Komentari na vest

Nemilosrdni Real počastio Baskoniju stotkom: Maestro Kampaco zapretio čišćenjem Dušku

m

metalika moj dobar

pre 10 dana

treba ih kazniti-izbaciti .U zadnjem kolu su ih pustili radi interesa Spanske kosarke ,dabogda i Real ispao sledece kolo
s

spiritus movens

pre 10 dana

Gde je Moneke? Real ih demolirao pod kosem. Kampaco koji se 22 sekunda pre kraja na dvadeset razlike za Real tri puta baca za loptom u aut je 'sem igrom, i pozrtvovanoscu pobrao simpatije svih zaljubljenika igre pod obrucima.
D

Djape45||

pre 10 dana

Moneke se povredio na utakmici protiv Makabija u plej-inu.
N

Nanas

pre 10 dana

Najgora vest je to,da Hezonja posle vecerasnjeg skandala tesko da ce u Partizan, mislim da je u humskoj depresija...ne moze omiljeni igrac doci u klub posle svadje i ovih brutalnih psovki omiljenom sudiji tog kluba....inace Pukl,Boltauzer se takmice ko ce gore da sudi,vec 3 meca skandalozni povici na njih u play off -u sa svih strana,svi u evropi to vide,samo jedan klub insistira da bas taj dvojac sudi finale....zanimljivo bas...
J

Junker

pre 10 dana

U 3 utakmice EL plej ofa smo mogli da vidimo ogromne greske koje su pravili Boltauzer, Javor i veceras Pukl (Hezonja iz tunela). Svaki klub se zalio na tu trojicu u plej ofu, tokom regularnog dela mnogi klubovi nekoliko puta. Ipak postoji jedan klub koji zahteva bas tu trojicu da im sude redovno.
T

Top Gun

pre 10 dana

Ima jedan klub kome smeta Danilović ali mu ne smetaju sudije koje Danilović šalje.
S

SkUni

pre 10 dana

Ovaj Real je uz Makabi sezona 04/05 najjaci tim u 21. Veku. Ljudi imaju po 3 igraca na svakoj poziciji i luksuz da igraju bez 2-3 igraca bez da se oseti problem, a oni jos svi zdravi.
O

Oksi

pre 10 dana

Jeziv su tim, verovatno najbolji sastav u eri EL. U plej ofu ne postoji tim koji bi mogao da ih dobije u seriji. F4 je druga prica, nece biti prvi kojima se desi ta jedna losa utakmica i ostanu bez trofeja, samo da musavi Ataman ne bude taj koji ce ih pobediti.
M

Mateushinho

pre 10 dana

Kako ih i sada nisu "slucajno" pobedili u Madridu kao u pretposlednjem kolu..
D

Danilo911

pre 10 dana

Pustila braca, sta ce...Bask ne moze da ih dobije kad je bitna utakmica nema sile...