Komentari na vest

Bogdanović: Jokićeva nagrada vredna kao zlatna medalja reprezentacije, nadam se da deca uzvikuju naša imena

d

d.g.

pre gotovo 3 godine

To je individualno priznanje coveka koji ne oseca pripadnost svom narodu. Neka ga okaci macku o rep. I Novicki je imao mnogo blistaviju karijeru i izgarao za Nemacku.
G

Grobar 62

pre gotovo 3 godine

Neka jokic odmara pije guaranu jase i broji dolare dobri bureci u somboru
S

Sramota

pre gotovo 3 godine

Jokicevo sigurno vise uzvikivati nece!
h

hyper mass

pre gotovo 3 godine

Meni stvarno nije jasno kako je neko u Srbiji pomislio da će MVP igrati za reprezentaciju.Dečko se ni kriv ni dužan dočepao nekog zvanja i velikog novca i ekspresno će nastati sa sportske scene.

Sakur

pre gotovo 3 godine

Jesam grobar al ovo za jokica ga lupi da nema dalje
D

Domacin

pre gotovo 3 godine

I kad na sledećem nekom prvenstvu svetskom ili evropskom dođe Jokić, opet ćete da ga veličate i da mu oprostite. Kao i za Olimpijadu 2016. I za Svetsko 2019.

Darko Lazic

pre gotovo 3 godine

apsolutno ne
A

AloAloAlo

pre gotovo 3 godine

Ovo je izjava pre svega ovoga, nema veze sa novim desavanjima.
G

Gost2706

pre gotovo 3 godine

Kakva bre zlatna medalja? O čemu ti? Nije to tenis pa da idividualne titule nesto vrede i znače za državu, košarka je ekipni sport dečko, nemoj ja da te učim tvojoj profesiji...Od njegove nagrade ima samo on koristi, država i reprezentacija apsolutno nikakve.
s

shu

pre gotovo 3 godine

Nadam se da gresim, jer je Bogi legenda i treba nam mnogo, ali bojim se da mi ova izjava izgleda kao priprema da i on otkaze repku ove godine. Ponavljam, nadam se da gresim!
S

Sd

pre gotovo 3 godine

A jel se pravi docek ispred skupstine za momka zvanog MVP?
p

plavac

pre gotovo 3 godine

ja sam vec uzeo pet kila bureka da nosim
0

0211

pre gotovo 3 godine

Izvini Bogi ali ne može
d

drago10

pre gotovo 3 godine

znači tvoja nagrada za mvp šampionata koji smo završili kao peti, je kao zlatna medalja reprezentacije, koja je završila kao peta... isto kao i jokićeva mvp nagrada za denver koji je ispao u doigravanju i nije osvojio ništa, iako je to bila poanta, da klub il reprezentacija osvoje trofej i medalju, jer to je ipak ekipni sport... koliko navijačima kluba i reprezentacije vredi ta nagrada ako nisu osvojili trofej? možemo reći da su srbi individualno izdominirali u košarci ove sezone, al realno veći uspeh je napravio vaso micić koji je kao mvp osvojio dva trofeja s klubom, dok jokiću je jedina prilika bila da osvoji nešto s reprezentacijom... tako da je vaso najbolji igrač iz srbije ove sezone

Nemke

pre gotovo 3 godine

Bogi, voleo bih da moje dete ponavlja tvoje ime svaki put kada zauzme poziciju za šut, zbog svega što si dao Srbiji do sada. Što se tiče sporta, a i što je jos bitnije, kako si se pokazao kao čovek, na svakom dosadašnjem takmičenju na kom si predstavljao našu zemlju. I apsolutno je nebitno da li ćeš sada igrati za nas ili nećeš na OL, ne bih te osudio da ovaj put ne dodjes, jer si uvek bio tu i dao poslednji atom snage.. E sad... Što se tiče Jokica, apsolutno ne bih voleo da moje dete izgovori njegovo ime prilikom zauzimanja pozicije za šut.... Jer je on sve ono sa druge strane medalje.... Ne mrzim ga, daleko od toga. Poštujem njegov uspeh, drago mi je sto je MVP. Radovao sam se kao dete neki dan. Ali sad, sedim, razmišljam... I ne mogu da se radujem njegovim ostvarenjima ako njemu nije stalo da igra za svoju zemlju... Pogotovo zbog načina iskazivanja da mu nije stalo... Samo što ne kaže bole me brige... Iako je uspešniji košarkaš od Bogdana, nije ni blizu veliki čovek, naprotiv, mnogo je manji čovek od mnogo ljudi koji su predstavljali Srbiju do sad... Što bi rekao jedan veliki čovek... "A nekad se samo to računa mali...."
h

handycam

pre gotovo 3 godine

Tvoje ja mislim da i navijači Zvezde kad šutnu znaju da pomenu, ali njegovo ne znam baš dal će neko pominjati posle ponovnog odustajanja od igranja za Srbiju na velikom takmičenju kao što su OI..
V

VeritaS

pre gotovo 3 godine

Ja kao navijac Zvezde ne pominjem.Neka igraju Lazic, Dzenkins, Simonovic, ja to ne zaboravljam.Ucrnjivacka politika zarad klubastva, ne ne, to ne zaboravljam.Mali bivsi Zvezdas iz Mirijeva, naprasno je postao grobar, ali toga ima i to mu ne zameram, samo onu izjavu.
@

@VeritaS

pre gotovo 3 godine

Covek je ladno ucenjivao da igra za reprezentaciju ako se ne promeni kriterijum sudjenja, ha ha ha.I onda u finalu u 3 meca dobijao 30 bacanja svaki mec.Kakva komedija sada me podseti.
G

GETAFIX

pre gotovo 3 godine

Moj klinac trenira košarku. Verujte da Jokića uopšte ne vole deca od 10-12 godina. Ne doživljavaju ga kao nekog svog.