Komentari na vest

Divac: Džordan bi danas postizao 80 poena, Željko veći partizanovac od svih nas, Peđa odmah iza Dražena i Sabonisa

O

Oktobar

pre gotovo 3 godine

Za Škrabotinu Sta je pokazao Jokic,sta je osvojio,nista,prijatelju.Divac je za sve njih šampion,a Dalipagic je svima sipao koseve u masi,ali ti to ne znas.Kakav Jokic,kakav svaki koji izda zemlju,a,Dalipagic je ginuo za plavi dres i bio i jeste najveci u Yugoslaviji,i mnogo vise i sire.
Л

Ложач

pre gotovo 3 godine

Снежана Дивац, Александар Митровић, Жељко Обрадовић, Зоран Бабић...
M

Monterooo

pre gotovo 3 godine

Preskocio Doncica i Kjubanu uterao u dzep 3 milijarde dolara na novoj K2 je Doncin lik....nevidjena ludost. U Sorosevo ime po Srbiji pokusao da kupi sve sto vredi negde i uspeo Prosecan igrac ,upao u LA bas kad se dzabar oprostio,Radja,Rebraca, su za njega bili ozbiljni igraci. Sto se tice NBA Kukoc Pedja pa i Dragic su ostavili mnogo dublji trag.
O

Orao

pre gotovo 3 godine

Jokic je izmislio kosarku za Divca, Drazena, Obradovica i slicne! Takav igrac nikad pre ni posle nije postojao.. Ni u NBA
G

GajaE87

pre gotovo 3 godine

Malo preteruješ. Jokić i ako ga ne volim, iskreno kažem dobar je. Ne sviđa mi njegov stil igre, ali da igra top to sigurno. Ali poređenje tada i sada dajem Divcu za pravo. Sve je rekao. Ne budite djeca. Pozdrav
K

Kloparalo

pre gotovo 3 godine

Divac je sve lijepo rekao. Iskreno.Nije sebe pomenuo a on je legenda.Ipakmora se reci da je DRAŽEN DALIPAGIC najveci Yu kosarkas svih vremena.On je legenda nad legendama.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

U životu Dalipagić nije pokazao kvalitet protiv najboljih, dok je Jokić postao najbolji medju najboljim. Pametnom dosta.
D

Daa

pre gotovo 3 godine

Ljubav prema klubu ce dokazati da 30miliona budzetom. Unistitelj reprezentacije dvehiljaditih.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Sram te bilo
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

I onda dodjeneka budala,i kaze da je debeli Somborac nas najbolji igrac ikada...
P

Polako

pre gotovo 3 godine

E ni DIVAC nije stalno igrao za reprezentaciju. Malo postovanja za Jokica.
M

Mrkalo

pre gotovo 3 godine

@Polako.Nema ovo veze druze sa tim dal igra debeli za reprezentaciju.Ocu da kazem da nije jos ni do kolena Divcu,Stojakovicu,Djordjevicu,Bodirogi,da ne nabrajam.Lepo Divac kaze,da bi Jordan danas davao po 80 poena u proseku.Ovaj Nba je cirkus,igra se za publiku bez odbrana.
S

Strucnjakvlade

pre gotovo 3 godine

I bagley je bolji od doncica. Tako bi i jordan davao 80 poena a i jabar bi imao 111 skokova po utakmici jer sada vise se i ne skace.
B

BREkalo

pre gotovo 3 godine

Hahaha pa ovaj smijesni strucnjak je uspio unistit Kingse i nije izabrao Doncica na draftu.. boze sacuvaj nas od ovakvih likova
S

Stručnjaci iza tastature

pre gotovo 3 godine

Važno je da si ti pametan i da znaš više o košarci od nekog ko je košarkaška legenda. Sansi takođe nisu uzeli Dončića, već Ejtona, pa se pokazalo da je to za njih bila sjajna odluka. Atlanta je uzela Dončića pa ga trejdovala u Dalas u zamenu za Tre Janga i napravila sjajan posao. Za tebe je košarka samo bacanje lopte prema obruču.
S

Strucankakvlade

pre gotovo 3 godine

Da se ponovi draft sunsi bi uzeli doncica kozda samo atalanta ne bi jer i trej lvl doncica, jednu stepenicu ispod
D

Dzontras

pre gotovo 3 godine

Kako je doktor Vlade uzeo pokojnoj zvezdi milion za dve utakmice
D

Dzi

pre gotovo 3 godine

Tako ste vi grobosi sebi objasnili kosarkasko prostituisanje vase legende??? Tolikoo o njegovom "grobarstvu" Ali ne brini ista je to sve skola, jugoslaven ko jugoslaven nije mu sveti partizan ili zvezda nego dolar...voli Partizana do zadnjeg dolara...a kad ih je vise u Fenerima, Tofasima i dje god, ljubav moze i da saceka...tako i gospodin Obdradoglu...kad je poceo da ga metla gospodin Ataman...prebegao za Srbiju ...otvorio se jos jedanput zlatni jugoslavenski padobran, milionce za zasluzno rumeno penzionerce, sad ce tako da udome Karija Pesica...koji je pre ravno 20 godina bio selektor... Ali dobro... Secamo se gospodina Ivkovica i napada nam na Cara, a kad ga je car pogledao, licno pomogao...zaboravio starac Dudo od stotinu ljeta sve sto ne valja u zemlji Srbiji... Klasican jugosloven, ja, pare i privilegije...i sve je dobro... A vi neuki padate u trans....vratio se, cigani ce da drhte, reprezentacija ce da kida, pali se masina, zamrzivac, komsinica..ovi vama franjevci, zagrebcani...itd...sve u svemu dok je ovaca nece faliti vune... Zivi ti malo za sebe vise,a manje za Partizan...i bice nam bolje svima.
E

Ehh

pre gotovo 3 godine

Veliki naš Vlade! Dobro pamtim sve!
P

Prava ljubav nema sta

pre gotovo 3 godine

Ljubav za milion ipo godisnje,
O

Ozbiljna lova

pre gotovo 3 godine

I to milion i po je diskutabilno. Ako je radio za 3-4 po sezoni pre toga, mozda je i vise od 1.5 miliona evra godisnje u partizanu.Mozda nije ispod 2 milke godisnje.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

Dobro je kad kod vas Grci i Ameri igraju iz ljubavi. Ako Coki kaze da je tako, to je garant istina
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Mogao je da ode gde hoće. Došao je u Partizan kada je Partizanu najpotrebniji. To je ljubav prema klubu.
@

@ssss

pre gotovo 3 godine

Apsolutno ga niko od evroligaških i evrokup ekipa osim partizana nije tražio
S

Sportando

pre gotovo 3 godine

@ssss - Koliko lupetaš, po zadatku za sendvič ili iz ubeđenja. Obradovića su tražili Valensija i Huventud iz Španije, klubovi koji imaju košarkašku tradiciju kakvu garagani iz predgrađa neće nikada imati. Tražio ga je i onaj klub čiji navijači su pitali ko ste vi. Hteli su ga i u CSKA, pa kada je stigao odgovor da će odluku o nastavku karijere doneti krajem juna, produžili su ugovor sa Itudisom. U Realu je već bio, pa Barselona ne dolazi u obzir, a isto važi i za Grčku i Tursku. Fener ga je hteo nazad, ali odlučio se za povratak kući. Čitaj malo i strane izvore, nemoj samo Dezinformer i Bljuc.
G

Gza

pre gotovo 3 godine

@Sportando najgore je što ovde ljudi počeli da veruju u ono što pišu. Poprilično bolesno. Čovek koji se toliko titula naosvajao nema ponude. Vest o Partizanu u fudbalu najviše komentarisanja, o košarkaškom isto. 80% očigledno klinje koji su Delije kao. Sa severa, trte mrte.