Komentari na vest

Kakva glupost Filadelfije, imala pet razlike u poslednjem minutu i uprskala

k

kojotski

pre 10 dana

Sa ove dve utakmice Orlando je statistički najgora ekipa ikad koja je igrala plej-of. Šut iz igre (za dva i za tri poena) imaju manje od 28%. Tragedija je kakve se ekipe nađu u plej-ofu zahvaljujući podelama na konferencije. Hjuston sa 11. mesta na Zapadu bi ih glatko tukao 4-0.
V

Vesko 02

pre 10 dana

Po broju komentara na neku vest tek shvatiš koliko se malo prati košarka u Srbiji! Izuzetak su utakmice blizanaca! Mnogo više ljudi komentariše utakmice lige konferencije u fudbalu, nego plej of najjače svetske lige u košarci!
h

hehehe

pre 10 dana

Fila sledece sezone ima ogroman cap space jer Tobajasu istice ugovor, a oni arce ociegledno povredjenog Embida u plejofu u kojem skoro i da nemaju sanse. Make it make sense
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Sve si u pravu, samo je problem to sto je Embid svake sezone povredjen, i video umoran kada dodje play off, jer realno nije spreman. Ali prosto ima sudjenje kao niko u ligi i za sada ga to drzi. Strasan igrac, ubica, ali nesto nedostaje.
@

@Zaza

pre 10 dana

Prati ga losa karma i nadam se da ce ga uvek pratiti jer je cava i uvek ide linijom manjeg otpora, tako je i osvojio mvp titulu - plakanjem, ne zna je li kamerunac, francus ili amer.