©Starsport
©Starsport

Lesor obrazložio izjavu o džungli u Areni: Ja sam majmun, Slukas delfin...

Vreme čitanja: 1min | sub. 23.03.24. | 16:28

Košarkaš Panatinaikosa se dotakao izjave koja je digla veliku prašinu

Početkom nedelje na izmaku Crvena zvezda je dočekala Panatinaikos u Beogradskoj areni, a gostima iz Atine priređen je vatren doček. U uzavreloj atmosferi poseban fokus bio je na Matijasu Lesoru, nekadašnjem igraču Crvene zvezde i Partizana, a centar Panatinaikosa se posle utakmice osvrnuo na ambijent u dvorani.

Izjava igrača grčkog kluba je digla veliku prašinu i od strane značajnog dela javnosti je okarakrterisana kao uvredljiva, a posle nekoliko dana još je bila tema o kojoj se govorilo, te se oglasio i Lesor.

Izabrane vesti

"Bila je to interna šala koju imam sa saigračima. Saigračima sam dao nadimke po različitim životinjama, zebra je Kendrik Nan, Kostas Slukas je delfin, ja sam majmun, a Grent je poni. To je šala među nama. Iako su neki ljudi rekli da je drugačije, ne pričam dovoljno dobro srpski da bih znao sve Partizanove pesme. Znam neke lakše, ali je ova komplikovanija i ne znam reči", rekao je Lesor.

Podsetimo, igrač atinskog kluba je sa parketa Arene sumirao utiske.

"Na terenu je bila džungla. Bilo je nekih zebri, delfina, majmuna i ponija. Ovo je velika pobeda, važna pobeda mog tima", rekao je Lesor neposredno posle utakmice za Zvezdom.


tagovi

KK Crvena zvezdaMatijas LesorEvroligaKK Panatinaikos

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara