"Pešaković, Ivanović i Bjelić"
"Pešaković, Ivanović i Bjelić"

Borac Mozzart Sport: Pobeda za oproštaj i šesto mesto!

Vreme čitanja: 2min | uto. 03.06.14. | 17:30

"Napravili smo korak više u odnosu na raniju sezonu i već od četvrtka počećemo da se spremamo za sledeću“, kaže direktor Čačana Marko Ivanović

Pešaković, Ivanović i BjelićBorac Mozzart Sport, posle Mega Vizure, savladao je i Metalac i tako uknjižio treću pobedu u Superligi. Čačani će u poslednjem kolu ugostiti kragujevački Radnički koji je izgubio trku za treće mesto.
„Utakmica sa Radničkim neće određivati njihov plasman, ali hoće naš“, kaže direktor Borac Mozzart Sporta Marko Ivanović. „Pobeda nas vodi na šesto mesto. Možda je trebalo da imamo pobedu ili dve više, ali i Radnički sa osam pobeda je četvrti i moraće da plati 150.000 evra za učešće u ABA ligi. Napravili smo korak više u odnosu na  raniju sezonu i već od četvrtka počećemo da se spremamo za sledeću“.

Utakmica sa Radničkim počinje u terminu od 20.00 sati.
„Zamolio bih publiku da dođe u što većem broju. Imamo veliku želju za pobedom i hoćemo da popravimo plasman. Hvala svima koji su prepoznali naš rad, posebno generalnom sponzoru kompaniji MOZZART bez koje ne bi bilo ni ovih rezultata. Takođe, hvala i gradu Čačku“, zaključio je Ivanović.

Izabrane vesti

Trener u stručnom štabu Aleksandar Bjelić ističe da Borac Mozzart Sport ima veliki motiv za duel sa Radničkim.
„Želimo da pobedom završimo jednu uspešnu sezonu i da se trijumfom oprostimo od čačanske publike“, kaže Bjelić.„Uvek je moglo bolje, ali mi smo sa Jadrancima pokazali da imamo kvalitet. Pobeda donosi šesto mesto, što je i naš cilj. U završnici Superlige smo podigli formu i posetioci će u sredu uživati u jednoj lepoj utakmici. Radnički će zaboraviti na poraz od Mege jer želi da se što bolje spremi za plej-of“.

Jedan od najboljih igrača Borac Mozzart Sporta Nikola Pešaković očekuje dobru partiju Borca protiv Radničkog.
„Pokazali smo na našem terenu da se uspešno nosimo sa ABA ligašima“, kaže Pešaković.“Nadam se da će tako biti i u sredu, Radnički je podigao formu, neće nas olako shvatiti. Borac Mozzart Sport teži četvrtoj, kapitalnoj pobedi. Moramo da zaustavimo Marinovića i Birčevića. Ukoliko to uradimo posao će biti olakšan. Pokazali smo protiv Mege i Metalca da visok ritam možemo da nosimo svih 40 minuta“.

Tekst i foto: Đurđe Mečanin


tagovi

Košarkaška SuperligaBorac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara