Foto: MN Press
Foto: MN Press

Iznenađenje: Trento pobedio i pomogao Partizanu! Iako je kockao 28 razlike protiv Lokomotive

Vreme čitanja: 2min | sre. 20.01.21. | 21:51

Ruski tim neočekivano poražen u Italiji

Trento je večeras odigrao „za Partizan“. Posle loše utakmice Parnog valjka sinoć protiv Metropolitana, evo dobrih vesti za pristalice crno-belih: Trento je savladao Lokokotivu u Italiji - 96:84. Kockao je 28 poena prednosti i na kraju izdržao. Bilo je klimavo, ali je izdržao. I na kraju stigao čak i do ubedljive, pobede s dvocifrenom razlikom!

Sada se situacija u grupi zakomplikovala. Partizan je već dobio ubedljivo Trento, pa mu ovakav razvoj situacije odgovara. Sa Lokomotivom crno-beli tek treba da igraju. Može tu svašta da se dogodi do kraja TOP 16 faze. Samo crno-beli moraju da dignu nivo igara. Sa onakvom predstavom kao protiv Metropolitana nemaju šanse.

Izabrane vesti

Računaće se svaki poen, svaki koš...

Potpuno luda utakmica viđena je u Italiji. Trento je potpuno neočekivano stigao do prednosti od 17 poena razlike u prvoj četvrtini. U drugoj deonici se razlika popela do ogromnih 28 poena, da bi na poluvremenu italijanski sastav vodio 22 razlike.

A onda... Potpuni povratak Lokomotive u utakmicu. I prava drama. U kojoj je Trento na kraju uspeo da izdrži i da sada odvede Lokomotivu na skor od dva poraza iz dve utakmice. Potpuno neočekivan razvoj situacije.

Trento je samo u prvom poluvremenu dao čak 61 poen! A za ceo meč protiv Partizana dao je 43.

Najefikasniji u pobedi Trenta bio je Luk Mej sa 25 poena, a Džejkori Vilijams je dodao 17. Kod Lokomotive je Džordan Kraford ubacio 20.

EVROKUP - sreda

Uniks - Gran Kanarija 73:62

/Holand 14 - Okoje 12/

Burg - Virtus 87:99

/Anđušić 19 - Hanter 23/

Mornar - Andora 71:74

/Pulen 22 - Hana 16/

Trento - Lokomotiva 96:84

/Mej 25 - Kraford 20/

Huventud - Nanter 95:90

/Brodzijanski 17 - Stoun 26/



tagovi

KK TrentoEvrokup

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara