Komentari na vest

MOZZART ANALIZA: Limiti košarkaške pijace iliti takmičenje sujeta u neskladu sa zakonima tržišta

m

milo123

pre 2 meseca

ne znam sta vam nije jasno u tekstu? Covek je secirao sve zivo sto se tice dovodjenja ovog igraca, zasao u najdublje pore problematike, objasnio njegove prednosti, mane. odlican tekst.
T

Tiza

pre 2 meseca

Idu opravdanja...čovek još nije ni sekund proveo na terenu
J

JBL

pre 2 meseca

Probajte sa Avodzobijem...on dobro poznaje klub!!!
С

Србијан

pre 2 meseca

između veterana u padu ili nedokazanog junoše - увек ваља пре изабрати нашег омладинца, могућа добит (у сваком смислу и аспекту) је велика и већа него са "veterana u padu", а ризик (и могућа штета) исти као и за veterana u padu.
V

Voždovac

pre 2 meseca

Pozitivna stvar je što je Tompkins kontaktiran još na početku sezone, ali je odbio ugovor dok ne sredi koleno. Ono što je misterija su konfuzne izjave Čovića i Sferopulosa. Jedan kaže da još nije zalečio koleno, a drugi da je tek krenuo sa treninzima. Dolazak igrača u februaru treba da znači instant pojačanje, a ne da čovek prima platu da bi se lečio ili samo trenirao 2 meseca.
Z

Zvezdas 73

pre 2 meseca

Ono sto mi prvo upada u oci i na cemu bih insistirao je da cementiramo trenera. Ako smo se odlucili za Sferopulosa na duze staze, a tako mi izgleda, pun fokus bih dao na dve stvari. Prva je ABA liga i osvajanje iste. Sto se tice Evrolige vec drugu sezonu ne mogu da se otmem utisku da su te sezone mesavina odredjenog lutanja i zaista lose srece koja je u sportu preko potreban faktor. Fali nam stabilnost i postojanost da se drzimo strategije koju postavimo. Cini mi se da je preko potreban i psiholoski rad sa igracima. Ako imaju renome koji imaju, ako nisu povredjeni, ostaje samo glava. Po meni , poverenje Sferopulosu, Trej moze biti bingo , posloziti kostur ekipe, koji je po meni odlican, dodati par ekstra pojacanja, Kalina, ako moze Gudura, jos jedna petica i onda sa planom u juris. Jago, Teo,Topic, Nedovic, Guduric, Kalina,Lazic, Rokas,Kalina, Bolomboj, Mitrovic, Trej ako je dobar, Plavsic se pominje, ima mesta za jos 2 igraca i sa ovakvih 15 imamo se cemu nadati i u Evropi
D

Danilo911

pre 2 meseca

Sledeca sezona ce biti bolja, samo Nedovic da namesti ruku i bice top
M

Matori grobar

pre 2 meseca

Jako težak tekst za čitanje. A nisam nepismen inače, umem dobro da čitam.
D

Danilo911

pre 2 meseca

Ne vidim poentu teksta, nit se zna sta je covekom nit se zna kad ce zaigrati.Doveli ga da menja raduljicu na tribinama.
B

Bl rs bih

pre 2 meseca

Vidis u naslovu iliti i ne citas tekst
V

Volim fucu

pre 2 meseca

Malo zbunjujući tekst, ali citajuci ga, shvatam da Trejeva minutaza treba da bude ograničena i da iz te manje minutaze mozemo dobiti maksimum. A kroz ovaj tekst mozemo da shvatimo i problem sa Hangom i Toby-em, oni su dosli kao ne noseci igraci iz svojih klubova u Zvezdu koja od njih ocekuje da budu glavni , sto je nemoguce, nisu taj kapacitet.
T

Tata Martino

pre 2 meseca

Najbolji timovi Evrolige bi u NBA ligi bili među najgorima! Verujem da bi neki krševi poput San Antonia ili Detroita pobeđivali Real i Barselonu!
P

Pera genije

pre 2 meseca

To je sad veliko pitanje? Ako bi se igralo po Evropskim pravilima, znači 4x10, koraci, i evropsko suđenje mislim da je veliko pitanje kako bi sve to izgledalo. Svedoci smo da je npr. Real letos dobio Dalas koliko god bila egzibicija. U Evropi se daleko više polaže na odbranu i te neke sitne detalje.