""
""

Debakl Budućnosti, Sale Đorđević silan u Španiji

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.11.16. | 23:37

Bajern posle trijumfa nas Mursijom (90:79) blizu prvog mesta u grupi

Evropski debi grčkog stručnjaka Ilije Zurosa na klupi Budućnosti nije bio uspešan. Đetići su, kao što se i očekivalo, položili oružje na gostovanju u Malagi – 93:75. Na taj način crnogorski predstavnik se praktično oprostio od Evrokupa, pošto posle šest kola imaju isto toliko poraza.

Budućnost je tokom prvog poluvremena držala priključak, a onda je španski tim u 25. minutu poveo 61:46 i tada već prelomio meč. Unikaha je nakon toga samo rutinski privela meč kraju i povećavala prednost...

Izabrane vesti

Najefikasniji u domaćem timu bio je Kajli Fog sa 31 poenom, a dvocifren je bio i Karlos Suarez (16).

Džej Ar Rejnold je sa 17 poena bio najbolji u redovima Budućnosti, Suad Šehović je dodao 12, a Markus Vilijams i Boris Savović po 10.

Bajern, koji sa klupe, predvodi Aleksandar Đorđević blizu je da overi prvo mesto u grupi. Bavarci su bili silni u Španiji i savladali direktnog rivala za najviši plasman, Mursiju – 90:79.

Mursija je bila bolji rival u prvoj četvrtini. Stalno pronalazila rupe u odbrani Bajerna (28:23). Međutim, u nastavku je Đorđevićev tim zaigrao odbranu na prepoznatljivom nivou. Tome u prilog i podatak da je domaćin za 20 minuta postigao 32 poena.

Najefikasniji u Đorđevićevom timu bio je Maksimilijan Kleber koji je postigao 20 poena. Naš Vladimir Lučić je dodao pet.

Prvi ovosezonski trijumf u Evrokupu ostvarila je ljubljanska Olimpija. Slovenci su odličnom igrom u trećoj četvrtini bili bolji od Ulma – 76:72


tagovi

EvrokupEvropaMarkus VilijamsNemackaAleksandar ĐorđevićSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara