"Mijatović"
"Mijatović"

Borac MOZZART razigravao Orliće

Vreme čitanja: 1min | ned. 15.06.14. | 17:33

Čačani pobedili mladu reprezentaciju Srbije i pokazali selektoru Mijatoviću gde najviše škripi


MijatovićMlada košarkaška reprezentacija Srbije, po povratku sa Zlatibora gde je odradila prvu fazu priprema, svratila je u Čačak i sa Borac Mozzart Sportom odigrala prvu kontrolnu utakmicu. Posle četiri deonice susret je pripao kombinovanom sastavu domaćina - 64:56 (19:15, 16:6, 9:18, 20:17).

Borac Mozzart Sport je u prvom poluvremenu imao i dvocifrenu prednost (31:21). Uz zvuk sirene Pešaković je pogodio trojku, pa su Čačani na veliki odmor otišli sa suficitom od 14 poena (35:21).

Izabrane vesti

U trećem kvartalu mlada reprezentacija je zaigrala bolje, povela sa 44:45, a Čačani su bili loši sa linije slobodnih bacanja. Ipak, Pešaković, Cvetković i Avramović nisu dozvolili iznenađenje pa su susret rešili u svoju korist.

Inače, posle regularnih 40 minuta odigrana je još jedna četvrtina (17:21), gde su šansu dobili svi igrači, a konačan rezultat je glasio 81:77.

Direktor Borac Mozzart Sporta Marko Ivanović je istakao da je klub sa zadovoljstvom izašao u susret reprezentaciji i selektoru Dejanu Mijatoviću.
„Imali smo obavezu da sparingujemo kako bi se mlada reprezentacija što adekvatnije spremila za Evropsko prvenstvo. Selektoru i svim igračima želim uspešne pripreme i da nas ponovo obraduju novom medaljom“, zaključio je Ivanović.

Piše: Đurđe Mečanin

(FOTO: Action images)


tagovi

Dejan MilojevićBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara