Lu Vilijams (©Reuters)
Lu Vilijams (©Reuters)

NBA skandal: Zatražio da ode iz Orlanda na sahranu, pa uhvaćen u striptiz klubu

Vreme čitanja: 2min | ned. 26.07.20. | 13:49

Lu Vilijams u nevolji, u Klipersima besni

Neki se nisu ni pojavili na okupljanju u Orlandu, neki su u međuvremenu otišli zbog ovih ili onih razloga, a Lu Vilijams je sada u centru novog NBA skandala zbog toga što je uhvaćen u debeloj laži.

Jedan od najpouzdanijih NBA novinara Šams Čaranija objavio je da je šuter Los Anđeles Klipersa tražio da napusti Orandž Kaunti kamp na Floridi kako bi mogao da ode na sahranu, da bi potom bio uslikan u jednom striptiz klubu u Atlanti!

Izabrane vesti

Prema svim dostupnim informacijama, stručni štab Los Anđeles Klipersa besan je na Vilijamsa jer je upitno da li je uopšte dozvolu za izlazak iz “balona“ iskoristio zbog pravih razloga, a uz to je mogao da dovede celu ekipu u opasnost po povratku nazad.

O čemu se radi? Poznati reper Džek Harlou napravio je gaf koji je razotkrio Vilijamsa tako što je na društvenim fotografijama objavio zajedničku fotografiju iz striptiz kluba koju je ubrzo obrisao! Harlou se potom pravdao rečima da je to stara fotografija njih dvojice i da je istu objavio zbog toga što mu košarkaš Klipersa nedostaje.

Ovaj nespretan pokušaj da se zataška skandal razotkrile su zaštitne maske koje su nosili drugi ljudi na fotografiji. Novinari ESPN ubrzo su stupili u kontakt sa Vilijamsom kako bi čuli njegovu verziju priče, a on je objasnio da je posle sahrane oca dobrog prijatelja bio samo na večeri i ništa više...

Problem je nastao zbog toga što je Vilijams potencijalno mogao da zarazi ceo tim zbog laži. On se već vratio nazad u “balon“ i sada čeka zeleno svetlo doktora po obavljenim PCR testovima na COVID-19. Vilijams je u međuvremenu priznao ljudima iz organizacije celog kampa na Floridi da je bio u striptiz klubu, ali “samo nakratko kako bi pokupio večeru“.

Prema NBA protokolu, Vilijams je bio testiran na virus korona svakog dana po izlasku iz kampa, a sada bi mogao da ima karantin u trajanju od četiri do deset dana, zavisno od procene doktora. To znači da bi Klipersi praktično mogli da uđu u nastavak sezone bez svojevremeno zvanično najboljeg šestog igrača NBA lige. 



tagovi

Lu VilijamsLos Anđeles Klipers

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara