Čanak: Kada Partizan igra u finalu - ide na trofej! Bez lažne skromnosti

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.02.18. | 23:26

Milojević: Želim im da osvoje Kup

(Od specijalnog izveštača MOZZART Sporta iz Niša)

Najavili smo i pre polufinalnog duela između Partizana i Mega Bemaksa da će to biti sudar i trenera koji se poštuju i na terenu i van njega.

Izabrane vesti

Zato i ne čude izjave posle meča. Nenad Čanak je pohvalio Dejana Milojevića za pristup  njegovih mladih igrača, a Milojević poželeo Čanku pobedu u finalu Kupa.

Prvi je reč imao Milojević.
Čestitam na zasluženoj pobedi, nemam šta da zamerim igračima. Oni su imali više skokova, uglavnom mi kontrolišemo skok i dominiramo, sad to nije bio slučaj. Za tri poena su šutirali preko 60 odsto, teški šutevi, detalji su prelomili utakmicu. Promašili smo zicer na pet razlike i primili trojku, to je prelomilo. Čanku želim sreću i da osvoji trofej”, rekao je Milojević.

Strateg crno-belih je bio zadovoljan skokom.
Teška utakmica. Mega je ekipa koja ima kvalitet i talenat, Dejan koristi igrače koji su 1999. godište, ekipa je izuzetno mlada, momci igraju bez respekta prema protivniku. uvek na pobedu. Sigurno je to Dejanova zasluga koji je takav bio i kao igrač. Što se utakmice tiče - 41 skok, to je dalo sigurnost, što se odrazilo i na procenat za tri poena i mislim da su ta dva elementa odlučila utakmicu”, rekao je Čanak.

O finalu?
Ne znam šta više što nije ispričano. Borba za prvi trofej u sezoni, specifičnost derbija i dodatni značaj i draž i sigurno će biti još veća motivacija kako igračima Zvezde tako i Partizana. Pokušaćemo da ispravimo greške, skratimo prazan hod i ppokušamo da uzmemo trofej. Kad Partizan igra u finalu sigurno ide na trofej, bez priče o lažnoj skromnosti”, jasan je bio Čanak.

Piše: Strahinja Klisarić


tagovi

Nenad ČanakDejan Milojević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara