Komentari na vest

Zvezdino nesuđeno pojačanje iz Rusije promenilo prezime i priznalo: Želeo sam da zaigram u Beogradu

6

6 titula i 3 LS

pre preko 1 godinu

Zvezdan Terzic za samo 6-7 god.na celu Zvezde osvojio vise titula,igrao vise LS i LE nego bunkerizan u zadnjih 30.god,to je cinjenica!
A

AR

pre preko 1 godinu

Ovaj promenio prezime, drugi promenili ime i adresu… slican se slicnom raduje
Н

Не брини

pre preko 1 godinu

тек ће да вас боли!
G

Gost4

pre preko 1 godinu

idealan za Zvezdu, tako i oni menjaju ime kad je frka
@

@AR

pre preko 1 godinu

Rece navijac kluba iz laktasa koji titule i EL video nije jos od osnivanja 2008,da nisu kupili licencu za 5.mil EL ne bi na posteno igrali jos 56 godina najmanje!
S

Saturn

pre preko 1 godinu

Dzaba druze nisi iz loze Pisarski , ne mozes na silu kad ne tece krv Pisarski u tvojim venama , i ja sam odrastao bez oca podigla me je majka i ujaci , pa nisam uzeo majcino prezime , moras da znas od koga potices drugo je voleti nekoga
M

Mop

pre preko 1 godinu

Pomešao mnogo toga. To krv nije voda je glupost. Da je otac koji je mislio kao njegov makar bi ga posećivao. U ovom slučaju to nije tako. Otac je onaj ko te voli i čuva. Više mu je očuh otac bio nego biološki. To je bar jasno po ovome što čovek piše. Dao prezime. Pa prezime ne znači da si napustio to dete i sad puj pike ne važi. Očigledno ne želi sa ocem nikakve veze i to je njegovo lično. Ostalo su gluposti. Možda ima i do toga da mu sad sa 26,27 želi biti otac kad je dečko zaradio ozbiljan novac
G

Grga Cvarak

pre preko 1 godinu

Upravo tako. “Krv” ne znaci apsolutno nista ako izmedju ljudi ne postoji uzajamna ljubav i postovanje. Za tebe @Saturn mi je zao sto si odrastao bez oca, ali odluka koju si donio sa prezimenom je cisto tvoja odluka i nema nikakve veze sa tim sta je “pravo”, a sta nije. Nemoj da ti nase seljacke drustvene norme diriguju kako ces zivjeti svoj zivot.