Dragan Milosavljević (Star Sport)
Dragan Milosavljević (Star Sport)

Igokea stoji na mrtvoj tački u Ligi šampiona: Mursija se prošetala kroz Laktaše

Vreme čitanja: 2min | uto. 28.11.23. | 20:33

Španski tim trijumfovao sa 63:79 i naneo ekipi Vladimira Jovanovića četvrti poraz na evropskoj sceni ove sezone

Pre samo nešto više od dve nedelje, Igokea je u ABA ligi uspela da sruši ekipu Partizan Mozzart Beta, da u jednom trenutku ima i preko 20 poena prednosti protiv evroligaškog tima Željka Obradovića, ali sa mrtve tačke u FIBA Ligi šampiona nikako da se pomakne. U 4. kolu kontinentalnog takmičenja ekipa Vladimira Jovanovića ugostila je Mursiju koja se prošetala kroz Laktaše - 63:79.

Posle prve četvrtine koju je dobila sa 21:17, Igokea je nagovestila da je konačno vreme za trijumfalni trzaj na evropskoj pozornici, ali meč je izgubila već do poluvremena, nakon katastrofalne druge četvrtine u kojoj je primila 33 poena, a postigla svega 11!?

Izabrane vesti

Sjajno je špansi tim rasporedio poene i sa deset različitih strelaca razoružao domaćina koji je meč završio sa čak 24 izgubljene lopte i samo četiri pogođene trojke iz 16 pokušaja. Centralna figura susreta bio je Šveđanin Lude Hakanson koji je na 15 ubačenih poena dodao i šest asistencija, dok je najbolji poenter susreta bio Jelinek sa 16 poena.

Najraspoloženiji u redovima Igokee bili su Nikola Tanasković sa 14 i Dragan Milosavljević sa 11 poena. Što se tiče učinka nekadašnjih stranaca Crvene zvezde i Partizana Dilan Enis je meč završio sa 10, a Rodions Kuruc sa sedam poena.




tagovi

IgokeaDragan Milosavljević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara