Komentari na vest

Duško Ivanović: Ne bi trebalo da nam se ponavlja opuštanje posle vođstva

G

Gost1717

pre 12 meseci

Borba sa grobarima u finalu..pa sta bude. Jači cu..imaju ozbiljnije igrace, ali nikad se ne zna. Na kraju new ekipu neka pravi Duško..Luka out..nema glavu za ozbiljnog El igraca..neka ga placa Pao..i Nedu takodje..ili da smanji platu..on igra toplo, hladno, a sklon je povredama. Naci nove igrace, ima ih po Evropi..i Faku je je preskup, dajte ga Realu..
C

Cccc

pre 12 meseci

I ovaj Ivanovic trabonja da se trabonja ništa od njegovog trenerskog imidža s kojim je došao da je on trener s gvozdenom disciplinom. Njemu ekipa igra nedisciplinovano igrači isto uzimaju nerezonski suteve i ja ne vidim ovdje da oni mogu do titule u ABA ligi. Kampaco me nije uverio da je on vredan svoje plate, ali hajde da vidimo šta će biti do kraja.
D

Don Vito Corleone

pre 12 meseci

Ma šta kažeš, nije valjda. Zbog toga nismo ušli u top 8, zbog toga nismo bili prvi na tabeli pre plej ofa Aba lige. A ti i dalje kao papagaj ponavljaš isto, a nikako da nešto uradiš da se to promeni. Najlakše je reći da se ne sme gubiti velika razlika, a to se mnogo često dešava.
Q

Q691

pre 12 meseci

Hvala Dušku i Ekipi ! Cigani, juriš na Pehare Aba i Kls
V

Verica Rakočević

pre 12 meseci

Duško Ivanović je šmeker u rangu Štimca....
D

Dr.Colić

pre 12 meseci

Duško javi se......
Ј

Јосиф

pre 12 meseci

Досадан си, после сваке утакмице исто, нетреба ово, нетреба оно и опет исто. Питаш ли се, што играју Вилдоса и Недовиќ?
W

WWW

pre 12 meseci

Teska prevara trenerska ali te se secam da si kad je dolazio rekao da je 100 puta bolji do Radonjica,a miljama je daleko od njega,Radonja doktor za njega.
o

ok

pre 12 meseci

Sto lupas ko otvoren prozor. Da bi neko nesto komentarisao mora pre svega da razume to. Kad je dobro hvalospevi kad je lose katastrofa. Pisanje da se ne propusti. Ovakav nagrdjen Dusko i ekipa osvajaju ABA ligu. Ne mozes imati ambiciju kada igras protiv tima koji je za klasu ispod tebe. Atipicna ekipa koja juri po terenu. Mi dobili u dve utakmice idemo dalje. Buducnost je ozbiljniji rival. Videces kako ce igrati musavi kad izgube ovo u sredu.
G

Gost9

pre 12 meseci

Mnogo cesto se ovo desava,radi na tome sa ekipom,a ne da ponavljas isto.
j

jel

pre 12 meseci

Moka Slavnić na šetnji protiv nasilja???
T

TzT

pre 12 meseci

Mozete vi meni reci sta hocete, ali Vildoza? Pravi primer neprofesionalca.Na stranu kosarkaski kvaliteti, covek je poremetio hemiju ekipe.Ne igra ozbiljnu kosarku od Decembra, tek kad mu dodje.Strasno!
n

nR

pre 12 meseci

Uaaa! ZvezdoMrzitelj! Ua!
o

ok

pre 12 meseci

Vidis doci ce mu u finalu ABA sigurno. Covek je imao ozbiljnu povredu. Juce se sklanjao da ga ne povrede. Sklanjao se i Nedovic. Iz dosadasnjih duela se videlo kada igramo mozgom i dodajemo svi oni su niko na terenu. Sve se svodi na nadpucavanje. Poremetis li to van ritma su. Domaci teren nije odlucujuc. Mi smo ih vec dobijali u Areni. Ovo dobija motiv kao i proslih godina. Njih prati usud losa karma koju su zasluzili podcenjivanjima i osvajanjem lige pre takmicenja. Zavrsetkom el zavrsava se motiv stranaca krece jurnjava za novim ugovorom. Psiha i ove sezone resava finale ABA. Oni moraju da opravdaju baceno u bunar ne mi. Bitno je da smo zdravi konacno a onda smo tim za njih.