Komentari na vest

Budućnost regionalne košarke: Rekorder Topić, Megini biseri, Partizanov tandem i "nova generacija" iz Crne Gore

G

Gost13

pre oko 1 godinu

Partizanov nije tandem nego odlični Drezgić. A ovog Mikića ko gura to je pitanje, dečko trenutno dominira zbog fizikalija. Daj Bože da se lepo razvije ali ovo više liči na Muslija koji je dominirao u mlađim kategorijama pa posle vrlo tanko.
K

Koja bre

pre oko 1 godinu

Regionalna kosarka. Ova lakrdija od cirkus lige ide ka gasenju. Sramno na sta lici sudjenje cokijevih sudija.
z

za sveznalicu

pre oko 1 godinu

Vasilisa, evo ti primer Mancukasa. Novi Dzordan? Aha. Pitanje da li uopste danas igra košarku na profesionalnom nivou. Ali bitno je da si ti sebi prekjuce nalupao pluseve na one besmislice kako je Topić novi Dzordan. Da pratiš košarku neostrašćeno i duže od 10 godina shvatao bi. ;) eto za 20 godina je sa ovakvih turnira izasao samo Mirotic kao superstar. Na kraju vreme ce pokazati, kada za desetak godina bude ponovo turnir, neki klinac da 60 poena a oni budu pisali o Topicu koji ce igrati na Krfu.
V

Vasilis

pre oko 1 godinu

Evo me. Samo mi pronadji komentar gde sam napisao da je Topic “novi Dzordan”. Napisao sam “zasto ne bi bio novi Doncic?”, to i dalje imam pravo da se pitam, a odgovor ne znamo ni ti, ni ja, ni najveci strucnjaci u svetu kosarke. A to sto pominjes ostrascenost, to polazis od sebe ocigledno. Topic je fantastican mlad igrac, verovatno najtalentovaniji u svojoj generaciji u regionu, mislim da je ljudski, patriotski da mu pruzimo podrsku svi zajedno, mimo Ostoje,Covica i ostalih sto vas truju, a primaju platu iz iste firme.

Bojan Urosevic

pre oko 1 godinu

Mancukas igra u Panatinaikos I dobija dosta minuta u EUROLIGU Ima prosek 8 poena a u Grckoj ligi 6,4 poena
@

@bojan

pre oko 1 godinu

Mancukas igra za Promiteas da li je moguce da ne citas tekst?
w

webad1984

pre oko 1 godinu

Ovog Drezgica sam gledao,kada je igrao u kupu za Partizan i,moram priznati,nema ni pokrete kosarkasa..cudno je to sto pravi talenti ne stizu da se istaknu u Partizanu..
N

News

pre oko 1 godinu

Koga briga za regionalnu kosarku. Srbija i nasi mediji treba da vode racuna o Srpskoj kosarci. Nasi klubovi nemaju nikakvog interesa od jadranske lige.
T

Tu wki

pre oko 1 godinu

Koga bre briga za regionalne igrace Ovde cak i mladi stranci dolaze, nasa deca nemaju gde da igraju

KSS

pre oko 1 godinu

Ako se bude radilo u klubovima kao do sada malo njih ce se naigrati u regionu bar sto se tice nasih klubova Megini ce po neki mozda biti proguran u NBA a velika vecina iz Partizana i Zvezde ce se izgubiti.
P

Pazi

pre oko 1 godinu

Zvezda još i izbaci ponekog a Partizan igra uglavnom sa strancima. Realno pišem kao navijač skroz trećeg kluba.
@

@pazi

pre oko 1 godinu

Kako da ne, kao navijac Sindjelica :))))