Komentari na vest

Ne može ni dva stepenika da preskoči, kako će on protiv Taunsa?

s

smanji ribu, pobiću ceo autobus

pre 11 dana

najbolji Evropski košarkaš svih vremena? Alo, daj čoveče oladi malo, ima nas, koje taj cirkus od lige uopšte ne zanima. Da li je Jokić dobar? Jeste, ali u Euroligi bi bio prosečan igrač, ne više od toga. Možda je pisac ovog hvalospeva hteo da napiše "najbolji evropljanin u NBA"? Pa i to je upitno, ali ne gledam pa me ne zanima, ali Kića, Praja, Galis, Ćosić, Dražen, Menegin, San Epifanio, Novicki, Sabonis...... ? Pa gde je on od njih. Zoranu Saviću iz vremena Jugoplastike ovaj Jokić ne bi dao više od 6 poena po utakmici, da ih igraju 20 uzastopno. U Euroligi trenutno ima bar 8 centara koji su bolji od njega, tako da ...... vratimo se na vic iz naslova i laganje lovca i ribolovca.
M

Mirijevac

pre 10 dana

U Evroligi ima 8 centara koji su bolji od njega!?A to su...
C

Cccc

pre 11 dana

Ja sam par puta to komentarisao, kad čovek gleda tog Jokica rekao bi da svi mogu da igraju košarku u NBA ligi. Dečko je toliko nezgrapan militav nimalo sportski ali odakle god šutne on pogodi a asistencije su nestvarne i to niko nema ko on. A ne verujem da je to sve slučajno i to godinama.
S

SLB

pre 11 dana

U cirkusu i obicnoj zabavi za siroke narodne mase, kakav je danas nba, sve moze.
M

Maurisio

pre 11 dana

Valjda je logicno da ides i platis da bi proveo vreme kvalitetno i zabavio se. Jok platicu kartu da bi dobio baklju, upaljac u lice i da razmisljam da li da vodim dete na utakmicu. Pivo, hot dog i relaksiranje.
Z

Zoran 91

pre 11 dana

Kako ti ne ode u taj cirkus pa da i tu uspeš.