Kemba Voker: Želim da pomognem ekipi, ne znam koliko će mi biti potrebno vremena

Vreme čitanja: 1min | čet. 19.10.23. | 00:09

„Bila je neverovatna atmosfera, ovo je sve što su mi drugi pričali. Drago mi je što sam to video i doživeo“, kaže bivši NBA as

Kemba Voker je imao privilegiju da debitantski nastup u Monaku zabeleži u punoj Beogradskoj Areni, iako je bilo jasno da bivšem asu Dalasa, Njujorka i Bostona fali još vremena da da dođe do željenog nivoa igre.

U večerašnjem meču, Saša Obradović mu je dozirao minutažu, odigrao je nešto više od 10 minuta, postigfao dva poena i ostvario dve asistencije, tako da se Monako tek treba da ima ozbiljne koristi od njegove igre.

Izabrane vesti

Kneževima je ovo bilo prvo slavlje u sezoni, koje bi trebalo da potvrde za dva dana protiv Albe na svom terenu.

„Bila je neverovatna atmosfera, ovo je sve što su mi drugi pričali. Drago mi je što sam to video i doživeo. Bilo je teško, mi smo napravili da tako bude. Znate kako, ovo je veliko iskustvo. Ovakvu publiku nismo nikada doživeli. Ali srećan sam što sam tu, što sam deo ovog kluba i nastaviću tako“, rekao je Voker posle meča.

Ni sam nije siguran koliko će mu trebati vremena da se vrati u formu.

„Ne znam. Treba mi malo vremena da uđem u ritam. Ali, bilo mi je zabavno. Nadam se da ću doći u tu situaciju da mogu da pomognem timu. Ne znam koliko mi treba da dođem do tog nivoa, da pomognem timu više, to mi je glavni fokus“, dodao je prvotimac Monaka.



 


tagovi

Kemba Voker

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara