Jago Dos Santos (Star Sport)
Jago Dos Santos (Star Sport)

Crvena zvezda: Jago Dos Santos zadržan u bolnici, razmatra se operacija

Vreme čitanja: 1min | čet. 14.03.24. | 23:31

Udarac Bonzija Kolsona laktom u glavu ostavio ozbiljne posledice

Izgubila je Crvena zvezda večerašnji duel 29. kola Evrolige sa Makabijem, a izgubila je i Jaga Dos Santosa. Na koliki vremenski period, još nije poznato. Naime, brazilski plejmejker je u završnici meča dobio udarac laktom u glavu od Bonzija Kolsona, zbog čega je završio u bolnici, potvrdila je Crvena Zvezda.

Izabrane vesti

"KK Crvena zvezda obaveštava javnost da je naš igrač Jago Dos Santos zadobio povredu po tipu impresivne frakture prednjeg zida frontalnog sinusa, kao i lakši potres mozga, i to kao posledicu udarca od strane protivničkog igrača laktom u predelu čela. Nakon hitno sprovedene dijagnostike i pregleda neurohirurga i ORL specijaliste, Jago Dos Santos je zadržan u KBC Zemun na observaciji tokom noći", stoji u saopštenju kluba koje aludira na to da je povreda ozbiljnije prirode i da će gotovo izvesno Brazilac morati pod nož: "Ovakav tip povrede obično zahteva operativno lečenje koje je u razmatranju."

U odsustvu Miloša Teodosića, te Nikole Topića, Jago Dos Santos je bio praktično jedina prava opcija trenera Janisa Sferopulosa na poziciji plejmejkera. Stoga je jasno da povreda Brazilca koji je ove sezone prosečno beležio 10,5 poena i 4,6 asistencija u ABA ligi, a 9,2 poena i 4,1 asistenciju u Evroligi, predstavlja veliki hendikep za crveno-bele.



tagovi

Jago dos SantosKK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara