Lu Vilijams, bek Klipersa (©AFP)
Lu Vilijams, bek Klipersa (©AFP)

Napukao NBA mehur: Ludi Lu i zaboravni Kristaps

Vreme čitanja: 2min | pon. 27.07.20. | 13:40

Bek Klipersa mora u 10-dnevni karantin zbog provoda u striptiz baru, te propušta derbi Los Anđelesa, dok centar Dalasa odrađuje 24 sata izolacije

Nastavak NBA sezone samo što nije počeo, igraju se već pripremne utakmice i igrači su u punom pogonu.

Zapravo ne svi pošto je nekolicina dobila dozvolu da izađe iz posebnog kampusa u blizini Orlanda zbog privatnih razloga na nekoliko dana. I treneri su ih pustili uz apsolutno poverenje. Tako je bilo i slučaju Lua Vilijamsa, ali je iskusni 33-godišnji bek uspeo za to vreme da više puta pogazi poverenje prvog čoveka klupe Klipersa, legendarnog Doka Riversa.

Izabrane vesti

Iako su razlozi za izlazak iz NBA mehura sigurno bili čvrsti, njegovo ponašanje tokom dana van Orlanda je bile više nego upitno. A sve se saznalo preko društvenih mreža... Prvo je postigao efektan "autogol" okačivši slike iz restorana, da bi mu uveče "priskočio u pomoć" jedan reper iz Atlante pohvalivši se Luovim društvom u striptiz baru. Malo kasnije je isti reper, što je posebno ispalo glupo i smešno, pokušao da ispravi grešku napisavši ispod posta da je to stara slika, iako je Vilijams na njoj sa posebnom NBA zaštitnom maskom na licu koja im je dodeljena u Orlandu.

Kristaps Porzingis (©AFP)Kristaps Porzingis (©AFP)

Vilijams je odmah po povratku u mehur ispitan od obezbeđenja i poslat u karantin. Po prvim procenama, ostaće zatvoren u apartmanu 10 dana iako je svakodnevno u Atlanti radio testove i svi su bili negativni. Zbog toga će propustiti prvi meč sezone njegovog tima i to derbi Los Anđelesa pošto će se sa druge strane naći Lejkersi.

Za razliku od beka Klipersa, Kristaps Porzingis nije napravio smišljenu glupost, većs e to dogodilo iz čiste zaboravnosti. Centar Dalas Maveriksa je naime propustio da uradi današnji test, a prema propozicijama oni moraju da se rade svakodnevno kod svih igrača. Kako se to dogodio takav propust, nikome nije jasno, ali Letonac je odmah vraćen u sobu i sada mora da čeka 24 sata do narednog testa zbog čega propušta pripremni duel sa Indijanom.

Luova glupost i Kristapsova zaboravnost koje su ih odvele u karantin jasna su opomena drugim košarkašima da neće biti šale sa ovakvim stvarima. Sezona NBA se nastavlja se u petak od 00.30 kada se ukrštaju Nju Orleans i Juta,a  dva i po sat kasnije na teren istrčavaju Lejkersi i Klipersi.


tagovi

Lu VilijamsKristaps PorzingisLos Anđeles KlipersDalas Maveriks

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara