Komentari na vest

Igokea uručila otkaz Jovanoviću: Posla ga koštali porazi od Partizana i Bosne

J

Jtd

pre 10 dana

Znas sta je vlado najtuznije, ima igraca koji se sa pravom raduju tvom otkazu, igraca, ne sefova, menadzera nego onih koji bi tebe kao trenera trebalo da drze na tom mestu. Jedino mi nije jasno kako Vi kao treneri mislite da se to nece saznati u jednom tako malom svetu kao sto je kosarkaski
M

Majmun

pre 10 dana

Vraća se legendarni Dragan Bajić Baja :D
K

Kraljević Marko

pre 10 dana

I doktor robotike je ovoga doveo da vodi Zvezdu u EL.
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Cim su obezbedili opstanak u ABA, pustili sve igrace sa vecim ugovorima, i gde su mogli da uzmu obestecenje neko. Ja bi na njegovom mestu otisao istog trena.
I

Immobile

pre 10 dana

Čovićev podanik iz Topole, neuspeli poltronski projekat, smešan kao cirkus. Biće sada ovih koji će ga braniti kako mu je otišlo pola tima, kako nije on kriv i slični alibiji, čovek izgubio Kup BiH, gubi u prvoj ligi BiH, u ovaj sastav što je ostao je jači od svake ekipe iz prve lige BiH i skuplji, u Fiba Ligi Šampiona uz češku Opavu najgori učesnik tog takmičenja ubedljvio ove godine, a imao je ceo sastav na okupu dok je to takmičenje trajalo, Partizana pobedio, zahvaljujući individualnom raspoloženju igrač, kada su mu postavili zonski presing 1-3-1 Moody baca lobove ili rešava driblingom što je totalno naopako Sada neka se vrati u Topolu ili Mladenovac ne znam gde sada stanuje pa tamo nek vaćari i folira ili u FMP kod Filipa Čovića pa tamo nek mu kum Zare novopečeni agent sa Fiba licencom traži čelendže. Nikakav trener, a još tanji i gori čovek.
А

АКИ

pre 10 dana

Какав је човјек незнам али као тренер је незналица .Видим у коментарима неки га бране .Врв је политика у питању а неволе Додика. Каже продао му играче па човјече са рекреативцима и пензионерима би требао да прегази све у више него скромној БиХ лиги.Човићев потрчко,тренер без икаквог ауторитета.НИЈЕДАН играч у ФМПу код њега није напредовао.Талентовани играчи Огњен Станковић и Огњен Радошић добију тек понеки минут да ислужени и исподпросјечни играчи предахну и онда их враћа на клупу.Кад им у БиХ лиги неда шансу онда...Тешко оном клубу који га ангажује.
I

Immobile

pre 10 dana

@АКИ Sve istina, samo popravi pravopis. Imalo je još tu nekih stvari, cinkarenja po klubu i špijuniranja dok je bio u stručnom štabu Milana Gurovića u FMP, posle misteriozono Čovićevim izborom, a na preporuku glavnog pajaca i podanika Slobodana Klipe postao trener kadeta KK Crvena zvezda. Ne treba komentarisati ovakve marginalne tipove, a tek ove što ih brane. Čovek mrtav hladan u nikada slabijoj ligi BiH što pokazuje i Aba 2, nemaš jak Široki koji je pre 2 godine sa Jusupom bio jak kao crna zemlja, Sparse Sarajevo, Sloboda Tuzla je nešto sada malo doselektirala ali to je isto tanko-kratka klupa. Koliko je smešno Bosna Sarajevo mu je uzela kup sa 3 igrača koji imaju 35+ godina i to je tada bio maltene kompletan( Hadžifejzović 36 godina, Pašalić 37 godina, Milivoje Božović 38 godina) , to su bili glavni igrači Bosne Sarajevo uz Karutersa koji je igrao prošle i pretprošle godine za Široki, došao je skoro Kazins iz Krke i tu su Zubac i Ilić. Smešno i jadno.
S

Skkdmdmdnd

pre 10 dana

To kod tebe mora sa se leči! Ako mora operacija- operacija, šta ćeš!?,Il da odes do Jove travara, oa po 2 litra dnevno pa da probas da prdnes? U svakom slučaju ja sam uz tebe!
D

Dodik123

pre 10 dana

Ljudi mi prodali ceo tim i kao vezao 3 poraza otkaz. Nije bio kalibar za Zvezdu ali je odradio dobar posao u Igokei.
b

borcanac

pre 10 dana

Lemi Lemi kad ne ide okilrivis najmanje krivog. Prodao si mu 5ozbiljnih igrača a ocekujes rezultate
O

Ok

pre 10 dana

Uvek je trener kriv. Jovanovic je dobar trener. Ima posla za kvalitetnog trenera. Njemu su osakatili tim.