""
""

Milan Gurović otvara obnovljeni teren na Detelinari

Vreme čitanja: 2min | čet. 02.11.17. | 15:39

U MOZZARTOVOJ akciji „Sto terena za jednu igru“ obnovljen još jedan teren u Novom Sadu

Novi Sad dobija još jedno mesto za najbolji basket u kraju! Milan Gurović će svečano otvoriti obnovljeni teren na Detelinari, 56. po redu u društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“.

Izabrane vesti

Profesionalni koševi, specijalna podloga po standardima FIBA 3X3 takmičenja, kliritne table i zglobni obručevi od sada će krasiti teren u Rumenačkoj ulici kod broja 125.

Nekadašnji reprezentativac košarkaške reprezentacije Jugoslavije, a potom i Srbije i Crne Gore,  obradovaće svoje sugrađane i u utorak 7. novembra u 15.30 časova otvoriće teren koji će od sada nositi njegovo ime.

Milan Gurović je svoju profesionalnu karijeru počeo u grčkom Peristeriju. Već iz ovog kluba otišao je u veliku Barselonu s kojom je osvojio Kup Radivoja Koraća i bio šampion Španije. Branio je boje AEK-a, Trsta, Malage, Vojvodine, Partizana, Huventuda, Crvene zvezde, Prokoma i Galatasaraja. Najveće uspehe doživeo je u reprezentativnom dresu, osvajanjem Svetskog prvenstva 2002. i Evropskog prvenstva 2001. sa Plavima. Svi pamte njegovu neverovatnu partiju i energiju u meču sa SAD-om u Indijanapolisu, kada je naša reprezentacija pobedila domaćina i kasnije osvojila šampionat. Po završetku košarkaške, počeo je trenersku karijeru, a prvi angažman imao je u FMP-u iz Železnika.

Teren koji ostaje Novosađanima na korišćenje prvi će testirati najmlađi novosadski košarkaši, čija revijalna utakmica će ozvaničiti početak nove ere za ovo košarkaško igralište.

Do sada je kompanija MOZZART obnovila terene u Pirotu, Prijepolju, Feketiću, Zrenjaninu, Kragujevcu, Vrnjačkoj Banji, Velikoj Drenovi, Kruševcu, Valjevu, Šapcu, Pribojskoj banji, Labudovom brdu, Mačvanskoj Mitrovici, Beloj Crkvi, Svilajncu, Preševu, Negotinu, Rumi, Novom Sadu, Nišu, Kovinu, Obrenovcu, Leskovcu, Zrenjaninu, Raškoj, Novoj Varoši, Bačkoj Palanci, Zaječaru, Bajinoj Bašti, Sremskoj Mitrovici, Lazarevcu, Sremskoj Mitrovici, Dorćolu, Čukarici, Paraćinu, Čukaričkoj padini, Savskom vencu, Vrbasu, Užicu, Kikindi, Inđiji, Subotici, Prokuplju, Apatinu, Smederevskoj Palanci, Novom Pazaru, na Novom Beogradu, Ubu… I biće ih još. Nastavljamo do svih 100 obnovljenih terena!

Dođite na teren u utorak od 15.30 časova da zajedno otvorimo 56. rekonstruisano igralište u društveno odgovornoj akciji kompanije MOZZART „Sto terena za jednu igru“!


tagovi

100 terena za jednu igrudeo tvog životaMilan GurovićMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara