(@MN Press)
(@MN Press)

Navijači Crvene zvezde zovu u Arenu: Nije ljubav prema klubu samo kada pobeđuješ

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.03.24. | 17:35

"Ovo je utakmica gde bi svaki Delija morao da prepozna trenutak i pojavi se", ističu pristalice crveno-belih uoči evroligaškog okršaja sa Panatinaikosom

U preostalih pet kola prve faze Evrolige, košarkaši Crvene zvezde triput će igrati kod kuće. U sredu im u goste dolazi Panatinaikos, u petak Virtus, a 4. aprila Olimpijakos. Iako je uz crveno-bele samo teoretska šansa za prolaz u Top 10, navijači ne žele da se predaju. Javno su pozvali da se Arena ispuni do poslednjeg mesta, posebno naglasivši značaj utakmice sa Panatinaikosom, čiji su navijači ljuti neprijatelji njihovoj pirejskoj braći.

Izabrane vesti

"Ovo je utakmica gde bi svaki Delija morao da prepozna trenutak i pojavi se, jer ovo su situacije koje se ne propuštaju ako si pravi navijač i ako znaš sve što treba da znaš u odnosima između navijačkih grupa. Veći poziv od toga ne treba", navodi se u pozivu Delija.

Svesni su i navijači crveno-belih da šanse za prolaz u narednu fazu elitnog takmičenja nisu velike, međutim, smatraju da to ne bi smelo da utiče na posetu.

"Nakon ove utakmice imamo još dve kod kuće: 22.03. Zvezda - Virtus i 04.04. Zvezda - Olimpijakos. Hajde da do kraja izguramo ovu priču i da pokažemo da nije ljubav prema klubu samo kada vodiš i pobeđuješ, već i da kada nemaš šanse za prolaz dalje, svojom brojnošću ne dozvoliš da klub krene da tone. Jako je bitno i kao navijači da prepoznamo ovo i da ove tri utakmice budemo u što većem broju uz klub".


tagovi

KK Crvena zvezdaEvroliga

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara