Komentari na vest

Ako treba motiv, evo ga: Zvezdinom najskupljem timu preti najgora evroligaška sezona

5

56788

pre oko 1 mesec

Znaci sve bolji i bolji! STA JE SLEDECE????
P

Pavel Nedved

pre oko 1 mesec

Nama bi sto puta bolje bilo da se ugledamo na valensiju npr da igramo evrokup i povremeno ga osvojimo i predjemo u el nego ovako kako radimo dangubimo a nemamo šanse... meni top 8 ništa ne znači što bi time bio zadovoljan šta kao odigrao sam 34 utakmice izborio top 8 odmah ispao od neke ale ili je pobedio jednom možda dva puta i šta onda za šta si trošio vreme i igrače da bi stigao do toga el da osvojimo nećemo nikad ni mi ni partizan i onda u čemu je poenta igranja nečega što ti ne donosi ama baš ništa jel se neko čestito seća ko je bio pre recimo tri godine na f4 niko jer je nebitno pamte se samo trofeji i pobednici i koga briga što je neko stigao do top 8 i pobedio 20 puta da bi to ostvario a od toga baš ništa nema
O

Odlično

pre oko 1 mesec

Barem neće biti više finansiranja mutanata partizana i zvezde od strane sulude države, Vučka i građana Srbije za neprofitabilna projekte i pranje novca kroz njih.
A

ABCDE

pre oko 1 mesec

Kakav blam. Jel te imalo sramota Covicu?
m

miloschichik

pre oko 1 mesec

i posle pricaju o uspesima u evroligi umesto da beze u cosak neki i sakriju se od blama, najgora ekipa godinama u evroligi
p

pa da...

pre oko 1 mesec

Zvezda je kao JSD trebala posle bacenih para u JSD i igranje rekreativno Evrokup, da spiska 30 miliona evra na jednu sezonu kao partizan i onds bi se hvalili da smo deseti na tabeli.. da zadrzi sve strance i eto rezultata jednostavno,
Z

Zekzek

pre oko 1 mesec

Eee bas 30mil€??? A da vi imate navijace ko mi pa svaka telma puna Arena, 10mil€, pa da prodajete dresove ko mi, pa da Eveopa pise o vana kao o nama. Doduse pise o prevari evrolige a onda vas neko drukao? Hahahahaha
K

Kup u Nisu

pre oko 1 mesec

Ono kad o "uspehu u evroligi" pricaju navijaci malog kluba koji tu istu EL video i igrao nije cak 13 punih zadnjih godina a ni titule takodje ni jednu osvojio nije za svo to vreme,i oni takvi nasli nekome ovde da drze predavanja haha...neprocenjivo zaista!
w

wiky

pre oko 1 mesec

Svako tvoje razumevanje u kosarku staje kod konstatacije da je Partizan u tom sportu mali... Ostalo sto kazes ima toliku tezinu da nastavak komentara mozes da procitas, a i ne moras, jer je to misljenje samo jednog frustriranog coveka, da li zbog Partizana ili sopstvenog zovota to ne znam.
C

Cinjenica

pre oko 1 mesec

Za jednu sezonu pose toliko vremena uradili vise nego vi za sve to vreme. Mozda zato i jesu veliki, a za razliku od vas i van granica Balkana ljudi ih ozbiljno shvataju.
Z

Zekzek

pre oko 1 mesec

Pazi kad oricas o kk Partizanu i uporedjujes ga sa poluprivatnim klubom, onda s’tobom nest be valja?? Mi tri puta f4 mi titulu, naajvise nba igraca!! Daaaaaj vase legende da ih uporedino sa nasim! Vasa najveca legenda kepo rece, da nisam zaigrao za Partizan be bih znao kako je igrati za veliki klub! Moka Slavnic! Duci odavno digao ruke od vas i to je to!!
m

matoriekspert

pre oko 1 mesec

Možda je najgora za klub i navijače ali nikako nije za Čovića. On je u toku ove sezone otpočeo gradnju ogromanog naselja na Čukričkoj padini kroz koje će kapitalizovati sve ovo zamajavanje naroda, pre svega namučenih frustriranih navijača pokojne CZ i drugih oskarovaca.
p

pitam se

pre oko 1 mesec

ima li frustriranijih navijaca od vas? pre nego sto ste na sulu usli u evroligu
@

@pitaj se

pre oko 1 mesec

Na silu smo i prvaci Evrope :) A sad nazad pod babinu suknju i placi.
N

Napred Real

pre oko 1 mesec

Jaoo haha,ali pazi ti samo ko se to nama ovde busa u grudi zbog samo jednog jedinog top 8 ucesca u poslednjih 15 punih godina i to pokusavaju sad da prebacuju Zvezdi koje je vec igrala isti taj top 8 u sezoni 2017-18,navijaci kluba iz laktasa koji punih 15 godina jedne jedine,titule,trofeja i EL videli nisu eeej 15 godina covece igrali u cipiripi kupu i bukvalno sanjali titulu,cela Decenija prosla kako nista zivo osvojili nisu i anda se av sazalio na njih i kupio im licencu za EL predprosle sezone da je nezasluzeno igraju,i jos nemaju srama pa se ponose time,i oni takvi nasli nesto da pricaju 12-tostrukom Sampionu ABA lige C.Zvezdi koja u zadnjih 13 godina osvojila vise titula i odigrala vise EL nego oni u celoj svojoj istoriji,to treba uvek podsecati!
A

Ajooj

pre oko 1 mesec

Mi igrali jednu sezonu imamo jedan f8, vi igrali tih 15 sezona, jedan f8 i ostatak brukanje na dnu tabele.. Pored našeg f8, cela Evropa, a i šire priča o nama, kod vas dolaze samo da pokupe lake podove :D
d

devla

pre oko 1 mesec

Stvarno su bile neozbiljne najave i paljenje navijača. Svaka čast Čoviću na svemu što je uradio na oporavku KK Crvena Zvezda, ali kao što je zaslužan za to i ovo što ocenjujemo kao neuspeh je najviše njegova odgovornost! Smejao sam se nekim Partizanovcima kada su se vratili u Euroleague i kada su komentarisali "vi igrate samo da bi ste učestvovali mi ćemo odmah da napadnemo Final Four"...
T

Tripla Kruna

pre oko 1 mesec

@devla Vidimo se na kraju sezone,kad dr.Nebojsa opet sa Zvezdom podigne Triplu Krunu ko predprosle sezone,a ti se divi tvojim igokeasima sto ce ispasti u top 11 i sto nista i niti jedan trofej osvojiti nece ni ove sezone,Trofeji se pisu i pamte u istoriji kluba a ne neki smesan top 10 ili 8 koga se niko nece secati za par godina,toliko o tome!
J

Jedan Trofej

pre oko 1 mesec

Zna li neko tacnu informaciju,ima li u celom svetu jos koji trener poput zocoglua da je za pune tri godine provedene u klubu sa najvecim budzetom u celoj Evropi jedva uspeo da osvoji samo JEDAN JEDINI TROFEJ i to teskom mukom(jos i kup izgubio) a da je imao 70% veci budzet od svakog protivnika,ja mislim da u celom svetu nema takvog trenera!
L

LK 1962

pre oko 1 mesec

Covek je tri godine uPartizanu avi menjete trenere ko carape
@

@LK 1962

pre oko 1 mesec

A ti si dečko nepismen
m

milo123

pre oko 1 mesec

ovo je definitivno najgora sezona u 'covicevoj' eri. po svim parametrima. Stavise, navijaci i dalje idu da gledaju taj masakr. Ja ne. Prvi put sam odustao. Uvek sam gledqao svaku utakmicu, kad je najteze bilo - ali ovaj raspad sistema, ovaj luzerski mentalitet, ovo sudjenje... ne mogu. Izvinjavam se, jer ja prvi nabadam ljude koji odmah okrenu ledja klubu kad nije lose, ali moram i svoje dusevno stanje da cuvam. Ovaj horor nikome ne bih pozeleo. Bolje i ne igrati nego ovako. Mislim i da je ocigledno da u poceli da prodaju utakmice od kad je postalo 'jasno' da nemamo sanse. Sve u svemu, covicu odlazi. Dosta je bilo. N'umes ti to.
M

Ma

pre oko 1 mesec

Kakav motiv, lepo to u Evrokup da se spasimo svi protocnog bojlera vec 10 godina.
G

Goat3421

pre oko 1 mesec

Za 13 godina potrošili preko 220 miliona evra a samo jednom prošli dalje. I nerviraju se njihovi navijači kada im se kaže da ove sezone imaju najskuplji tim. Ali su zato zapenili zbog toga što Partizan dve sezone za redom ima budzet od 20 miliona. Da imate najskuplji tim u istoriji. To je činjenica. Pa to je bio razlog zbog kojeg je Čović onako euforično pred start sezone rekao da jurite F4. Nije on lud pa da izjavi tako nešto već je to rekao zbog toga što ste uložili nikad veći novac u tim. I šta imate od toga? Opet 16 mesto. Oterali Ivanovića zbog par poraza na startu sezone dok sada on u Baskoniji sa jeftinijim timom od Zvezde ima 6 pobeda više u EL. To rade neozbiljni klubovi. A akomulacija nezadovoljstva prema Ivanovicu je bila na kraju prosle sezone kada je izgubio trofej ABA lige od Željka Obradovića. Tada su mnogi od vas želeli da on ode. I ta prva dva,tri poraza u EL na početku sezone su bili samo izgovor da ga najurite. Umesto da realno sagledate da je titulu izgubio od najtrofejnijeg trenera Evrolige u njenoj istoriji. To mu niste uzimali kao olakšavajuću okolnost. To kao da u fudbalu prođete grupu u LŠ i Milojević u narednoj fazi ispadne od neke ekipe koji predvodi neki daleko trofejniji i iskusniji trener. Sigurno ga ne bi terali zbog toga. Zapravo vaša najveća bol je bila ta što ste izgubili titulu od Partizana. To vi Ivanoviću niste mogli da oprostite. Zato ste ove sezone sipali toliko novca u tim bez ikakvog pravog skautinga misleći da je dovoljno samo skupo platiti nekoga i da je to to bez obzira da li ga Ivanović želi ili ne. Kao što je bio slučaj sa Teodosićem i još par igrača. Ukratko rečeno- Džaba vam novci moji sinovci.
r

reci nam

pre oko 1 mesec

220 miliona? jel si to u malenom mozgu izmislio?
S

Sale84

pre oko 1 mesec

Sam pocetak tvog komentara je dovoljan da covek uopste ne cita dalje!!!! Ti izjavis da je KK Crvena Zvezda potrosila za 13 godina 220 mil€ u kosarci???? Pa do prosle godine se budzet KK Crvena Zvezda nijedne godine nije priblio 10 mil € a kamoli preko toga.. godinama smo igrali evroligu sa minimalnom propisanim budzetom koji je bio 5.6 mil € ili tako nesto... a ti pises ovakve cifre? To cak nije ni smesno...vec zalosno!!!
g

gf

pre oko 1 mesec

Nejveći kiks ove sezone je pobeda nad Valensijom u BG. Zbog ove pobede opet može da se desi da čekamo play-off ABA lige, dok se protivnici ne odmore od play-in- a, pa dok ne završi polufinale koje će se igrati ko zna kada.
S

Sotir

pre oko 1 mesec

Mene samo interesuje zasto nam je juce hala bila poluprazna!! Ne vise od deset hiljada! Zastoooo? Lepo je kad se pobedjuje!! Ovi preko pune i kad gube! Dusa me boli kad vidim ono sinooc!
d

devla

pre oko 1 mesec

Nije bila baš prazna! Zato što glupo i bezobrazno gubimo, zato što je velika nepravda suđenje, zato što nema rezultatske motivacije, zato što nije jeftino, zato što ti koji odvajaju da dođu ne žive i nemaju primanja kao igrači koji stvoriše gubilački mentalitet (dolazi sa 600€ plate da gleda Tobija sa xy primanjima da ne igra ili igra kao Gilespi),... To je moje mišljenje
T

Tugica

pre oko 1 mesec

Joooj mukice.. Gde si ti video 10.000 ljudi, daj Bože da vas toliko ima
S

Skivla

pre oko 1 mesec

Moram reci, ovi limeni fmp-ovci, svi ste vi Neda (curice) kod vas sve u zenskom rodu pa i ova pudlica na RTS-u
2

2 na 2

pre oko 1 mesec

Još samo da nas novinar i ova rumena bratija prosvetle koji je to njihov uspeh. Spucanih 30 miliona da bi se igrao plej in? Hrkljuš sa rumenom moralnom gromadom... Idi begaj rođaci. EL je cirkus u kome ne postoji ni najgori ni najbolji. Takmičenje bez ikakvog rezona i smisla, sem da američki škart mazne lovu i da se vi ložite da ste nešto postigli u životu.
@

@2na 2

pre oko 1 mesec

Auuuuuu nista ja ne bih dodao, iskompleksiran si da nema dalje.
R

Realno samo

pre oko 1 mesec

Pa sto ona igrate uopste ako imate takav stav? Dva tri meseca ste najbolji u EL, onda oko januara kad krenete gubiti redom, onda EL nije bitna hahaha

Fica91

pre oko 1 mesec

Hmm, pa sve si u pravu realno je jedino bitno loziti navijace da je sve nebitno sem osvajanja ABA lige, takmicenja cija jedina svrha to sto njen sampion ide u Evroligu, takmicenje koje citiracu :" EL je cirkus u kome ne postoji ni najgori ni najbolji. Takmičenje bez ikakvog rezona i smisla, sem da američki škart mazne lovu i da se vi ložite da ste nešto postigli u životu." Sa tom logikom ne mogu da sporim, mozete komotno onda i da pricate da gubite u Evroligi jer tankujete za 1.pika dogodine.
R

Realan 2

pre oko 1 mesec

El je cirkus ali zato kls, gde cz bg sa DVE odigrane utakmice protiv mladjeg brata uzme titulu, to je pravo sportsko i vitesko nadmetanje... vazi....
2

2 na 2

pre oko 1 mesec

Prvo se vi dogovorite da li su EL sudije cirkus pre nego pljujete srpske sudije. Cika i dreka na srpske sudije, Srbiju a onda vas poprska Real, EL. Smešni ste. Iskreno vam želim da imate svake sezone povrede k Uvek i zauvek prvo domaći igrači, domaće takmičenje. EL ću ceniti samo kada većinski srpski klub bude postigao rezultat. Uspehe tima bantu crnaca nikada neću ceniti. Vama je to naravno strano jer vi ne možete
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Celu noc sam plakao sto zbog pobede mog najveceg kompleksa KK Partizana a onda sinoc jos reka suza jer navijam za efempe koji ne moze za deset godina i preko 200 miliona spucanih da bude makar jednom iznad tog 17tog mesta. Sad sam ustao, uradio sam domaci malo dobio elana i sada krecem u frustrirano ostavljanje komentara. Neka me se portali plase :D
L

Lesor postavlja na mesto

pre oko 1 mesec

ZDMP Matijase kraljino!!!! Ne vadi Matijas ;)
G

Gost9

pre oko 1 mesec

Da uzmemo mi Aba,a ovi neka slave top 10.
@

@gost

pre oko 1 mesec

Uzxeli ste i ti i tvoja stara nesto drugo, direkt u usta :D
c

cule87

pre oko 1 mesec

kk crvena zvezda je veštački gurnuta u EL i veštački "napumpana" da bi se izlečili kompleksi jednog čoveka. fk crvena zvezda je potpuno suprotno, klub sa tradicijom i apsolutno opravdanim razlogom da se u nju investira. zato je fk igrao LŠ, dobio Liverpul, proleće u Evropi, a kk ne može ništa...
C

Covicevi rekreativci

pre oko 1 mesec

Evo bas mi zao, rasplakah se zbog igraca al' mi srce puno zbog Covica i njegovih nadredjenih rasipnika. Tuzno je gledati kako ih deru u Evroligi pa se jadnici vulgarno izivljavaju na Lesoru i covek ih poklopi izjavom a da ne pominjemo brutalno zakucavanje da umuknu od tuge za jos jednom izgubljenom evropskom sezonom!
k

krstim se

pre oko 1 mesec

ahahah vi o vulgarnosti, pa da li je realno sta citam
K

Kkkkk

pre oko 1 mesec

Ne znam sto ne vrate alimpijevica, decko je postao odlican trener, igra polufinale ek, trenutnu najbolji nas trener posle obradovica
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Nemojte toliko da se brinete za nas, kad se kompletiramo, rastavicemo vam vase bunker boyse....
@

@dzi

pre oko 1 mesec

Musavi jel ti to places? Ajde pa nisi ti curica... zapravo jesi .
C

Cccc

pre oko 1 mesec

U septembru kad su se mnogi palili na Čoviceve reci o tamo nekom napadaju F4 ja sam odmah rekao da od tog nema ništa. Mi smo na tabeli tu gde smo i to je realno stanje sa ovoliko povreda i ovako neplanski sklepanom ekipom ja se pitam kako smo mi lupali komšije koje imaju duplo bolji tim, pa onda Fener dva puta pa Olipijakos, pa Efes a gubili od Albe i Asvela. Bez kvalitetnih centara i plejmejkera košarka se još uvek nemoze igrati ozbiljno.
A

AV

pre oko 1 mesec

Жали Боже народних пара што сам бацио у ову пластику од клуба. Еј бре, узео од студената, пензионера, дизел избио близу 220, да би рекреативци опет били 16-и. Дефинитивно их враћам у Железник. Никад пластика не може да игра Ел.
Д

Дела Бој

pre oko 1 mesec

Следеће године у ово време бићемо прваци.
z

zaks

pre oko 1 mesec

Grobari se raskokodakali kao da se , u najmanju ruku, bore za prvo mjesto u EL, kad ono grčevita borba da se uđe među deset. U ABA će biti grčevita borba za drugo mjesto . Kup RK su izgubili. Dobija li se kakva nagrada ili trofej za te '' uspjehe '' ?
m

medijski spin

pre oko 1 mesec

nema najskuplji za klub koji sponzorisete jel?
N

Nemanja8989

pre oko 1 mesec

Naravno…Kad se tim sastavlja “s brda s dola” i tako svake sezone ispocetka,sa novim trenerom i tako u krug godinama… Zali Boze para potrosenih za sve pve godine koje su “pojeli Skakavci”,a odgovornost ne snosi niko…Super… Sa tim budzetom,za toliko godina da ne napravis NISTA,da ne mozes bar 2 godine da imas neku okosnicu tima,trenera stalnog,da ne mozes da udjes u 10 timova,PA TO JE SRAMOTA… Ili su nesposobni ili jednostavno ih rezultati ne zanimaju vec u talu sa nekim menadzerima lapaju lovu za sebe…U svakom slucaju je sramotno.
P

Plakanjeeee

pre oko 1 mesec

Placi mala placiiiii hahahahhaha :D
J

Josa

pre oko 1 mesec

Nemojte tako nas anstajn (covic) sve vidi i zna da predvidja kao baba VANGLA
P

Pedja108

pre oko 1 mesec

Ekipa ove sezone nikad gore nije sastavljena, a najavljena kao nikad jaca. Kad se gleda budet ekipe, Zvezda je adekvatno i plasirana. Meni nisu toliko vazne ni pobede u EL, jer je Zvezda jos pre skoro dva meseca izgubila sanse, kad je gubila od fenjerasa. Tako da rezultati nisu bitni, treba pobediti ABA ligu, to je bitno. Meni smeta sama igra tj nema je. Doveden je Sferopulos. Osim sto covek izgleda pristojno na utakmicama, nije divljak, nisam video neki pomak. Uvek se krene sumanuto u trojke i kad ne ide, uopste nema akcija da se poentira sa dva poena iz reketa, poludistance. Samo sut do iznemoglosti. Nekad nije postojala trojka i ekipe su se nadigravale. Dovedeon je onaj Nejpir kao najvece pojacanje, a on blage veze nema, upropastio je timski duh. A Topic je bio oteran, da bi ga onda vracali. Sto sad ne igra, to niko ne zna, verovatno nece ni igrati zbog NBA drafta. A on je trebao od pocetka da bude u timu, Nejpir je bio nepotreban. Dosao Teo pred penziju da odigra rekreativno. On nema snage za celu utakmicu i kad se istrosi 3-4 mu trebaju za oporavak. Hanga potpuni prosek. Lazic u odbrani mator i spor, osim pravljenja faula, nista drugo od njega. Smart takodje se ne vidi zasto je pozvan, sa njim ili bez njega isto je. Najveca misterija je ovaj poslednji, koji je dosao povredjen i uopste ne igra. I sta onda ocekivati? Kad je tim kompletan, moze na inspiraciju da odigra, u dugom takmicenju nema sansi.
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

А 4,5 милиона еура што је пребачено преко КСС?
R

Realan 2

pre oko 1 mesec

Fmp u evrokup...
h

hmmđ

pre oko 1 mesec

svoju igokeu ne nazivate najskupljim? zasto pitam se?
S

STOKO JEDNA

pre oko 1 mesec

ZASTO POSLE NEUSPEHA NE NAZIVATE JSD NAJSKUPLJIM?
B

Bida

pre oko 1 mesec

I sam njihov vodja iz nemanjine je rekao na tv uzalud sam bacio 100 miliona evra za 10 godina
B

Batistuta1

pre oko 1 mesec

Najvažnije je u sportu postavljati rekorde.
G

Goat3421

pre oko 1 mesec

Za 13 godina potrošili preko 220 miliona evra a samo jednom prošli dalje. I nerviraju se njihovi navijači kada im se kaže da ove sezone imaju najskuplji tim. Ali su zato zapenili zbog toga što Partizan dve sezone za redom ima budzet od 20 miliona. Da imate najskuplji tim u istoriji. To je činjenica. Pa to je bio razlog zbog kojeg je Čović onako euforično pred start sezone rekao da jurite F4. Nije on lud pa da izjavi tako nešto već je to rekao zbog toga što ste uložili nikad veći novac u tim. I šta imate od toga? Opet 16 mesto. Oterali Ivanovića zbog par poraza na startu sezone dok sada on u Baskoniji sa jeftinijim timom od Zvezde ima 6 pobeda više u EL. To rade neozbiljni klubovi. A akomulacija nezadovoljstva prema Ivanovicu je bila na kraju prosle sezone kada je izgubio trofej ABA lige od Željka Obradovića. Tada su mnogi od vas želeli da on ode. I ta prva dva,tri poraza u EL na početku sezone su bili samo izgovor da ga najurite. Umesto da realno sagledate da je titulu izgubio od najtrofejnijeg trenera Evrolige u njenoj istoriji. To mu niste uzimali kao olakšavajuću okolnost. To kao da u fudbalu prođete grupu u LŠ i Milojević u narednoj fazi ispadne od neke ekipe koji predvodi neki daleko trofejniji i iskusniji trener. Sigurno ga ne bi terali zbog toga. Zapravo vaša najveća bol je bila ta što ste izgubili titulu od Partizana. To vi Ivanoviću niste mogli da oprostite. Zato ste ove sezone sipali toliko novca u tim bez ikakvog pravog skautinga misleći da je dovoljno samo skupo platiti nekoga i da je to to bez obzira da li ga Ivanović želi ili ne. Kao što je bio slučaj sa Teodosićem i još par igrača. Ukratko rečeno- Džaba vam novci moji sinovci.
K

Kraljević Marko

pre oko 1 mesec

Samo da nam doktor Čova ostane. Bez njega propašće Zvezda...
Z

Zn

pre oko 1 mesec

I to uopste nije problem, namera je bila najbolja, dovedeni bas dobri igraci, ali od povreda, forme, hemije itd itd mnogo utice i prosto NE MOZES da izadjes na tv i kazes pucamo na F4 i MOZDA NESTO VISE😂, a zasto to kazem, zato sto ako se jedan Nejpir recimo nije uklopio i dobija otkaz, ne mozes da ne dovedes dva meseca nikog na tu poziciju i onda dovedes Smarta koji nikad nije igrao EL, zato sto ne sme trener da izjavi roster je odlican i dovescemo samo ako neko pravi razliku i onda dovedes, pazi sad Gileta Gilepsija, jerbo ga je mozda hteo Partizan letos. Mnogo amaterskih poteza se vuklo tokom sezone, ono sto je dobro je dolazak Topica, ono sto je mozda moglo takodje da bude jako dobro je dolazak Plavsica umesto Gileta (ako je Plavsic mogao, zeleo…), tako da, suvise razocaracajuca sezona u EL, oslonjena previse na Tea u njegovim godinama, pa ne ide braćo nazalost tako
П

Па...

pre oko 1 mesec

...ово и није страшно, Партизан је у време Вујошевића био последњи, чак три пута. Био је и последњи у ЕК. Жељко Обрадовић је пре пар сезона изборио топ 16 ЕК где је испао од Тути Фрутија. Увек може и горе.
Г

Групни

pre oko 1 mesec

какав шамар реалности ! док неко у крцатој Арени бој бије против баука, аждаја и ала, Олимпијакоса и Реала, другима се пише мајлошија сезона, а сигуран Ф4 најавила је она ....
0

0211

pre oko 1 mesec

Deremo Vaše miljenike, meni dosta :-)
P

Pozega

pre oko 1 mesec

Od kako je uveden novi format Evrolige, pre 7 godina jedini tim koji je igrao svih sedam sezona i nije bio blizu Top 8 i Top 10, Crvena Zvezda. Dajte joj A licencu!
F

Forever Young

pre oko 1 mesec

Kada vidim ovog Gilespija što je pre Zvezde cepao karte u Luna parku u Minhenu, dodje mi da se obesim o krivo drvo.
M

Mikailo kikailo

pre oko 1 mesec

Da smo losi u EL jesmo,neka nam je y”za utehu da Partizan za sve Zeljkom nepobedivim,deremo gde dohvatimo…
T

Thnx,

pre oko 1 mesec

Hvala za pobedu nad njima u Evtoligi 04.01.24 ! Hvala za Kup ! Aba Titula i sve ok
@

@thnx

pre oko 1 mesec

aghahahahahahahaahahahahahahahaahahahahahahahaahhaahahahahahahahahahahahahahahahhahaah
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

A da se zahvalis sto si zbog njega zavoleo i navijas za efempe? :)
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Jojjj uvijek neki curkus sa vama 🤣🤣🤣🤣
R

Realan 2

pre oko 1 mesec

Kakav kompleks... Daj samo da se Partizan pobedi, nebitno sve ostalo....
Š

Šta to beše obraz?

pre oko 1 mesec

Ostaje još titula za trening utakmicu protiv vašeg prvog tima koji će igrati u zelenim markerima,a sudiće članovi porodice iz predgrađa.To vam je nakvredniji trofej.
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Tako je, bitno je da smo kompletni jaci od zagrepcana.
K

Ko o cemu

pre oko 1 mesec

Zvezdin tim je prepun rezervista i penzionera a vi ga nazivate najskupljim? Sto tako ne nazivate svoj Partizan? Ah da sponzor partizana
@

@ko

pre oko 1 mesec

Imas jeftine maramice :)))))
j

jaa

pre oko 1 mesec

pa a ko je kriv za tako nesto i ko dovodi rezerviste i povredjene igrace?
D

Danilo911

pre oko 1 mesec

Ajde premotaj film na pocetak i vidi ko je nazvao ovaj tim najskupljim, najboljim u istoriji i sposobnim da ide na F4.Ko je rekao da Ivanovic ima punu podrsku pa ga oterao.Znas kako se kaze, ko me prevari jednom sram ga bilo, ko me prevari dva puta sram bilo i njega i mene, a ko me prevari tri puta sram bilo samo mene.Vas Nebojsa vara vec 10 godina za redom a vi se primate svake sezone.Dici se osvajanjem SLS a najveca utakmica je sa Fmp-om, pametnom dosta.Zelim vam da vam Nebosja bude tu jos dugo godina i da imate uspehe kao i svake godine sto imate.
B

Bolesno...

pre oko 1 mesec

Za svoj JSD ne pisete da je najskuplji, kakav bolestan spin i laz
@

@bolesno

pre oko 1 mesec

Imas na svakom kiosku maramice, nisu skupe a pomocice tvojim suzama koje liju li liju.
S

Sine

pre oko 1 mesec

Pa rekao vam vas doktor da je ovo najskuplji tim Zvezde, kao sto vam rekao i da FMP - U ne moze niko da zabrani kako ce da se zove, i opet ti nista nije jasno, al treba da ti se crta.
P

Pali bre

pre oko 1 mesec

Bili smo malo skuplji dok nije leglo 4.5mil preko KSS trange frange...nije sramota priznati da su spičkane pare za rekreativnu sezonu...upssss...za rekreativnih 10 sezona
B

Bnm

pre oko 1 mesec

A MOTIV JE BUDI DRUGI NAJGORI REZULTAT U ISTORIJI TAKMICENJA, ZA NIJANSU BOLJI OD SVOG NAJGOREG... HAHAHAHAHA PA TO JE KOMEDIJA ZA OSKARA OD IGRE. NAJSKUPLJI TIM U ISTORIJI SE BORI ZA 11 POBEDU DO KRAJA, TESKO CE I DO NJE DOCI. INACE PUNO MI SRCE KAD POGLEDAM TABELU GDE SE NALAZI PROJEKAT DIPL.ING MASINSTVA, TO JE NJEGOV DOKTORSKI RAD!!!
Z

Zn

pre oko 1 mesec

A taj motiv mnogo tangira Tobija, Gilespija, Hangu… motiv njihov je da legne platica
S

SRAM VAS BILO

pre oko 1 mesec

Zasto ya igokeu nikad ne pisete da je najskuplji tim? pogotovo sto je jasno ko ima skuplje igrace i slepom, Sramota je sta radite
@

@sram

pre oko 1 mesec

Brisi suze i ne placi toliko glasno, spava beba u stanu pored tebe.
P

Pa

pre oko 1 mesec

Sam Čović je rakao da je ovo najskuplji tim, sta si zapenaveo toliko.
m

merllin_pfc

pre oko 1 mesec

Ma sta vas briga imate kup u Nisu a tu su Baskonja , Real, Olimpijakos.... Uvijek se nadje neko da se navija do kraja. Sto rece Neda jos nije sve gotovo 🤣🤣😥😥😥😥
B

Bida

pre oko 1 mesec

Poz te vildoza kampaco teo nedovic itd vrede ko ceo kkp imas na sajtu evro lige plate igraca
ц

црно на бело

pre oko 1 mesec

Каква инвазија од јутрос...ради машина.Јутарњи програми,ботовање...
B

Blajba

pre oko 1 mesec

Najskuplji a loše igrate
1

1980

pre oko 1 mesec

Da dođu košarkaški ljudi koji se razumeju u košarku druga bi priča bila.
D

Danjanac

pre oko 1 mesec

Mi smo stvarno komedija od kluba, pa pogledajte samo ko nama sedi u ložama i legende su kluba, Čović, Sarapa, Djuka Bizon, Ivana Marinković i slični. Sramotno!
B

Bnm

pre oko 1 mesec

PA O TOME TI PRICAM, VAMA JE IGRACKA LEGENDA NESA ILIC. COVEK JEDINO STO JE USPEO DOBRO U ZIVOTU I PO CEMU JE POZNAT JE DA MU JE SALE DJORDJEVIC KUM
r

rea

pre oko 1 mesec

Mi smo još veća komedija. Nama su legende Lola Smiljanić, Dodik, Ledej, Lesor, Nađ, Žex Puma, profa Vuletić
J

Junker

pre oko 1 mesec

Al ovi grobari sto se potpisuju kao Zvezdasi, koji je to stepen oboljenja.
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Bitno da vam je legenda sve do jedne go yugosloven.
M

Manolas

pre oko 1 mesec

Sezona uzas u El ali opet sistem takmicenja je paklen ,najstarija smo ekipa u Evropi. Pregazeni smo povredama bili cele sezone. Super bi bilo kad bi se sledeca sezona u El igrala bez nas da se obavi remont ekipe da se podmladi ekipa. Ako zavrsimo sezonu sa 2 trofeja bice uspeh. Pozz.
г

гост

pre oko 1 mesec

па ко је крив за чињеницу да сте најстарија екипа у Европи? Ко је доводио играче који имају по 30+ и који су склони повредама? Нема екипе која није кубурила с повредама ове сезоне с изузетком реала који има 3 спремне поставе. Крећете сезону са потпуним ремонтом, Давидовац, Тоби, Јаго, Теодосић, Боломбој, Симоновић има их мали милион који је дошао
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Domaće prvenstvo je na marginama u glavi vas i. vašeg kluba. Kiselo je grožđe. Za el ste u pravu. Samo je i vaš klub najavio fajnal for pa mu sad i plej in visi o koncu. Budžet Zvezde je u donjoj polovini el i sa takvim budžetom je glupost najaviti borbu za titulu. Od pojačanja je pogođeno sa Bolombojem i donekle Teom. Čemu služi Gilespi ja ne znam.Ovaj mučenik je potpisan da se oporavlja od povrede. Svi ostali su za mene veliko razočaranje.
@

@d.g.

pre oko 1 mesec

Bravo care tako se brani coravo zlo! Dodji posle u Stjepana supanca po step sok i parizer.
д

д.г.

pre oko 1 mesec

На ту адресу иду црно бели јер се зна ко вас је из црвено плавих превео у црно беле.
d

d.g.

pre oko 1 mesec

Na toj adresi je tvoj klub. Tamo ste dobili boje.
@

@d.g.

pre oko 1 mesec

Ti si toliko neopterecen inteligencijom da ne znas ni sta je u Stjepana Supanca. Pozdravio te Decembarski, eno ga kod keve u Cacku ahahhahahahahahaahah
R

Rodman93

pre oko 1 mesec

200 miliona eura je za 12 godina bačeno u fabriku metalnih kofica za puko rekreativno učestvovanje u EL.
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Ovo je spin, ovo je najjeftiniji tim ne samo zvezde, nego trenutno na svetu i svih 24 igraca placaju zvezdi da igra. Ko ne veruje taj nije sektas ooovaj zvezdas.
H

Hahahaha69

pre oko 1 mesec

Auuu brate izdrzi uz tebe smo i Ćokija HAHAHAHAHH
Z

Zijani

pre oko 1 mesec

Nije važno,osvajamo ABA ligu a kupiće nam licencu za el sl.sezone gde će nas nadam se zaobići povrede i sve ok:))
m

makiš ada

pre oko 1 mesec

Nikad oni nisu bili u f8 tad je bilo 4 grupe po6 timova a oni su bili 4ti u grupi znači delili od 13-16 mesta.TO NIJE F8 samo se tešite imate pravo na to.
R

Realnost

pre oko 1 mesec

Vreme je za Evrokup sviđalo se to nama ili ne
7

778775772

pre oko 1 mesec

Zvezda ima sreće što Partizan ove godine ima lošu selekciju kada je reč o domaćim takmičenjima. Partizanov tim je dobar ali samo za Evropu, jer igrači kao što su Panter, LeDay i slično, njih ne interesuje mnogo da igraju ovo što znaju da ne može da im ubode eventualni jači transfer u budućnosti. U tom smislu Zvezda ima bolji sastav za domaća takmičenja, ali nikakav za Evropu. U svakom slučaju i jedni i drugi - trula priča. Jedina poenta da se oni medjusobno trvu ko je bolji. A to što su i jedni i drugi smešni ko kineski prnići to nema veze. I tako će biti sve dok neko od njih ne raskrsti sa legijom stranaca i isluženim igračima od 37god koji i dalje smatraju da su u cvatu mladosti pa daju sebi za pravo da rovare po ekipi i smenjuju koga im je volja, i okrenu se istinskom radu sa mladima. A to će biti nikad, jer su i jedan i drugi klub veštačka tvorevina, a ne zdrava sredina i dobra priča. I ništa se ne razlikuju po tom pitanju od tog KK Dubai koji zdušno prozivaju. Jedino imaju za zeru manje para, a i to je pitanje, ako dogodine poglavica reši da dreši kesu za svoja dva ljubimca. Naravno, bez pokrića.
B

Burek

pre oko 1 mesec

Ove sezone se brukamo, to je jasno. Ipak, pitao bih novinare ovog portala zašto prošle godine nije bio naslov ,,Najskupljem timu Partizana preti eliminacija od Studentskog centra" ? Dakle, ovo se piše kako bi se grobari nasladili svemu ovome. Zato nam se i dešavaju razni Ledeji, Lesori i slični...
H

Hahahah

pre oko 1 mesec

I starog i novog kluba najveci uspeh 9. mesto, pa KK Svrljig bi imao vise uspeha da su mu dali priliku.
M

Mile led

pre oko 1 mesec

Hoćemo još miliona,malo je ovo
Z

Zvezda mi je sve

pre oko 1 mesec

Toliko miliona je morao Aleksandar da nam da a mi mu ovako vraćamo.. Treba svi da se stidimo, jer dok je predsednika biće i naše zvezde, živeo predsednik živela zvezda!
B

Bnm

pre oko 1 mesec

ZIVEOOO AL JBG I OPET VAM NE IDE, OPET STE KANTA ZA SUTIRANJE, BAS KAO I PREcEDNIK KAD ODE U EU
i

iz sljivika

pre oko 1 mesec

Već nakon poraza početkom januara od timova iz dna tabele bilo je jasno da smo i ovu sezonu proćerdali na isti način kao i mnoge predhodne. Potpuno je nebitno šta će uraditi u poslednja 4 kola kad ništa nisu uradili u predhodnih 30.
Z

Zvezda le

pre oko 1 mesec

Najskuplji a loše igrate
s

spiritus movens

pre oko 1 mesec

Ne preti, nego jeste. Debakl. Kao i u fudbalu, najskuplji tim svih vremena u svim sportovima na Balkanu i rezultat je poslednje mesto od 32 kluba. jadan mali mizeran klub.
a

aleluja

pre oko 1 mesec

LŠ- 32 kluba pa LE-32 kluba, pa LK-32 kluba. A vi niste došli ni do plejofa za ulazak u ove posledenje. Mizeran klub ? Ne spominji više fudbal, gledaj kriket
B

Bacala

pre oko 1 mesec

je Srbija dosta para na razne neuspele projekte,ali ovaj he definitivno najgori!
S

Sima Arauho

pre oko 1 mesec

Cekaj sad?!Kako najskuplji tim u istoriji?!Pa zar oni ne pate pod Bodirogom,Savicem,Žocom,Danilovicem (koji im prebacuje 4,5 miliona evra) itd?!Pa zna se da ih mrze jer je Putin bio kod njih na stadionu a sada im dolazi i Zenit?!"Tripla kruna Radonjica"?!Jel vas bar malo sramota?!
G

Gostarevic

pre oko 1 mesec

Da nema Zorana Savića da ih sabotira, ko zna koliko visoko bi završili...
N

NR

pre oko 1 mesec

Bice 10:24 i 32 od 32! Necemo ih zaliti. To je crveno zlo!