Komentari na vest

Duško Ivanović: Prvi signal da nismo još dobri, Ulanovas napravio razliku

P

Prvaci Evrope

pre 8 meseci

Hoćemo krcat Štark Areni delije protiv Monaka hoćemo pobedu protiv Monaka u krcatom Štark Areni u sredu delije 🔴⚪
O

Ognjen Drinski

pre 8 meseci

Vidi zemljače, od kada si došao u Zvezdu niti jednu bitnu utakmicu nisi dobio(od Albe pa do JSDP-a u finalu ABA lige). Jednostavno nisi za ovo.
J

Jtd

pre 8 meseci

Mislim da je kljuc da se pojaca trening
S

ShoneGrobar

pre 8 meseci

Ista prica kao prosle godine u Kaunasu. Jbg sad je druga i bolja ekipa. Ako se iste lose stvari nastave desavati, onda je stvar do trenera, nema greske. Iskreno na ovaj sastav mislim da bi vam legao neki trinkijeri a i slobodan je. lp.
A

Aruna Dindane

pre 8 meseci

Al onaj Gedraitis,da su pametni lepo mu odbiti jednu platu da se nauci pameti,kakav je ono nacin sinoc,jesu tvoji,al druze ti si profesionalac i igras za platu...sramota
L

Luja

pre 8 meseci

Bio je pod strašnim pritiskom. Iskompleksirani Litvanci u nama vide Ruse. Nije mu bilo lako. Nego, šta je sa Nedovićem, Teodosićem, Davidovcem.. ? Treba li i njima odbiti od plate? Mislim da treba i to žestoko.
m

miki121

pre 8 meseci

Opet isto,po ko zna koji put!!!Vodimo 9 razlike i ne znamo mirno da privedemo uzakmicu kraju.Sutevi za 3 poena Sabaza i Tea,umesto sigurnog kosa.Pa ne jurimo mi rezultat nego oni!!!Uporno guranje lopte Rokasu,a on ne zeli da sutne protiv svojih.Oni u naletu,a Dusko ne trazi tajmaut.Trati na na 4 sekunde do kraja...Superbedno!
L

Lolol

pre 8 meseci

Ista priča ko i prošle godine! I ove nece videti top 8 a kamoli f4!! Opet brdo bačenih para…. Isti porazi, ista “igra’ Samo rokaj trojke i puštaj da ti 5 min pred kraj prave seriju 15:0 Ovaj Ivanović nije trener skim će bilo šta uraditi, lik sve radi isto, zaboravlja koje igrače ima na klupi… noće proći ni 10 kola biće oprošteni od top8! A ložili se posle raspalog Asvela koga je partizan u gostima razneo preko 20 razlike i jos gore cedevite! Isto kao i u fudbalu, brdo novca uloženo da bi bili statisti! Važno da Bjelica ne može da izdrži Ivanovićeb tempo treninga😂😂😂
s

sasa 79

pre 8 meseci

Nisam od onih koji odmah teraju trenera ali....gde je Hanga u poslednjoj cetvrtini, Simonovic jedini koji moze gizicki da parira Smitsu (koji nas je razbio) igrao samo 3 minuta na pocetku, gde je Nepijer zadnjih 5 minuta, zadnjih 5 minuta igraju u paru Teo i Nedovic za koje svi znaju da su losi u odbrani....
Z

Zvezda 91

pre 8 meseci

Ne znas nista reponjo !
Z

ZvezdaSrbija1

pre 8 meseci

Ali najjači su mi ovi kao terajte trenera dva-tri igrača i dovodite nove.Pa rodjaci ko će sve to više da plati pošto 12 godina isto radimo?Previše smo razmaženi,dovodimo ozbilje igračne dajemo im ozbiljne pare i šta?3 plejmejkera,Nejpir najbolji igrač Milana,Dos Santos ozbiljan potencijal i reprezentativac koji je već u evropskoj košarci i Teodosić iskusna kajla.Pa ja ne znam ko je to ikad uradio.Prošle godine 20 igrača u rosteru sa onim Adamsom,mislite da je sa njim raskinut ugovor za džabe?Kampaco najzvučnije ime i najplaćenije ikada na ovim prostorima,Vildoza i ostali?I opet ništa.Bolje da se ugledamo na komšije koji sa 13 igrača u rosteru i prostom matematikom jeftinijim timom od nas mnogo više urade.Ne znam gde sve ovo vodi ali da 12 godina nismo u stanju sa svim onim strancima i fudbalskim rosterom(20 igrača) svake godine da imamo jednu pobedu u top 8 to je sramota.
m

miile

pre 8 meseci

Ulanovas bio skuplji od Šabaza,Tobija,Tea....daj bre,pa što ga ne dovedoste?..
Đ

Đukin fan

pre 8 meseci

Badava sve!!!Drzi onog Rokasa pola utakmice u petorci,čovek nije znao gde se nalazi,šut očaj,skok bruka a odbrana nula,obilazili ga ko čirak!!!Al kod Reponje u postavi!!!Sktoz je nejasno da sa ekipom kojoj je skok jedna od kljucnih vrlina,Tobi i Simonović presede na klupi i ne doprinesu ama bas ništa,nego Mitrovic vukao koliko je i dok je mogao!!!Jednostavno trener je deficit i tu je muka
V

Vamos

pre 8 meseci

Izvinite coach, palite li se na Top8 i imate li filing?
A

Arena dodela trofeja

pre 8 meseci

Ma Idemo Zalgiris... Gazi mezimicu
S

Srbija 1999

pre 8 meseci

haha...debil!
I

Ivanovicu...

pre 8 meseci

NAUCI VISE DA ZATVORIS I DOBIJES MEC KADA VODIMO PRED SAM KRAJ UTAKMICE,UVEK GUBIMO U ZADNJIM MINUTAMA JER TI OCIGLEDNO NE ZNAS DA MEC PRIVEDES KRAJU KAKO TREBA!
I

Ivanovicu...

pre 8 meseci

NAUCI VISE DA ZATVORIS I DOBIJES MEC KADA VODIMO PRED SAM KRAJ UTAKMICE,UVEK GUBIMO U ZADNJIM MINUTAMA JER TI OCIGLEDNO NE ZNAS DA MEC PRIVEDES KRAJU KAKO TREBA!
1

149

pre 8 meseci

https://youtu.be/3WShMzwT-nM?si=hIFN9a9CUMs0OI2O 😆😆😆
S

Sky888

pre 8 meseci

Odlazi treneru.
B

BANENCE

pre 8 meseci

NISTA NOVO...DOBRO DO SAMOGA KRAJA I TADA RASPAD..NEZNAM DA LI JE DO IVANOVICA NE BIH NAPAMET...U SVAKOM SLUCAJU POGLEDAJTE GROBARE U KAUNASU I VIDECETE GDE PRAVITE GRESKU..
I

Ihhhh

pre 8 meseci

Filing?
g

gusterr

pre 8 meseci

Ja znam a i oni znaju... hahahahhaah
č

ču čang

pre 8 meseci

Gde je centar!? Cemu sluze 3 igraca preko 210cm, Simonovic, Tobey i Kuzmic kad opet centra nemamo i kad se opet lomi na Mitrovicu, 16 poena, 8 skokova! Kad bi takvu statistiku imao strani centar bilo bi WOW! Nemamo klasicnu peticu, kad je teško da zida dole! To je probldm! Ko ima bolje centre taj ce biti u top 8!
Đ

Đukin fan

pre 8 meseci

Reprizira prošlu godinu poput Kaunasa,Bajerna,PAO u Atini …sve na isti kalup Jednostavno čovek s pragom i ne biva da ga predje
K

Kraljević Marko

pre 8 meseci

Cele prošle godine ti nisi ništa naučio. Ovakvih utakmica smo izgubili desetak. Nisi više za ozbiljnu košarku i zato tutanj iz Zvezde.
P

Parizer boysi

pre 8 meseci

Ovaj nikada nije nista ni znao,totalna neznalica ali ima filing da jos nisu dobri aaaaahahahahahahaha
J

Jamb

pre 8 meseci

Nije da branim Duska, ali realno blagi favorit je bio Zalgiris, nismo izgubili od Studentskog centra uz duzno postovanje pa da bude tragedija kao sto predstavljate, naravno da ne treba biti zadovoljan porazom, ali polako sa drvljem i kamenjem, treba vremena uigrati 10 novih igraca u sistem, cak i pored priprema, tek je krenula sezona. Sta da kazu Monako i Efes koji imaju veci budzet pa imaju 0/2
A

ABCD...

pre 8 meseci

Ti ako do sada nisi video da je ovo sklepan tim,sa Duskom koji je oivicen,onda prijateljski savet,prati neki drugi sport iskreno. Dok takvi kao ti shvate,EL ce se vec u novembru igrati tek onako.
B

Basket

pre 8 meseci

Trener koji u dve sezone sa dva različita rostera pravi iste greške? Pa ne može da bude da je do igrača! Naravno da Ivanović gubi utakmice. Ništa nije naučio a sprcao tolike godine.
S

SIoba

pre 8 meseci

Kada sa različitim igračima gubiš na isti način onda je to isključivo do trenera... Očigledno je da ne zna da privede utakmicu kraju jer su nas mnogo puta preokrenuli...naravno,dešava se,pogotovu u košarci ali kod nas je to postala hronična bolest...
P

Prolaznik1

pre 8 meseci

Biće bolje iduće sezone, ali racqu. Roster nije kompletan, to se videlo iz aviona, žali Bože ovoliko utucanih para, ali familija Čović sigurno lepo živi od "zvezdaštva".
G

Gost45

pre 8 meseci

Da se ne lazemo prijatelju,tvoja greska,tvoj poraz. Tacka. To si mogao jednostavno da kazes u par reci!
Z

Zema

pre 8 meseci

Prvi signal da nesto nije dobro to si ti Ivanovicu izmene kad se lomi utakmica su katastrofalne
k

kikica off

pre 8 meseci

Ovaj dusko kika nije za velika dela,katastrofa on sve zna a nezna da nezna
J

Johny bez Cash

pre 8 meseci

Ni ti NE ZNAS da pises pa ipak pises...
K

Keep walking

pre 8 meseci

Odmah da kažem da sam simpatizer Partizana tako da se izvinjavam što komentarišem na vašim vestima. Mislim da ste prestrogi prema Ivanoviću i igračima. Nije sramota izgubiti u Litvaniji, neće se mnogo ekipa naigrati u Kaunasu. Zvezda je imala utakmicu u rukama, ali je serija od tri trojke napravila preokret. Dodatno, dovedeno je mnogo igrača tako da treba vremena da se sve uigra. Već sada se vidi da je Teo klasa kao i Nejpir. Mitrović standarno borben, čekaju se Nedović i Davidovac. Klupa je podugačka, ima i tu kvaliteta tako da se igrači mogu rotirati. Slično je bilo u prvom kolu kada je Partizan razbijen u Izraelu. Ne treba padati zbog poraza niti poleteti posle pobede. Korak po korak.
k

kolonina

pre 8 meseci

Ivanovicu ti pre svega treba da poradis na sebi pa tek onda sa igracima
A

Anđus

pre 8 meseci

Dragan Jakovljević za trenera!
b

basket

pre 8 meseci

E samo vam on fali. Čovek koji se gubi u završnicama pionirskih utakmica.
X

X

pre 8 meseci

Ajkula drakula
b

blablabla23

pre 8 meseci

jeste poraz trenera, ali podrska za njega i momke. duga je sezona. jedan poraz ne menja nista, dosta pljuvanja. NAPRED ZVEZDA SAMO NAPRED ZVEZDA!
D

DV

pre 8 meseci

"Ulanovas napravio razliku" ekipi koja ima Nejpira, Hangu, Teodosica i citav roster od preko 100mil!? Pa ko je taj Ulanovas, Jordan...Magic...Kobe????
e

ejjj

pre 8 meseci

ma roster od miliardu napaceni grobaru
S

Sta je novo!?

pre 8 meseci

Jeste prva tekma, ali Nedovic copy-paste, za taj novac mogli smo mnogo bolje da prodjemo
T

The trojkaaaa

pre 8 meseci

Ona iz coska vredi i milion po sezoni
k

kdk

pre 8 meseci

Mislis na ovu veceras sto je promasio za pobedu na 30ak sekundi pre kraja ?
O

Ognjen Drinski

pre 8 meseci

@The trojkaaaa , ta trojka ne vredi bukvalno ništa jer nam ništa nije donela.
M

Manolas

pre 8 meseci

Ovakvih utakmica ce da bude o ove sezone mali milion i moze se desit isti scenario kao prosle. Samo mi nije jasno kako da prvi snajper ekipe Geadritis bude pasivan celo 2 poluvreme, takve dirigente na mestu playa imamo da ne umeju da ga pronadju slobodnog. Vise cemo gubit ovakvih zavrsnica nego dobijat ove sezone jer smo trebali komotno na 2 od 2 da idemo Dusko pravi seriju losih izmena i sad je ekipa posle 2 koraka napred napravila ovim porazom 3 nazad. Steta sledece nedelje 2 poraza ali ce bit ovakva igra dovoljna za 13 mesto.
P

Preža

pre 8 meseci

Uzmi treneru pa pogledaj snimak utakmice u Pireju, to je košarka, to je nešto nedostižno za nas.
M

Mauro

pre 8 meseci

Kakva smo mi djubrad, posle jedne pobjede se lozimo, posle teskog gostovanja i poraza pljujemo sve zive. Ajde vi strucnjaci prestanite pratiti sport i pustite nas koji navijamo da ispratimo nas klub, i ako Bog da najbolju sezonu u istoriji Zvezde.
z

zukii

pre 8 meseci

pa uvek ste takvi i bili...
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Испратите ви слободно, нико вам несмета!
O

Odlazi Covicu

pre 8 meseci

Ovaj odlazi u decembru kad za sve bude kasno i u ABA i EL...
č

čarapan

pre 8 meseci

A ti naročito nisi dobar. Oni su igrali baš kao sto ste očekivali i opet ništa.
Š

Šuka

pre 8 meseci

E moj Duško-Dugouško gubiš već petnaestu dobijenu utakmicu i tražiš alibi. Igraju ti igrači koji su večeras bili katastrofa, a koji su mogli dobro da odigraju držiš na klupi. Kriv je Ulanovas, samo ti nisi kriv. Sramota!
Z

Zufer Avdija

pre 8 meseci

Bravo stručnjak,znaš sve vidiš sve čak i rotaciju i zamene znaš i ko je u ritmu a ko nije.Oly prospe +9 na dva minuta do kraja,daj da ih gazda protera sve u Somaliju...Nema te da pohvališ ekipu koja igra 33.min kao sat...Danas svako gleda,svako navija,svako piše...
d

dobri su oni

pre 8 meseci

Niste još dobri, niti ćete biti dok ti vodiš ovu ekipu kao nazovi se trener. Da ti dovedu igrače iz nba i onda bi upropastio dobijene utakmice kao i do sada.
T

Trenercina

pre 8 meseci

Sta ti sad nevalja.?Radio si pripreme,,selektirao ekipu.Ajde brate jednom kad je gusto prelomi!Je....o izgovore vise .
.

.....

pre 8 meseci

Nije Duško kriv oladite malo. Razumem razočarenje ali preterujete.
A

ABCD...

pre 8 meseci

Ako imamo 10+ ovakvih poraza sa ovim covekom,ko je onda kriv leba ti? Ljudi,sta je bre sa vama?! Pa covek je teska prevara. Grobari bre za klasu bolji opet ove sezone. Nikako i Covic da shvati da ne bitan kvalitet a ne kvantitet,ne kolicina majstore,kvalitet!!!
Z

ZV

pre 8 meseci

60 signal da ti nisi nikakav trener.Isto kao prošle sezone čovek u prvoj četvrtini izvrši 11 izmena.Pa zaboravi pola igrača na klupi.Ilić ovaj ima veću minutažu od Simonovića strašno.Kad god krene loše čovek ne zna ds zaustavi pad.Opet bačene pare.Čim ne ide šut ne možemo Tamiš da dobijemo.
g

gost123456

pre 8 meseci

ne ne ne ne, prvi signali su da ti nisi dobar. prvi i poslednji, licis dosta na vladu jovanovica. rodjace 15 igraca u rosteru imas koje si sam selektirao, i ti igras sa 8,9 sta je Yago Mateus? cirkuzant? onda stavi lazarevica i kuzmica da sede umesto njega. Tobi ne igra celu utakmicu, Simonovic isto. amaterski potez trenera koji je 20sezona u evroligi.
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Са овим тренером да доведемо Скотија Пипена и Рона Харпера из шампионских дана булса, били би још гори! Човек није тренер за звезду, тоје одавно јасно, буљук странаца нема ко да посложи, опет се чека од митровиќа и давидовца! Још једна, сезона унапред пропала. Можете сендвичари дага браните колико хочете, човек до јануара сам подноси оставку, а онда биче касно за све! Магистар је погрешио што га није отерао и то је то!
P

Pedjahn

pre 8 meseci

A šta znači “nije trener za Zvezdu”!? A ko jeste? A ko i šta je Zvezda da bi imala boljeg trenera? Koji rezultati su postignuti poslednjih deset godina u evroligi?
Ј

Јосиф

pre 8 meseci

Pedjahn није да ниси у праву брате! Углавном просечни и лоши резултати од 10 год играња евролиге! Али када веч бацамо паре, да посложимо тим бар једну сезону!
D

Don Vito Corleone.

pre 8 meseci

Ima tu više signala. Prvi signal da si prošle sezone na ovaj način računajući EL i ABA izgubio bar 10 dobijenih utakmica. Drugi signal, KAKO VAM VIŠE NIJE JASNO DA NE MOŽEŠ DA IGRAŠ ZNAČAJNU ULOGU U EL BEZ MASIVNOG JAKOG I VISOKOG CENTRA, kako vam to više nije jasno. Nemamo mesa pod košem. A nemamo ni beka šutera npr Beton, Lojd, Panter itd itdddddd.
D

Don Vito Corleone.

pre 8 meseci

Beron, ne BeTon 😁
N

NEMAS POJMA

pre 8 meseci

STA JE GIEDRAITIS AKO NIJE VRHUNSKI SUTER KAO I NEJPIR?
D

Don Vito Corleone.

pre 8 meseci

@TI NEMAŠ POJMA. Ni jedan ni drugi nisu dvojke, ni jedan ni drugi nisu tip igrača koje sam nabrojao. Dobro je da nisi napisao kako imamo i vrhunskog centra (tu ne računam Mitrovića koji je dobar ali nema snagu i masu)
L

LeBranco

pre 8 meseci

Dajte mlade Srbske trenere na klupu! Alimpije vrati se! Sve ti je oprosteno!
ф

фк балкан

pre 8 meseci

Овако се губи плеј оф. ништа чекамо шабазових и недовићевих 20 поена против крке,а и који сте ... водили геидратиса
R

Radoñizam

pre 8 meseci

DAJ RADONJU !!!!
G

Galiot

pre 8 meseci

Ivanlvicu odlazi!!! Ovo je sramota kako si vodio utakmicu!!! Covek sa toliko iskustva ne ume da privede utakmicu kraju....Nemam reči
r

river plejt

pre 8 meseci

Poslednji signal da ti odes
A

ABCD...

pre 8 meseci

Odlazi prevaro! Dusko odlazi,Dusko odlazi,Dusko odlazi....