"Borac"
"Borac"

Borac Mozzart sport juri prvu pobedu pred Zvezdu

Vreme čitanja: 2min | čet. 01.05.14. | 16:30

„Očekuje nas težak meč jer Metalac ima visoke ambicije”, kaže Albijanić

BoracKošarkaši Borac Mozzart Sporta pokušaće da u duelu sa ekipom iz Valjeva stignu do prve pobede u Superligi.
Metalac je po budžetu i na papiru jača ekipa, doveli su i dvojicu stranaca, ali i domaće igrače sa internacionalnim iskustvom“, kaže direktor Borac Mozzart Sporta, Marko Ivanović. „U svakom slučaju biće to derbi i iz nekih starih vremena. Zamolio bih publiku da u halu dođe ranije, jer će biti pojačano obezbeđenje i obavljan detaljan pretres da nam se ne bi ponovilo ono što se dogodilo protiv Crnokose. Minimalno smo kažnjeni, ali ako se ponove izgredi, kazna će biti veća što niko ne želi. Poznajem čačansku publiku i znam da je stalno fer i korektno navijala, čak je pozdravljala lepe poteze naših rivala. Biće detaljan pretres i zabrana unošenja svih predmeta poput upaljača, sitnog novca i boca sa vodom... Da ne bi došlo do stvaranja gužve, zamolio bih publiku da dođe ranije, a ovo nam je i generalna proba pred duel sa Crvenom zvezdom. Nadam se da ćemo doći do prve pobede što nam je obaveza prema gradu, generalnom i ostalim sponzorima. Čestitam i kadetima što su se plasirali na završni turnir kao i junioru Urošu Čarapiću na reprezentativnom uspehu“, zaključio je Ivanović.

Bek Borac Mozzart Sporta, Aleksandar Stevović smatra da je pred ekipom težak ispit.
Gosti su u Superligu ušli sa najvišim ambicijama”, ističe Stevović. „Favoriti su na papiru, ali ukoliko budemo igrali požrtvovano, bodovi će ostati u Čačku. Naša šansa je igra iz tranzicije i mi moramo rivala da uvedemo u naš ritam“.

Izabrane vesti

Slično razmišlja i centar Draško Albijanić.
Očekuje nas težak meč jer Metalac ima visoke ambicije”, kaže Albijanić.”Kandidati su za ABA ligu, a mi moramo da odigramo borbeno, kao protiv Partizana i uspeh neće izostati“.

Trener u stručnom štabu Borac Mozzart Sporta, Dejan Tomašević kaže da se ekipa unapred neće predati.
„Naprotiv, uz podršku navijača očekujem dobru igru i prvu, ali ne i poslednju pobedu u Superligi.

Tomašević kao trener kadetskog sastava osvrnuo se na uspeh svojih mladih izabranika.
Plasmanom među osam ekipa ispunili smo zacrtani cilj. Osvojili smo sedmo mesto mada smo uz nekoliko dodatnih pobeda mogli i više. Igramo sa Partizanom, borićemo se i nećemo se predavati. Svesni smo da predstavljamo  grad, klub, sponzora i nadamo se najboljem“, zaključio je Tomašević.

Tekst i foto: Đurđe Mečanin
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Košarkaška SuperligaBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara