Krstić: Cilj je da sačuvamo drugo mesto

Vreme čitanja: 2min | sre. 30.01.19. | 11:51

Nekadašnji reprezentativac Srbije Nemanja Krstić, adut Novog Pazara, svestan ozbiljnosti meča sa Beovukom

Možda jeste fenjeraš, ali daleko od toga da je lak zalogaj. Poslednjih pet rivala imalo je težak posao protiv Beovuka, koji je u dosadašnjem delu sezone ostvario tek tri pobede. Opekao se Dinamik u svom domu za prvo slavlje u gostima izabranika Rajka Mirkovića početkom 2019. godine, a OKK Beograd, Vojvodina, Dunav i Vršac uspeli su da slave sa maksimalno četiri poena razlike.

Svestan je toga i jedan od najistaknutijih igrača Novog Pazara Nemanja Krstić, koji smatra da da njegova ekipa na predstojećem gostovanju Beovuku u okviru zaostalog 15. kola treba da pokaže reakciju posle poraza od Slobode na domaćem terenu.
"Malo su promenili tim, doveli neke igrače i osvežili roster. Ozbiljniji su u odnosu na naš prethodni susret, kada smo ih ubedljivo dobili kod kuće. Mislim da neće biti lako, zbili su redove i daju sve od sebe da izbore opstanak. Sledi ozbiljno gostovanje, a mi moramo da reagujemo posle poraza od Slobode i nastavimo da pobeđujemo", rekao je Krstić.

Izabrane vesti

Nekadašnji reprezentativac Srbije ocenio je da bi zaustavljanje beka Beovuka Stefana Živanovića olakšalo Pazarcima put do pobede.
"Glavni je motor tima i na njega moramo posebno da obratimo pažnju. Treba da odigramo agresivniju odbranu, možda i uz neko udvajanje, ali o tome odlučuje naš trener (Oliver Popović). Generalno, moramo da poboljšamo agresivnost u odbrani u odnosu na poslednje utakmice. Ne smemo da dozvolimo da kod kuće primimo skoro 100 poena".

Novi Pazar ima skor od 13 pobeda i četiri poraza, i trenutno je četvrtoplasiran.
"Cilj je da sačuvamo drugo mesto. Kreće najzanimljiviji deo sezona za nas, ali i za ostale. Biće dosta teških gostovanja, a dolaze nam Dinamik i Borac. Pozvao bih publiku, koja je bila fenomenalna na poslednjem meču, da nastavi da nas podržava, a mi ćemo nastojati da se odužimo na terenu", naveo je Krstić.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sre 16:30 7519 SRB 1 Beovuk - Novi Pazar up više (165.5) 1,85
Ukupna kvota1,85

KLS - ZAOSTALI MEČ 15. KOLA

Sreda
16.30: (8,50) Beovuk (25,0) Novi Pazar (1,07)

*** kvote su podložne promenama

Foto: MN Press


tagovi

KK Novi PazarKLSBeovuksportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara