"Čačani dominantni od starta"
"Čačani dominantni od starta"

Borac bez milosti u MOZZART KLS-u!

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.03.17. | 10:02

Konstantin je pao u Čačku! O suverenoj igri Borca govori i činjenica da su Raško Bojić i Miroslav Milić mogli čak i da na parketu razigravaju novajliju Milana Milovanovića

Čačani dominantni od starta

Kako igra Borac? S reči na dela: ”Čačani igraju bez milosti”! Ove četiri reči najbolje opisuju subotnje izdanje Borca protiv niškog Konstantina! Jednostavno, tako su čačanski košarkaši kraj Morave zabeležili 14. uzastupni trijumf na parketu MOZZART KLS-a.

Izabrane vesti

Od samog starta utakmice nametnuli su se kao dominantan tim, i bez po muke stigli do dvocifrene prednosti, koju su tokom meča samo uvećavali, i koja je u jednom momentu iznosila preko 40 poena. Igrači Konstantina su se trudili da pruže što bolji otpor i da ne dožive debakl. Ali u tome nisu uspeli i mogli su samo da budu svedoci Borčeve trenutne moći pod koševima. Zadovoljstvo pruženom igrom nije krio ni krilni igrač čačanske ekipe Draško Radović, koji je bio jedan od šestorice igrača sa dvocifrenim brojem poena

Tim koji ruši rekorde

,,U utakmicu smo ušli kao favoriti, što smo pokazali na terenu pobedivši s ubedljivom razlikom. Ovo je 14. uzastopna pobeda, što je sjajan niz koji malo ko može da ostvari. Nastavićemo sa pružanjem dobrih partija, naročito u Superligi, gde želimo da se pokažemo u što boljem svetlu“, rekao je Draško Radović.

Prve poene u dresu Borca upisao je Milan Milovanović (8 p, 10 sk) i na osnovu viđenog nema sumnje da će biti značajno pojačanje čačanskog kluba, u čemu je saglasan i Miroslav Milić, pomoćnik Raška Bojića.

,,Milovanović je kvalitetan igrač. Naravno, biće potrebno neko vreme da se on uigra i upozna sa našim sistemom igre, ali već sad nema sumnje da smo dobili vredno pojačanje na poziciji centra“, zaključio je Miroslav Milić.

MOZZART KLS tabelaNarednu utakmicu igrači Borca odigraće na strani, protiv neugodne ekipe Mladosti, koja pretenduje na četvrto mesto koje vodi u Superligu, pa izabranicima Raška Bojića neće biti lako da nastave pobednički niz. Nema sumnje da je Borac trenutno mnogo bolji tim, pa ljubitelje košarke sigurno očekuje jedna dobra utakmica.

Piše: Đurše Mečanin

(Foto: Lejča)


tagovi

ČačakDraško RadovićKK BoracKK KonstantinMilan MilovanovićRaško Bojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara