Komentari na vest

Barcokas potresen: Ne mogu da opišem kako se sada osećam

s

sta bi bilo najbolje

pre 16 dana

Najbolje bi bilo zabraniti ikakve komentari Ikada vise
D

Darko1101993

pre 16 dana

Cist faul balerine petruseva, navikao u limenkama da fauliran a da sudija nista ne dosudi al u Evropi tako ne moze. A sto je najgore dok je on izbacivao Olimpijakos iz Evrolige cura mu je cistila par racku i to hardcore. Najjadnije ljudsko biće na svetu balerina petruseva 😂😂😂
Ш

Шоми

pre 16 dana

Може ли нешто бити јадније од твог коментара, јадан си да јаднији не можеш бити! Само не знам како админа није срамота да пусти твој јадни коментар!
b

brine

pre 16 dana

ti si za posmatranje i ustanovu ali HITNO
c

cura mu cistila ?

pre 16 dana

valjda momak
D

Dajvak

pre 16 dana

Najplačljiviji trener ikad. Non stop kuka i cvili kod sudija.
T

The Black Crowe

pre 16 dana

Petrusev je napravio dva faula, prvo levom rukom pri dizanju na sut a onda i u samom sutu. Sve regularno.
P

Ps da

pre 16 dana

Utakmica se igra do kraja cuj da se ne svira faul kod zadnjeg suta. Pa ekipe su osvajala EL ili svetska i evropska prvenstva sutem na kraju. Iskljucivi krivac je upravo Barcokas koji sa izmenama rotira igrace ali nekako kilavo i bezvezno. A ima roster igraca po imenima pokriven na svim pozicijama u timu. Ali on mi je kao trener limitiran. Bravo za Barsu nije lako pobediti u Grcku pred ovolikim navijacima u prepunoj hali.
V

Valdano

pre 16 dana

Barcokas je iskljucivi krivac za poraze Olimpijakosa koji nikad nije imao jaci roster,na svakoj poziciji ima tri resenja, njemu Milutinov ima minimalnu minutazu,Mekisik ima veliku minutazu koji nije za evroligu,nevjerovatno da sa ovakvim rosterom pred ovakvom publikom gubi na ovaj nacin.Vrijeme je za Spanulisa!