Milenko Topić pomoćnik Tomiću! Nema Dangubića...

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.08.18. | 12:54

Trener koji je Zvezdi doneo titulu prvaka Srbije prošle sezone ostaje u klubu, ali sada kao asistent

Najavili smo još kada smo pisali da će Milan Tomić postati novi trener Zvezdei  da će Milenko Topić biti pomoćni trener, a sada je to Zvezda potvrdila na svom zvaničnom sajtu.

Stručni štab Crvena zvezde ove godine činiće Milan Tomić (prvi trener), Andrija Gavrilović, Milenko Topić i Saša Kosović (pomoćnici), Aleksandar Lukman (kondicioni trener), Nebojša Ilić (sportski direktor i menadžer prvog tima), doktori Nebojša Mitrović i Boris Gluščević i fizioterapeut Milorad Ćirić.

Izabrane vesti

Nemanja Dangubić se nije pojavio na prvoj prozivci što znači da će ovoga leta promeniti klub, kao što se i najavljivalo. Budućnost je u nekoliko navrata pokušala da ga angažuje. On gleda još neke opcije iz Evrope, najpre Evrolige.

Na prvoj prozivci Milana Tomića, našli su se: Aleksa Radanov, Stratos Perperoglu, Bili Beron, Nemanja Nenadić, Majkl Odžo, Marko Kešelj, Ognjen Dobrić, Dejan Davidovac, Filip Čović, Majk Cirbes, Boriša Simanić, Dušan Ristić i Branko Lazić. Naknadno će se priključiti Džo Regland i Muhamed Faje.

Stefan Janković se nije pojavio i protiv njega je podignut disciplinski postpupak, dok je Nikola Jovanović prosleđen na pozajmicu u Trento.

Zvezda će tokom ponedeljka i utorka obaviti kompletne medicinske preglede i testiranja, a prvi trening u dvorani će obaviti u sredu.

Foto: Star Sport


tagovi

Milenko TopićNemanja Dangubić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara