""
""

Bravo, carice! Nataša Kovačević se vratila na teren (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | sre. 11.11.15. | 20:48

Prošle nedelje je potpisala ugovor za Crvenu zvezdu, a večeras je publika njen ulazak na teren u dvorani Basket siti u šestom minutu utakmice ispratila ovacijama

Malo je istinskih heroja u današnjem svetu sporta, a košarkašica Nataša Kovačević svakako spada u tu kategoriju. Ona je večeras u Beogradu u dresu Crvene zvezde odigrala prvi meč posle dve godine i saobraćajne nesreće u kojoj je doživela ozbiljne povrede, pa je morao da joj bude amputiran deo noge.

Izabrane vesti

Ništa od toga, međutim, ovu 21-godišnju Beograđanku nije sprečilo da se vrati na teren i svojoj najvećoj ljubavi – košarci.

Prošle nedelje je potpisala ugovor za Crvenu zvezdu, a večeras je publika njen ulazak na teren u dvorani Basket siti u šestom minutu utakmice dočekala ovacijama.

Pre početka utakmice Kovačevićeva je od saigračica dobila cveće i potpisanu loptu, a u u strelce se upisala u 16. minutu sa linije za slobodna bacanja. Utakmicu je završila sa pet poena.

Nekadašnja omladinska reprezentativka karijeru je počela 2008. godine u Zvezdi, a potom na nastupala za Partizan, Voždovac i madarski Ðer.  

Saobraćajnu nesreću doživela je u Mađarskoj u septembru 2013. godine kao igračica Đera.

Inače, rezultat je pao u drugi plan na ovoj utakmici, ali valja napomenuti da su crveno-bele devojke ubedljivo savladale Student sa 78:47.

"Zaista sam presrećna što sam ponovo ovde, osećam se sjajno i velika je čast igrati za Zvezdu.Takođe sam jako srećna što je moj povratak obeležen u klubu iz kog sam otišla u Ðer, a to je Crvena zvezda. Praktično sam se vratila kući i kao da ovih dve godine nije ni bilo", izjavila je novinarima mlada košarkašica.

Kovačevićeva je u igru ušla u šestom minutu prve četvrtine i tom prilikom dobila ogroman aplauz cele hale u Železniku.
"Prijaju mi reakcije medija i želim da se zahvalim svim ljudima koji su došli ovde i podržali Crvenu zvezdu. Nadam se da ćemo se viđati i na narednim utakmicama. Zaista se osećam sasvim normalno, kao što ste videli sve radim kako treba. Želim da se zahvalim svojoj ekipi i eto sve koševe koje sam postigla, produkt su timske igre. Davaću svoj maksimum da pomognem ekipi što više mogu", zaključila je Kovačevićeva.

(FOTO: MN Press i Starsport)


tagovi

ŽKK Crvena zvezdaSrbijaNataša KovačevićEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara