Komentari na vest

Naneli o Jokićevoj MVP nagradi: Pljačka!

C

Cvekla 2

pre 8 dana

Kada neko ima bilo kakvo vazno misljenje trebao bi da predstavi svoje argumente na jedan objektivan i tacan nacin. Mozda ce to biti interesantno. Ne znam. Glupo je osnivati svoje stavove na osecaje. Tip da osecas vise za nekog igraca a da nemas logicnu osnovu za tvoj stav.
E

ElDoctore

pre 10 dana

Poslednji pasus niste upravu, Diandre je u Denver dosao nakon Nikoline prve MVP nagrade, tako da ipak je tacno da ju je osvojio bez all star saigraca itd
d

dežurnikrivac

pre 10 dana

Znam mnooogoo Srba koji dele njegove mišljenje .. On je Amer i njega donekle i razumem , ali ove "Srbe" ne mogu 🤷 .. Ista priča i sa Đokovićem , mnogi mu "Srbi" osporavaju sve ove titule i uspehe pa i ne čudi što slično misle i o Jokiću 🙄😤
C

CasoviLjubavi

pre 10 dana

Kontrast iritantni non stop. Kad pomene J od Jokica treba da stoji mirno. Što to nije rekao pre ova dva poraza Denvera,nego sad pljuvaci krenuli. Jokic da hoće davao bi 50 po tekmi lako. Nego momak dolazi iz kluba koji mrze sve domace i svoje bivse igrace zarad ljubavi prema ovome ili lesoru.
U

ULTRAS SEVER

pre 10 dana

Videcemo kad dodjes kod nas(ako dodjes) kakav ces ti utisak ostaviti.
C

CaleB pravi

pre 10 dana

Veoma plitko i usko razmisljanje Partizanovog igraca...da je malo bistar, razmislio bi prvo, da li je 3 PUTA bila moguca pljacka. ?Da je ovo prvi put, pa i nekako, ali covek vec treci put postaje MVP. Imam blagi utisak da je Nanelijeva izjava ipak rasisticki obojena.
L

LXXII

pre 10 dana

Ima pravo na misljenje. E sada postavlja se pitanje transparentnosti tog stava. Prst u oko tamo gde radi i bogato zivi. Bahato se ponasa ne prvi put, uveren sam da je kosarkaski rasista i na osnovu nekih brze bolje izbrisanih intervijua ocigladno ima problem sa IQ. Onaj ko ga placa je na potezu.
s

shole78

pre 10 dana

Ima pravo da misli bilo šta i to napiše na svim profilu sve dok to njegovo mišljenje ne vređa druge ljude i ne podstiče mržnju na verskoj i nacionalnoj osnovi. A to što se vama i meni ne sviđa njegov komentar nije njegov problem. Po broju komentara na ovu potpuno beznačajnu objavu se vidi da smo mi jedno nažalost zaostalo društvo nezrelih mozgova. Ne sviđa vam se program na TV - prebacite na drugi kanal!
L

LXXII

pre 10 dana

Nije izolovani slucaj da pojedinac za javno izgovoreni komentar snosi konsekvence od poslodavca ako su u sukobu interesa. Kod imenovanog se neartikulisani komentari ponavljaju a poslodavac mu reaguje gurajuci glavu u pesak. Komntator na na moj komentar generalizuje negativno drustvo kome pripada izdvajajuci svoju malenkost dok u isto vreme u prvoj recenici proklamuje slobodu misljenja? Mozda samo interesno zastupljenog?
L

LXXII

pre 10 dana

Nije izolovani slucaj da pojedinac za javno izgovoreni komentar snosi konsekvence od poslodavca ako su u sukobu interesa. Kod imenovanog se neartikulisani komentari ponavljaju a poslodavac mu reaguje gurajuci glavu u pesak. Komntator na na moj komentar generalizuje negativno drustvo kome pripada izdvajajuci svoju malenkost dok u isto vreme u prvoj recenici proklamuje slobodu misljenja? Mozda samo interesno zastupljenog?
Z

ZoranNG

pre 10 dana

E gosn Naneli, da bi malo bolje razumio kako stvari stoje razmisli zašto Jokić igra NBA ligu a ti ABA ligu. Nisi merodavan da možeš išta komentari sati. Uz sve to slab si čovjek.
C

Cobi89

pre 10 dana

Iako Jokara nikad nije igrao za Partizan svi znaju da je Joker Grobar. Kao takvog Naneli ne smesh da ga napadash. A cigani vi mozete samo da pljujete I gledate sa strane. Ipak ste vi Cokijevci.
B

Bole01

pre 10 dana

Izvini, Zvezda je kriva
p

publika

pre 10 dana

@Cobi89 Kad' god čujem nadimak Cobi uvek ga nekako vizualizujem i zamislim osobu. Ovim tvojim komentarom si samo upotpunio moj fiktivni deo zamišljanja jednog prosečnog Cobija. Brate, stvarno si Cobi, top ti pristaje nadimak!
n

ng

pre 10 dana

pa do pre dve nedelje i jovic je bio grobar,o glikmanu i sinu da ne pricam
Z

Zvezda 91

pre 10 dana

Pogledaj se u ogledalo..hahahha
P

PUMINI.SVEDOCI

pre 10 dana

Ovog može samo da voli Puma i punim svedok.
R

Retard

pre 10 dana

Ogavni
F

Forever Young

pre 10 dana

Sisice bez obrva.
j

jvnzczv

pre 10 dana

jsp partizan aplaudira kukocu
B

Bezobrvas

pre 10 dana

KO JE UKRAO NANELIJU OBRVE,ZNA LI KO?🤣
O

Odvratan igrac

pre 10 dana

Kad mu vidim facu na ovoj slici onako bez obrva dodje mi da se...🤮
R

Raskid ugovora

pre 10 dana

I posle ovako bahatog i bezobraznog pljuvanja po Srbima i nasem Jokicu neki se cude sto ga je onaj navijac Zvezde hteo da napadne prosle godine u Pioniru,sve je to zasluzeno,ovakvom izjavom je to i dokazao!
D

Dragojlo

pre 10 dana

Sad kad AV ovo pročita, idu i Njanjavi i Ostoja sutra na ozbiljno ribanje.
V

Voždovac

pre 10 dana

Da se ovo desilo u Turskoj ili Grčkoj, Mameli bi bio deportovan u Angolu u roku od 24h. Pošto ovde neće reagovati ni Ostoja ni savez, hajde da se Mameliju načestitamo mile nove godine na društvenim mrežama. Unapred hvala.
B

Boban1

pre 10 dana

Tipična izjava iz zagrebačkog kluba,sve sto je iz Srbije ne valja. Ni sami ne znate koliko ste bijedni,klosari ustaski. Bas da vidim hoćete li objaviti.
p

petak je-tusiranje

pre 10 dana

Smradovi sa oboda grada, vi o moralu mozete da prícate samo svojoj deci , jer jos ne znaju ko ste- Tursko ime, Brazilski "stadion", ciganska narav, koja jeb* na kombinacija, smuckana u rupu nekad cigan male. A kad dodamo i ove duginih boja pa narko kraljeve vi ste slika i prilika jadnih zbunjenih kompleksasa telecih vratova i stomaka ko u trudnice.Brukali ste nas po Evropi kao naciju godinama a maltretirali svoj narod po Srbiji. Vas bi bre zabranili zakonom u bilo kojoj iole civilizovanoj i pravnoj zemlji .Zato zacepi tu gubicu i pokri se usima.ako ste njega objavili onda treba i ovo da se cuje.Dosta je bilo jedostranog izvestavanja i komentarisanja.
G

Glavatipetak

pre 10 dana

Vrati lobanju neandertalcima.
S

Sirotinjoglavataneru

pre 10 dana

Tebe kad bi videli na utakmici sa tom deformisanom lobanjom ( a nevidljiv si na utakmicama) mislili bi ljudi - pecinski čovek.
G

GOROSTASE

pre 10 dana

Smradu sa železničke stanice plašiš narod, lobanja ti ko u neandertalca.
G

GORPSTAS

pre 10 dana

Ovaj voli albansko primorje, nije kršten i za Božić je išao u Brisel da prodaje Srbiju.
N

Neka se

pre 10 dana

Neka se napasu jajca (uskrsnja) i on i ledej i svi ovi bahati amerikanci kojima je Partizan dozvolio da ovde budu vece zvezde od nasih i da im dozvole i da pomisle da su veci od Srbije i srpske kosarke...
N

Nanelii oko mene samo dileri i saneri

pre 10 dana

Jednom rečju sve rekao.
M

Mauro

pre 10 dana

Hajde da se ne slažeš, okej, iako i to teško, ali reći da je pljačka, pogotovo posle onog cirkusa prošle sezone, stvarno je retardirano.
G

Grobarcina

pre 10 dana

A svi ljubomorni na Partizan i na Nanelia pa covek izneo svoje misljenje
G

GOROSTASE

pre 10 dana

Za grobarčina jedna šamarčina
z

zauzeto ime

pre 10 dana

ali kad napisu imao je preko 30 poena prosek, kao da je to osnovno merilo, bitne su sve statistike, sav ucinak, sav uticaj .... u fudbalu postoji zlatna kopacka za slicne likove, samo golovi merilo, dajte neku utesnu nagradu i prvim strelcima NBA sezone da se ne mesaju sa MVP zvanjem ........ svaka cast sheju , ali jokic je ejdnostavno bio bolji u MPV statistici
R

Reč je reč

pre 10 dana

A koga boli ćuna šta misli ovaj jarac bez obrva?Žalosno je što se uopšte objavljuju vesti o ovako nebitnim likovima.🤮🤮🤮
B

Bzzz

pre 10 dana

Za ovaj komentar, raskid ugovora i posto je uvredio drzavu Srbiju, da plati odstetu...
D

Don Vito Corleone'

pre 11 dana

Kakav bezobrazluk, kakva bahatost. Da tako drsko i bezobrazno odgovori navijaču svog kluba, ccccccc. Naleteo si na nekog simpatizera, da si to rekao nekom navijaču značajnom na tribini, odavno bi ti oni došli kući na vrata na prevaspitavanje. Ovo bih isto rekao je ovako nešto uradio i neki igrač Zvezde. Naravno da svako ima pravo na svoje mišljenje, mnogo je kulturno da kaže svoje mišljenje i da kulturno odgovori ovom čoveku. Ovo je nepoštovanje prema zemlji u kojoj zaradjuje milione, a i nepoštovanje je prema klubu u kome igra jer je na ponižavajući način odgovorio navijaču kluba za koji igra. Jokić je 100 posto zasluženo dobio ovu nagradu, plus mu je ova nagrada ukradena prošle sezone, E TO JE BILA PLJAČKA. Trebao je da ima 4 u nizu, ali muke ne mogu da podnesu da neki beli igrač još iz tamo neke Srbije za koju 90 posto Amera i ne zna gde se na mapi nalazi, osvoji 4 u nizu.
k

kakak

pre 10 dana

opasni i grobarcici i cigancici. Sta, covek nema pravo na svoje misljenje ?
@

@kakak

pre 10 dana

A šta si ti onda, Hrvatić.
Г

Групни

pre 11 dana

неколико вести из табора Партизана, уочи трећег сусрета са црногорском звездом, и евентуална АБА финала : Пантер одлази, Нанели не признаје Јокића (а зарађује у Србији), Јавор неизбежно (опет) суди, Обрадовић (већ) довео 5 појачања .... годинама иста с*ања, покрај тебе мртав лежим ...
Š

Škrabotina

pre 11 dana

Šta je ovde zapravo najbolja fora? Pa to što ovaj mali iz OKC-a i jeste zaslužijo nagradu ili je barem jak argument za njega: 30 po tekmi, najbolja ekipa u konferenciji, najbolji bek defanzivno, prvi u ukradenim loptama, statistike najsličnije Džordanu, ali i pored svega toga...Ameri su veliki lažni moralisti. Znaju da je Jokić prošle godine pokraden i zato je ova nagrada je bila njegova još u Januaru. Falš teatar za faširane mozgove.
J

Jbubu

pre 10 dana

Ne njake...Najveća je fora da frajer koga pkaćaju navijači i država Srbija, odjavljuje iste na nekakvum društvenim mrežama...Ovdje uzme ta 9 meseci sto kardiohirurg za 20 godina...E, to je najveća fora...
N

Ne verujem

pre 11 dana

Ovo je tzv tante za kukuriku. Prošle godine dali su onom kameruncu Embidu a trebali Jokicu i sada kompenzacija. Rezime Lebron-tata Saj-naj strelac Jokic-najlepse igra Doncic-uskoro postaje najbolji Ja Morant-buduca zvezda NBA.
X

XD

pre 11 dana

Crnci u Americi glumataju kao partizanovci u Srbiji. Stalno neka nepravda, šatro svi protiv njih itd. To se videlo i prošle godine, sve hvataju na foru rasizma. Tako i ovaj žeksov pulen. Ako nije izabran crnac onda je pljačka.
D

Dexl

pre 11 dana

Bravo kralju ..podrzavas crnoga kao sto si i ti...da te ko nazove rasistom oba bi mu oka iskopao...
D

Djimi

pre 11 dana

Ne znam za njega, al ti si definitivno rasista
d

dr julius

pre 11 dana

Naneli ,sine, ne pricaj nesto o cemu nemas pojma..Daleko si od toga.
O

Odlazi iz kluba

pre 11 dana

Evo ja kao grbar od 56 godina koji prati i fk i kk kazem javno da ovog crnca treba sto pre najuriti iz nasek kluba,igra u Srbiji,ovde nam uzima pare a ovamo pljuje po Srbima i nasoj drzavi,to nema nigde nego ovde kod nas,Sramota zaista!
D

DarkoSrbija

pre 11 dana

Bas tako..mogao je to na normalan nacin napisati..tipa..ne slazem se sa odlukom,moj favorit je bio taj i taj itd..a ne na ovako vulgaran nacin..
K

Killy

pre 11 dana

Respecta bez! Prema zemlji u kojoj igra, prema svima. Nebitno kome pripada! Treba da dobije pedalu. Momentalno! Ako drzimo do sebe, ako mi ne postujemo sami sebe ni drugi nas nece postovati...
s

soker ustanicka

pre 11 dana

Pa jokic ne igra za srbiju, pre ce naneli kkao je krenulo., tako da!
T

TAKOO JEEE

pre 11 dana

Nadmeno govedo ili govece naslo da komentarise o Jokicu koji je bio sampion pre samo 11 meseci pa nije bio MVP vec onaj Embid...Jokic bi davso preko 40 poena da ne asistira iz reketa gde moze da poentira a ne igraci spolja koji ne mogu da pogode i realizuju mu asistencije i sebi poene.. Joker igra za ekipu i ne trpa sebe u prvi plan...Svom navijacu tako kaze sto ga gleda i aplauzira mu, sramota...

Toto-ko-tunjo

pre 11 dana

"Nisam te pitao za mišljenje i možeš da me otpratiš. Ti i svi ostali sa svojim osećanjima." Jadno.
X

Xmymymy

pre 11 dana

Ovaj Naneli je veliki šešir.
G

Gost007

pre 11 dana

Za taj ispad Pljacka ces debelo platiti,jos igras u Srbiji,to ti nije trebalo
p

petorazredni nba igrac

pre 11 dana

Nanelijeva plata je pljacka.
g

gost1978

pre 11 dana

vise naneli doneo srpskoj kosarci od jokica
b

blent

pre 11 dana

vise je na budzetu Srbije nego Jokic.
K

Kme

pre 11 dana

To samo grobar moze da napise
T

Top 12 klub

pre 11 dana

@gost1978 Jeste doneo je ispadanje iz EL, top 12 mesto,izgubljena sva 3 zadnja derbija od Zvezde,izgubljen kup...itd itd
E

Eeeeeee.....

pre 11 dana

zbog ovakvih nama neprijatelj i ne treba.
B

BCS Šabac

pre 11 dana

Tako je.
S

SD

pre 11 dana

Realno, Jokić je više zaslužio nagradu prošle godine nego ove. Kasnije je u plej-ofu to i dokazao. Isto će ove godine izgleda to Šaj dokazati...
P

Perica Bukić

pre 11 dana

A ko si pa ti da komentarišeš crnčugo raspala?! Nikad nisam imao idola, tako da i Jokića ne dižem u nebesa ali mu ovaj naneli nije ni do članka!
Č

Čemu

pre 11 dana

Strah?
d

da je najbolji

pre 11 dana

lagao ga neko...
K

Kup

pre 11 dana

Danas silna podrška Kaliniću vrati se, čekamo te... Brzo ste zaboravili onu njegovu izjavu da Kosovo nije naše...a njemu treba dati platu isto u milionima, to nije sada problem...
S

Smnsjdndbd

pre 11 dana

Ti si se izgubio skroz?! Teš ko je s narodom koji ne zna ni da čita, ni da prati a ni da shvati!
g

gostbre

pre 11 dana

bas tako momce...bas sam bio zaboravio tu cuvenu izjavu najkija...e to je nesto srbin a to kaze...ovaj naneli se nije dotakao politike nego sporta
Г

Групни

pre 11 dana

незнам ко је очекивао да ће Нанели да буде на страни Европејца, вероватно неко лично познанство, превагнуло ... али, наравно права прилика да се нападне на било који начин играч Партизана, да се натера на нека извоњења, или да се једноставно таласа ... специјални рат траје, као да нико нема право на погрешно мишљење, а проблем је када се Обрадовић прогласи за најбољег тренера, Партизанова публика за најверније ...
a

arroyo

pre 11 dana

ne znam ni ja ko je očekivao da ćeš ti reći išta pametno
D

Drake

pre 11 dana

Ko o čemu grobar o nepravdi. Čovek igra u Srbiji, mogao bi da se kontroliše.
g

gost s brda 1

pre 11 dana

Ma sta naprica,a pola Amerike glasalo sa Evropljana! A on kao drzi stranu. Gadi mi se od vas!
S

Sjsndndndj

pre 11 dana

Vidi, sine, ništa mi nismo očekivali od nikoga! Ovo je samo nepristojno, bahato, bezobrazno i sve u tom tonu! Jxxx nam se i za specijalne ratove i za titule koje nisu osvojene na terenu! Nemoj da braniš neodbranjivo! Ovo i da je bilo koji Zvezdin igrač napisao, isto je!
R

Rilac delija u srcu

pre 11 dana

Jokić je ubedljivo pobedio, nije bilo ni blizu
s

salle

pre 11 dana

ja kao veliki navijac kk partizan kazem: marš! ... te onaj ko te doveo u partizan!
X

X

pre 11 dana

... Radi nesto pametno...
I

Indijanac

pre 11 dana

Salu nisi video, ti nesto komentarises
S

Samo

pre 11 dana

Koliko su nevaspitani ovi igraci Partizana,pa to nije normalno.Kao da je Bog,niko ne sme nista da ospori ,a zivi od tih istih navijaca.Da nije njih dobio bi za to svoje umece hiljadu evra po sezoni.
n

nista cudno...

pre 11 dana

Groboski go.vnar..Sve je onda jasno
Z

Zeljko 3

pre 11 dana

Auto-pilot komentari kvazi provokacije, da se najezis koliko ljudi imaju slobodnog vremena za nista konstruktivno...
Z

Zvezda 91

pre 11 dana

Ahahha...ovaj klovn koji nije osvojio nista zna da prica o kosarci.
C

Cobi89

pre 10 dana

Naneli osvojio Evrologu, bio na F4. A ti sto navijas za fmp3 si obican g17+
X

X

pre 11 dana

Realno, Shai je vise zasluzio MVP nego Embid prosle godine... Nije da nije u pravu... Al ajd, Jokic je ipak nas.
c

culmi91

pre 11 dana

U pravu si skroz,Shai je vise zasluzio mvp za ovu godinu nego EmbiLd za proslu...Ali Shai realno nikako ispred Jokica nije mogao da dobije tu nagradu...2 pljacke za 2 godine,bilo bi previse cak i za amere...
D

Dkjsje

pre 11 dana

Realno no Šaj ni Embid! Jokić svake godine! E, sad fino da ispadne od Minesote pa na Oi, uzmemo medaljicu! E , tako ne ko ti- realno a ovaj uzima hleb ovde i realno- za svog crnog brata! Realno!
s

spiritus movens

pre 11 dana

Ne pratim NBA ali sto nisi pisao "pljacka" prosle sezone kad je Embid dobio nagradu umesto Jokica kad si toliki pravednik?
D

DarkoSrbija

pre 11 dana

Svako ima pravo na svoje misljenje..stim se slazem..al govoriti protiv Srbina a igras u Srbiji..e to ti nije pametno...bez obzira za koga navija srbin,nece ti oprostiti ovaj ispad.
Z

Zlatni klinac

pre 11 dana

Mogao je napisati da je nezasluženo Nikola Jokić MVP ili da je Aleksander po njemu više zaslužio nagradu ovako...pljačka baš i nije korektno reći.
L

Liga sampinjona

pre 11 dana

Evo ih Srbi opet pljuju svakoga ko nema isto misljenje kao oni😂😂🤦🏻🤦🏻
Ч

Чокот

pre 11 dana

Широко ти поље!
k

kmetluk

pre 11 dana

ti se sa svima slazes.
R

RealNo1

pre 11 dana

Ко је Нанели?
O

Ojo

pre 11 dana

A gdje igra ovaj njanjeli ?
c

crni73

pre 11 dana

igokeja se valjda zovu ... ili tako nesto slicno
U

Urgh!

pre 11 dana

Mnogo bahat lik. Ni prvi ni poslednji koji je došao kod nas i izrazio nepoštovanje. Možeš ti da se ne složiš sa ovim izborom Jokića, nikakav problem, ali možeš i da zadržiš to mišljenje za sebe, prvenstveno iz razloga zato što taj isti Jokić kojeg nipodaštavaš, dolazi iz zemlje u kojoj trenutno igraš i zarađuješ za život. Čisto malo poštovanja... Mada, ovi neki igrači, najčešće baš košarkaši iz Amerike, baš i nisu poznati po nekim manirima, pristojnom ponašanju ili poštovanju kluba, zemlje, navijača gdje igraju. Dosta je toga došlo bukvalno sa ulice, iz predgrađa velikih gradova, nema tu ni vaspitanja, a vala ni neke inteligencije. I ovo je takođe bio jedan tipični uličarski žargon, a nije dobacio ni do prosto proširene rečenice, sumnjam i da zna više i bolje od ove jedne riječi. Zaključak: u nekom doglednom vremenu lagano se rešavati ovakvih likova, i posvećivati se više našim mlađim igračima, a ovakve šanere škartirati nazad u njihovu zemlju, pa nek laprdaju tamo šta hoće...
n

nije bitno ime

pre 11 dana

Tvoj ugovor je PLJAČKA ovog naroda.
J

Jutarnji

pre 11 dana

Otvaraj eksel...
s

srke

pre 11 dana

I tebi je cilj samo da prikupiš što veći broj lajkova. To vam polako prerasta u opsesiju. Čuj pljačka naroda. Koliko sam ovo puta čuo i pročitao. Pa ne plaćam ti druže porez, vodu i komunalije, ni Zvezdi, ni Partizanu, nego državnim, ili privatnim institucijama i morao bi to da radiš i bez Nanelija.
C

Ceksa

pre 11 dana

Nadam se da nas mvp nece ispaliti za olimpijadu,pa da svi ovi sto sad srčano brane njegovo ime,nece morati da ga pljuju
T

To je zavrseno

pre 11 dana

Ispalice
R

Roda

pre 11 dana

Sta od njega ocekivati kada ga vaspitava Zeljko Obradović?!?!
S

Sada ga branimo

pre 11 dana

Pljujete Nanelija jer smatra da Jokic nije zasluzio dobijenu nagradu. Da je izglasan bilo koji drugi igrac koji nije Srbin i Naneli negativno komentarisao taj izbor ne biste se bunili. A jel Jokic Srbin? Jeste po rodjenju ali cime to pokazuje, jel daje nesto Srbiji, kao sto je na primer igranje za reprezentaciju. Za mesec dana cete ga opet pljuvati jer nece igrati. Mene licno boli uvo za njegove mvp nagrade i svejedno mi je da li je dobio on ili neko drugi.
P

Picmalac

pre 11 dana

Dečko ajde pali ! Da li je Jokić srbin? Kako te bre nije sramota?!
S

Srbin?

pre 11 dana

Jeste, nazalost. Covek jeste Srbin koji nece da igra za reprezentaciju Srbije.
N

Na vi jač

pre 11 dana

Lično, nemam problem s njegovim stavom po pitanju izbora za MVP, uostalom bolje poznaje košarku od svih. Meni je problem reakcija na komentar navijača tima za koji igraš, od kojeg zarađuješ! To je pokazatelj tog vernog odnosa, ljubavi i sl.
D

Dečko maleni

pre 11 dana

Niko ga ne pljuje. Pa on vredja vas navijače kluba za koji igra. Bidiš kako je drsko i bezovrazno odgovorio vašem partizanovcu. To ti ne smeta pusti Jokića. To mi nije bitno. Već kako se ophodi prema vama navojačima partizana. Kapiraš li ti šta sine.
s

srka

pre 11 dana

Pogledajte pažljivo komentare na ovu vest i broj lajkova i dislajkova, pa će vam biti jasno koliko u ovoj zemlji ima ljudi koji mnogo više mrze Partizan, nego što vole Zvezdu. To nije epidemije, to je pandemija.
S

Skapa

pre 11 dana

Pa ima covek pravo na misljenje sta ste svi zapenili??
.

....

pre 11 dana

Koga boli tuki za njegovo mišljenje
R

Rodman93

pre 11 dana

Evo tebe boli briga i mnoge ovdje koji su zamijenili kao bijesni psi. I neka ste, volim da vidim vaše bolesti koje ne krijete i kojim nema pomoći.
E

Ehh

pre 11 dana

sektaski klub
s

srka

pre 11 dana

Nisi naveo ko je sektaški klub? Denver?! Trebao bi da budeš precizan kada već imaš volju da ostavljam komentar. Ako ti je samo cilj broj lajkova, a vidim da jeste, od svojih istomišljenika ćeš ih dobiti pregršt. To samo govori na kojem je nivou vaša svest i koliko racionalno razmišljate.
s

srka

pre 11 dana

Čemu uopšte ovakva objava. To je sad ono zlonamerno, da se digne prašina pred finale ABA lige. Pa svi da navale na Nanelija, cela Arena da se sruči na njega. Jel vam to cilj?! Ima jedna priča o vama novinarima i o tome kom profilu ličnosti vi pripadate. Čast izuzecima. Kada je pokojni Vlajko Stojiljković, bivši visoki državni funkcioner izašao ispred Skupštine Srbije, izvadio pištolj i pucao sebi u glavu, jedna od novinarki koja se tu zatekla, prepričavala je taj dogadjaj i opisala ga na sledeći način, citiram,"Kada sam to videla, utrčala sam u zgradu Skupštine, otela telefon od portira i nazvala svoju redakciju, da bi imali ekskluzivu i prvi objavili vest o Vlajkovom samoubistvu". To je rekla bez trunke stida, bez da joj je glas zadrhtao, ne pomislivši nijednog trenutka da je možda prvo trebalo pozvati hitnu pomoć, pa policiju, a onda eventualno i redakciju.
h

humus

pre 11 dana

da da to je zlonamerni sponzor koji vam daje milione mozzart kriv sto je onaj lik opleo po nasem igracu javno.strasno
m

muka

pre 11 dana

A vi ste u finalu?
p

pazi ovog

pre 11 dana

Ovaj se jos nada finalu ???? Auuu koja paralelna stvarnost
s

srka

pre 11 dana

Izvinite g-dine, koji to mi?! Da li sam se ja ovde deklarisao kao navijač Partizana, da bi me neko tako obeležio.
S

Sram te bilo

pre 11 dana

Proterati iz Srbije (i to kao Partizanovac kazem) pa nek place sa Embidom zajedno
R

Rodman93

pre 11 dana

Šta je ovo ? Sjeverna Koreja ? Džamahirija? Pa se ne smije reći mišljenje koje nije mišljenje uglavnom zatucane većine koja više ne zna da li voli ili ne voli Jokića. Kad odluči da ne igra za Srbiju, svi ga mrzite, pa posle 2 tripl dabla zaboravite sve i opet onanišete na njega do sledećeg otkaza reprezentaciji, pa u krug. Licemjeri i lažni moralisti.
f

fenomeno

pre 11 dana

O Majkle Džordane, ti li si? Nisam te prepoznao. A ko je tebe pitao za mišljenje, ko si ti, gde ti igraš, gde si to ti bio MVP, jesi li kompetentan da uopšte komentarišeš. Što ti malo ne probaš u NBA, nego se potucaš po evropi ceo život
P

Pst

pre 11 dana

Ovaj vas obozava do poslednjeg eur. Ima pravo na svoje misljenje ali da omalovazava onog kome nije do malog prsta na nozi nema. Ionako cete ga najuriti kad vas dobijemo u ABA ligi sa vecinom domacih igraca.
K

Kup

pre 11 dana

Izjava nije na mestu, ne treba ovo Naneliju... Ali, samo bi zamolio da pustite objavu kada je Jokić otkazao nastup za reprezentaciju...šta se sve pisalo, moralisti...brzo se ovde sve zaboravi
a

ajde...

pre 11 dana

Nije dužan da igra. Valjalo bi, ali nije dužan.
S

Sjjensne

pre 11 dana

Vidi, sine, meni ovo kao Zvezdašu ne smeta ako ne smeta tebi kao Partizanovcu? Razumeš?
l

lion zion

pre 11 dana

samo mi i u Srbiji tolerisemo ovakve ispade stranih drzavljana.dobro je milojevic odbrusio fedji dudicu onomad,ali vec posle par dana natho oce da bije igraca vojvodine, prethodnoi lesor udara naseg reprezentativca s ledja i kad je petrusev zbog toga priveden da da izjavu pocelo je prozivanje tinu ninu.em ih placamo milionski em nam glume ludilo u rodjenoj nam drzavi.da im je neki odbrambeni mehanizam ok ali nije. i naravno procice bez kazne.pa morao je iz pijeteta prema narodu od kojeg leba jede da precuti,nema trunku postovanja.hrani pasce da te ujede
s

spiritus movens

pre 11 dana

Nije Milojevic lud sto mu je odgovorio. Fedja Dudic je blatio i Borac BL u toj emisiji sa tezom kako toboz samo banjalucani imaju logistiku. A pre toga kad su Zrinjski, Zeljo, Sarajevo, itd. osvajali titule sve je bilo posteno.
C

Ceksa

pre 11 dana

Brate moj grobarski,mani se mvp glasanja,nego gledaj da osvojimo aba ligu,mislim da nam je to malo bitnije...
F

Florentino

pre 11 dana

#pobogu Legendo ispao si glup... Nema veze, zaboravi
P

Pobogu...

pre 11 dana

Kad mi ti kažeš da sam glup, legendo, to je za mene kompliment.

Ercov

pre 11 dana

Najuriti gospodina iz našeg sporta.. Neka ide u njegovu državu i uzima novac, ako je toliki stručnjak i poznavalac ovog sporta
F

Florentino

pre 11 dana

Naneli ti smeta? A ne smeta ti kad pola Srbije pljuje Jokica zato sto nece da igra za reprezentaciju? Nevjerovatno nevjerovatnoooo
P

Pobogu...

pre 11 dana

@Florentino, a kakve to veze tačno ima jedno sa drugim? Ovaj je plaćeni Amerikanac, košarkaš treće kategorije, a Jokuć je državljanin ove zemlje i 3x MVP najjače lige na svetu. Misliš da je pametnije da Jokiću iduzmemo državljanstvo i zabranimo mu povratak u zemlju?
V

Volim fucu

pre 11 dana

Nebitan lik skroz.
D

Driver 8

pre 11 dana

Nan Alija završava misiju u BG. Take money and run.
D

Dajvak

pre 11 dana

Kao Grobar kažem da Naneli u izjavama često nije sav svoj. Oprostiću mu ako natrpa ove crvene u Pioniru. 🖤🤍
a

ahahahah

pre 11 dana

prvo neka pobedi plave daleko su crveni jos...
М

Милош Вш

pre 11 dana

Хајде бре циркузанту у покушају кажи ти нама, ко си ти? Ако ниси заборавио играш у земљи тог кога оспораваш, зато стој мирно док причаш о њему појаво!
N

Najbolji ovde

pre 11 dana

Nikola Jokič je več u ovom trenutko NAJBOLJI igrač svih vremena na ovim prostorima. Ispred D.Petroviča, Kukoča, Divca, Radje, Daniloviča, Djordeviča, Paspalja, Čosiča, Kičanoviča, Dalipagiča, Delibašiča, Bodiroge, Dončiča, Bogdanoviča Bo i Bg, Daneua, Gjergje, Korača, ...
M

Mhm

pre 11 dana

Znaš li ti za slovo Ć?
s

srka

pre 11 dana

Izvinite gospodine, vi ako spominjete Daneu, Djerdju i Koraća, nemate ispod osamdeset godina. U suprotnom, ako grešim nije moralno, ni etički da ostavljate ovakve komentare. Ako imete osamdeset, onda imate i kredibilitet.
s

srka

pre 11 dana

Za slovo Ć, kao čurka. 😄
P

Prcko33

pre 11 dana

Ovo je nivo izjave recimo Avramovic je bolji od Kampazzo-a ... Toliko je ozbiljna izjava ! Strava i uzas sta sebi dozvoli javna licnost !
P

Pobogu...

pre 11 dana

Ako se Prtizan plasira finale, ovom Delije svaki put treba da skandiraju "MVP". Možda opet skoči da se bije sa pubilikom?

Sin_Nebojša

pre 11 dana

Ne znam šta tu ima čudno što je izjavio , pogotovo što je dotični košarkaš KK PARTIZAN a jako dobro znamo da oni podržavaju Srbiju i srpstvo samo kad im trebaju pare. Ja bih se iznenadio da je podržao izbor Jokića...
B

Boners

pre 11 dana

Nije igrao sa aktuelnim, kakve veze ima kakav igrac je bio Jordan pre deset godina, sad ne doprinosi nista.
1

1983

pre 11 dana

Sta reci navijali su kad su ona jadna deca pobijema pljuvali po Miroticu coveku koi je dao miliona i miliona za pomoc srpskoj deci sad ovaj nasao da pljuje Jokica koi je apsolutno zasluzeno dobijo nagradu a Acu Petrovica i Ivana Perisica docekuju aplauzima dajte grobari bar malo pokazite da ste Srbi
П

Па...

pre 11 dana

...ово није ништа чудно, у његовом клубу су увек против Срба.
G

Gost1991

pre 11 dana

Pa naravno da je pljacka. Cista namestaljka.

smederevac14

pre 11 dana

Ma da, da je ovo izjavio bilo koji belac, kao sto potenciraju ovi crni, bilo bi rasizma odma. Nemam stvarno nista protiv njih. Ali ovo sto su pokrenuli stvarno nema veze s vezom. Covek rusi svaki moguci rekord, skoro pa da sam predvodi ekipu, tako smotan, a zapravo toliko spretan. Ali belac je jos sa jadnog Balakan iz jos jadnije Srbije pa je sve vec samo po sebi problem. A prosle godine bese nije bilo nepravde ili?
t

to je ta skola

pre 11 dana

Kakva bahatost, i na tviteru su bahati
k

klasika

pre 11 dana

Njihov mvp je Hezonja, Dario Saric, Zubac
D

DraganKojic

pre 11 dana

Fora je što SGA nije zaslužio ni drugi da bude al ajde
S

Saleee999

pre 11 dana

Pa naravno. Da je Zubac bio kandidat glasao bi za njega. Ipak je doticni clan kkp
P

Prti

pre 11 dana

U avangardi pored domacih i i stranci mrze Srbe. Sa ovim klubom sve je naopako.
k

kakaw

pre 11 dana

sad kad razmišljam o njima ne znam odakle bih počeo, od predsjednika dečka saše kovačevića sa presađenom kosom do trenera koji je robijao zbog ubistva i koji je napustio porodicu zbog maloljetnice do... stvarno mnogo stvari ima čak i ako izuzmemo igrače
b

bljuc

pre 11 dana

klasican predstavnik jsd
J

Junker

pre 11 dana

Kakva nebuloza. Jokic je ove sezone zasluzio kao i prethodna 2x i prosle. Da se Embid nije povredio i da je nastavio u onom ritmu onda bi moglo da se diskutuje, ovako je Jokic cist MVP.
N

Nolo

pre 11 dana

Da je hrvat hvalio bi ga, jbg jsd skola
G

Gost988

pre 11 dana

Pljacka je ono sto on radi budzetu Srbije. Po drugi put kazem, Joksicu znam te licno, molim te objavi komentar.
O

Očigledno

pre 11 dana

Rezultati su očiti. Nikola je ubedljivo prvi, Šej tek drugi. Ko gubi ima pravo, da se buni.
B

Bogoljub Gagic

pre 11 dana

Opskurdni lik :)
G

GostO

pre 11 dana

A je l bila pljacka prosle godine kad mu je rasista oteo titulu? A i sad mu je slicni osporavaju
I

Ivan OL 91

pre 11 dana

Jokićeva priprema za utakmicu sa Minesotom neće biti analiziranje igre Entoni Taunsa i Gobera, već nešto mnogo teže. Pokušaće na internet pretraživaču da pronađe koje Džejms Naneli.
n

nadrealnooo

pre 11 dana

A najaci su komentari pljacka,nepravedno, ja nzm za vas ali ja sam stekao utisak da je tu bilo neke dileme, da se lomilo u dva glasa, cak sam pomislio da je glas jedan odlucio. Kad ono lik dobio preko 75% glasova...hahahahahaha...Pa o cemu se radi ovde? Je li ovo Matrix? Sta se desava...hahahahahaha

Zeljko Prijic

pre 11 dana

Лупио и остао жив. Убедљиво је освојио награду, није било нимало тесно тако да нема говора о пљачки већ о општем утиску да је највише показао у регуларном делу. И још једна ствар, ако већ желиш да поделиш мишљење на интернету са тако јаком речју немој се понашати као уцвељена млада ако ти неко одбруси.
G

Gašić StarMo

pre 11 dana

to sto ti radis za budzet RS i samog Ostoje,to bi se moglo nazvati PLJACKA…sve ostalo nisi kompetentan da komentarises…isto kao sto ni ja nisam kompetetan da pricam o svemirskoj ekspediciji
N

Niko123

pre 11 dana

To isto radi FmpCZ, uzimaju nase pare, umesto da se ulaze u puteve, škole, bolnice.
D

Doom

pre 11 dana

Dok nije Minesota dobila ove 2 utakmice protiv Denvera onda je Jokic bio Mvp,a sad se prica kako je pljacka i nije zasluzio. Ova nagrada treba da se uruci odma po zavrsetku regularne sezone i pre pocetka Play-off utakmica. Ako je ovo pljacka sta je onda prosla sezona kad je uzeo Embid? Doncic ne moze biti nikad Mvp dok ima onakve procente suta,Alexander takodje ne moze ni da prismrdi Jokicu ni u jednom parametru.
D

Dajvak

pre 11 dana

Saglasan sam. Dodjeljuje se za učinak u ligaškom dijelu sezone i odmah nakon završetka iste je treba i uručiti.
D

Dajbrepare!

pre 11 dana

Naneli cuj. Pa da valjas crnjo ne bi bio u Evropi. Lebron u superlativu prica o Jokicu a nasao se ovaj da nesto prdi...
R

Realni Arth

pre 11 dana

Prijatelju ne vredjaj po rasnoj osnovi, sve je ok, moze covek da se ne slozi, ili slozi za Jokica, ali ne dozvoli sebi da se provociras. Isti je bas los i neki odbojan tip, pogledaj rekaciju istog, snimak tekme, kad Kaminski dobije tehnicku protiv Buducnosti, i bice ti sve jasno! Znaci, imam utisak da Ameri imaju posebnu nepodnosljivost nad Srbima, i to je bas uocljivo poslednje dve dekade, zasto, pa zna se! Mogu oni da kazu neku kepu rec ili ne treba ni to nego samo da budu objektivni, ali toga nema odavno! Neka nastave navijaci Partizana gde su stali prosle godine kad onaj prazni mozak od Lesora napada Petruseva, pa ovi sa tribina da podrze to malo, eto vam lekcija od vaseg igraca. Umesto da kaze bar nesto pristojnije, kao ne slazem se, ili ima mozda boljih od Jokica on hladno jede Srpski hleb, vec 2 goine i hladno protiv istih. Isti su i onaj Ledej ako ne i gori, pa puno drugih. Bravo za Jokica, valjda je svima jasno koliko je tesko da uspes kao stranac!
s

stigli gosti

pre 11 dana

Vec smo navikli da avangarda ne voli reprezentativce srbije...
p

pregalac fudbalski

pre 11 dana

Nije on reprezentativac, informisi se malo.
r

roni

pre 11 dana

i sta znaci avangarda sirotinjo
a

ajajaja

pre 11 dana

Reprezentativac?