Nikola Jokić na meču sa Minesotom (©AFP)
Nikola Jokić na meču sa Minesotom (©AFP)

Barkli najavljuje pad šampiona: Vukovi ća da počiste Denver

Vreme čitanja: 2min | uto. 07.05.24. | 16:57

Bivši košarkaš Filadelfije, Hjustona i Finiksa je istakao da Nagetsi nemaju prednost ni na jednom polju, te da će se Jokić još više mučiti kada se u tim Minesote vrati Rudi Gober

Istinski šou pripredili su košarkaši Minesote Timbervulvsa pošto su uzeli i drugi brejk protiv Denvera, poveli 2-0 u seriji i sada imaju sudbinu cele serije u svojim rukama.

Posle još i boljeg izdanja Vukova u odnosu na prvi susret nekadašnji NBA as, sada analitičar TNT Čarls Barkli siguran je da će ekipa iz Mineapolisa da slavi i u naredna dva meča čime bi ‘počistila‘ branioca šampionske krune.

Izabrane vesti

"Ova serija je gotova. Minesota je bolja od Denvera, bez uvrede. Nemaju prednost ni na jednom polju, MVP (Jokić) je nadigran. Mislim da Džamal Marej još pati od povrede. Serija je gotova", rekao je Barkli u emisiji ‘Inside the NBA on TNT show‘.

Priznao je MVP iz 1993. godine da nije verovao u Timbervulvse pre početka sezone, ali da je u međuvremenu promenio mišljenje.

"Rekao sam pre početka sezone da ne verujem u njih, ali su mi promenili mišljenje za 100%. Ne znam protiv koga će igrati u sledećoj seriji, može biti veoma interesantno. Ali čoveče, oni su ozbiljni".

Prva zvezda Minesote, Entoni Edvards u ovoj seriji beleži neverovatne rezultate sa prosekom od 35 poena, 4,4 skoka, pet asistencija i 1,5 ukradenih lopti po meču.

"Oni imaju tog tipa. Taj buldog može biti i prokleti vuk jer se ne zeza. On je poput: ’Momci, hajde, pratite me i ostali momci ga prate. Kada imaš igrača poput njega i imaš još neke dobre igrače, jer ni jedan tim neće biti dobar ako nemaš takvog igrača".

Osvrnuo se član Kuće slavnih i na partije srpskog centra u seriji protiv Minesote i najavio sledeći meč i Mineapolisu.

"Jokić je taj tip igrača, ali ne u ovoj seriji. Nije mogao da dominira na jednom od njih (Edvards), dok je drugi bio kod kuće (Gober). Čestitke Rudiju na rođenju deteta. Čak nije mogao da dominira ni kada drugi nije bio tu. Znaš li koliko će biti teško odigrati protiv Edvardsa i Gobera? Video si šta se desilo u prvoj utakmici".

Njegova prognoza je jasna – dalje idu Vulvsi.

"Serija se neće vratiti u Denver, Timbervulvsi su ozbiljni. Počistiće Denver Nagetse. Tačka", zaključio je Barkli.

Treći meč je na programu u noći između petka i subote od 03.30 posle ponoći, a domaćin je Minesota.



tagovi

Čarls BarkliNBA ligaDenver NagetsMinesota Timbervulvs

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara