""
""

Da li bi Čakarević bio prava zamena za Šilba?

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.01.14. | 08:37

U novembru prošle godine potpisao je ugovor sa valjevskim Metalcem i odmah potvrdio kvalitet. Na sedam odigranih mečeva u Košarkaškoj ligi Srbije postigao je 16,3 poena u proseku, za nešto manje od 22 minuta provedena na parketu

Pošto polako postaje sve izvesnije da će Crvena zvezda raskinuti saradnju sa Blejkom Šilbom, počelo je licetiranje za njegovog potencijalnog naslednika.

Kako saznaje Telegraf bivši šuter Partizana i Radničkog iz Kragujevca Marko Čakarević na korak je od dolaska u Zvezdu, pa ostaje da se vidi da li će u narednim danima upravo ovaj igrač pojačati crveno-bele.

Izabrane vesti

I pored ogromnog kvaliteta i nekoliko odličnih partija s početka sezone, Blejk Šilb nije uspeo da zadovolji kriterijume uprave i stručnog štaba kluba s Malog Kalemegdana, pa mu je prvo u meču sa Radničkim smanjena minutaža, a onda je nakon razgovora uprave kluba sa njegovim menadžerima odlučeno da ne putuje u Rusiju na meč sa Nižnjim Novgodrodom.

Što se tiče Čakarevića, nakon njegovih briljantnih partija u Kragujevcu očekivalo se da bude veliko pojačanje Partizan, ali nikako nije uspevao da se uklopi u sistem igre crno-belih, pa je nakon dve godine raskinut ugovor.

U novembru prošle godine potpisao je ugovor sa valjevskim Metalcem i ubrzo najavio povratak u staru formu. Na sedam odigranih mečeva u Košarkaškoj ligi Srbije postizao je 16,3 poena u proseku, za nešto manje od 22 minuta provedenih na parketu.

Kakvo je vaše mišljenje, da li bi Čakarević bio pravo rešenje za Crvenu zvezdu ili ste pre za nekog drugog igrača?

(FOTO: MN press)


tagovi

SrbijaMarko Čakarević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara