Kemba Voker (©AFP)
Kemba Voker (©AFP)

Dalas se rastao sa Kembom Vokerom

Vreme čitanja: 1min | pet. 06.01.23. | 19:18

Daće šansu dvojici mlađih bekova

Iskusni plejmejker Kemba Voker je ponovo bez kluba. Jedan od najistaknutijih igrača u istoriji Šarlot Hornetsa već neko vreme luta u potrazi za angažmanom, krajem novembra je stigao u Dalas, a mesto mu je ustupio Fakundo Kampaco koji se potom preselio u Crvenu zvezdu. Ipak, nakon nešto više od mesec dana saradnje, Mavsi su odlučili da ga otpuste.

Vokerov ugovor bi u subotu postao garantovan, što je Dalas očigledno rešio da izbegne, pa je rešio da mu se zahvali na saradnji.

Izabrane vesti

Iskusni bek je upisao devet nastupa u dresu tima iz Teksasa, samo jedna u prvoj petorci, a prosečno je beležio osam poena za oko 16 minuta na parketu. Odigrao je sjajan meč protiv Klivlenda kada se našao od prvog minuta na parketu i Kavsima ubacio 32 poena.

Ipak, Dalas je odlučio da krene u drugom pravcu, te će dati šansu Mekinli Rajtu koji je na dvosmernom ugovoru i mladom Džejdenu Hardiju.

Podsetimo da je Dalas nedavno otpustio i grčkog reprezentativca Tajlera Dorsija. Dobio je bivši igrač Makabija i Olimpijakosa brojne ponude iz Evrope, ali po svemu sudeći ima želju da nastavi da se bori za angažman u najjačoj ligi sveta, pa je s tom namerom odradio i trening sa Los Anđeles Lejkersima, kako je preneo Yahoo Sports.



tagovi

Kemba VokerDalas Maveriks

Obaveštavaj me

NBA

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara