Komentari na vest

Nije bilo lepo, ali je bilo dovoljno: Zvezda arhivirala Zadar i zakazala regionalni derbi u polufinalu

S

SSSR

pre 12 meseci

Neće ni Real lepo,ali će biti DOVOLJNO.
M

Miodrag Marrrić

pre 12 meseci

i Ja sam zvezdaš
j

jel ima

pre 12 meseci

neko poster kk zvezde iz "Tempa"?u zamenu dajem "Mikijev almanah" u boji,značku N.K Osijek i autogram Gorana Jeretina...
o

o ovoj

pre 12 meseci

veličanstvenoj pobedi će se snimati dokumentarni film.... narator će biti Predrag Sarapa...
t

tviter.glavonjeri

pre 12 meseci

Jovana Jeremic pravi dokumentarac o KK Partizanu.
t

top 8

pre 12 meseci

cuvali se za evroligu ..vise nego oigledno
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Komsije cestitam srusili ste Zadar mada srusio bi ih i Jam Madar videcemo da li je kadar da srusi Real da se pobeda cuje cak do Vardar.
M

Milica Milša

pre 12 meseci

zvezdini navijači su blago Srbije!!!

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Bolje operi sudove umesto sto ovakve gluposti pises!!!
A

Auu

pre 12 meseci

Za ovaj komentar prema jednoj dami bi trebalo da te uhapse! Sramota! Ali vi grobari svakim danom pokazujete ko ste. Ajde lepo se bar izvini ako imaš i malo obraza.
D

Dr.Colić

pre 12 meseci

Ja ću za sledeću sezonu da malo devedem D.Ivanovića u red da nam se Evropa više ne smeje...

Kalčopolista®

pre 12 meseci

Umesto danas da gledaju ovaj “spektakl” delije vise na Partizanovim vestima o majstorici sa Realom i komentarisu! Neprocenjivo!
V

VG

pre 12 meseci

Hahaha... Pa covece ti i ne ostavljas komentar na partizanove vesti, vec visis na Zvezdine i paralelno na kosarkarske i fudbalske komentarises i zaradjujes svoj SENDVIC.
Č

Čujem

pre 12 meseci

Boli Liga Šampiona mnogo!
r

rs 1989

pre 12 meseci

Vildoza prijatelju putuj u Pao!
e

e nlsgo vama

pre 12 meseci

S kampacom vi pobedili Zadar i usli na fajnarfor,svaka cast komsije,dusko ziv bio
P

Pepsi

pre 12 meseci

Sada sam siguran da i pored svih zasluga glavni krivac za ne ulazak medju osam je trener Ivanovic Dali je moguce da pored onakve igre u Ljubljani Ivanovic u sledecoj Dobije par minuta a danas ni u ekipi unistavanje ako znamo sta se sve tolerise Vildozi pa i Kampacu(ne moze se.uporediti zalaganje ove dvojice) Pss ogrsdjujem se ovo je moje misljenje
T

Ti si moj bol

pre 12 meseci

Ne lupaj.Prva stvar covek dosao u najnezgodniji trenutak i preuzeo ekipu.Vezao 6 pobeda u El,sa ekipom koja pripreme nije videla. Svi igraci iscedjeni tad,dolazi pad u igri sto je normalno.Niko nije prosao pripreme kako treba ,poceli da se povredjuju Lazic I Bentil igraci koji se nikad ne povredjuju(da ne kazem čelični).Nedovic nije trenirao celo leto poceo 5 kolo direktno,vi pljujete momka.Momak je jebeni doktor i mnogo voli klub.Da je prosao pripreme izneo bi konstantno sezonu.Ekipi se desava opasan pad u igri Ivanovic ne moze nista,nije do njega istrosili se, El nije dala Kampacu da igra.Sve je to ubilo u El.Priblizava se kraj sezone hvatamo formu, a pre toga imamo snage za 2,5 cetvrtine posle toga umiremo.Ostavite Ivanivica da covek zavrsi sezonu kako god zavrsi,od sledece sezone ce te videti kad odradi sav skauting,dovede pojacanja i pripremi ekipu za sledecu sezonu.Njegov skor u el sa Zvezdom 16-11. Svaka cast Radonjicu na svemu, ali 2 klase iznad Ivanovic.Da se ne lazemo. ZGAZI IH SVE,ZVEZDO ZGAZI IH SVE!
h

hezonjizam

pre 12 meseci

RADONJA ČEKAMO TE !!!
v

vi ste seljaci

pre 12 meseci

Zato u finalu lagano protiv Cedevite.
i

izointer32

pre 12 meseci

Gledao sam malo mec, i cini mi se da je Zvezda igrala sa 40-50 % snage..
J

Jtd

pre 12 meseci

Tacnije sa 51.31 % snage, postoji masina koja to tacno meri
R

Realnost

pre 12 meseci

Igrala je Zvazda sa 100% snage, ali na žalost, to je naš limit za ovu sezonu.
A

ABCD...

pre 12 meseci

Sta je bre ovo? Sem pobede nista nije valjalo. Kraj sezone,igravi i dalje totalno van forme. Uzasan sut za tri,na nivou srednjoskolaca,skok katastrofa,Vildoza,hm,sta taj decko igra...Ma nista ne valja. Protiv Partizana nemaju sta da traze.
o

ok

pre 12 meseci

Neki bi pre mogli da prate kriket. Lakse je razumeti.
j

jel

pre 12 meseci

Moka Slavnić na šetnji protiv nasilja???
j

jaaaaaaa

pre 12 meseci

veoma losa igra ne zna se da li smo bili losiji mi ili oni uz jos jedno sramno sudjenje koje ce protiv malo ozbiljnijih ekipa da se odrazi na rezultat ali to je ABA liga zna se da mrze Zvezdu vise nego ikog i dozvoljavaju ragbi protiv nas dok nama sude kao da je balet, mada i pored toga sramno je onoliko skokova u napadu zadra kao i onakav sut za 3 i gubljenje lopti
R

RealnosT

pre 12 meseci

Ali igra Vildoze zadnjih par meseci, skandal nad skandalima.
T

Tri pehara !!!

pre 12 meseci

Srećno Zvezdo u polufinalu !!! Vidimo se u našem Pioniru !!!!
C

Czz

pre 12 meseci

Sta da ocekujemo ako Zadru dajemo manje od 20 poena po cetvrtini? Sta da ocekujemo ako kampaco ima najvise skokova? Sta da ocekujemo kad svaku utakmicu bez izuzetka imamo crne minute u kojima ne postizemo poene a primamo dosta koseva u istim tim minutima ? Izgleda mnogo lose a sve je gore i gore..
s

srka

pre 12 meseci

Budućnost ne leži Zvezdi, kao što Cedevita, ne leži Partizanu. Grin je ekstraklasa. Jedan od top pet igrača u ligi. Može dok trepneš da ti zatrpa koš. Zvezda jeste favorit, ali kad se igra na dve pobede, iznenadjenja su itekako moguća. Zato, Zvezda, maksimalan oprez. Videćemo u kakvom će Partizan biti stanju, ako ispadne od Reala. Polufinale, da li protiv Cedevite, ili FMP-a, neće biti nimalo lak zadatak. Svi već vide finale Partizan-Zvezda, ali ima još dosta toga da se pregura do takvog epiloga.
m

matoriekspert

pre 12 meseci

Ako Partizan ispadne od Reala vi najbolje nemojte ni da dolazite.A ako prođe Real onda ni titula nije daleko pa vi onda opet bolje da ne dolazite
A

As01

pre 12 meseci

Druže pobrkao si klub. Ima samo jedan koji beži i ne pojavljuje se...
Đ

Đukin fan

pre 12 meseci

Za “igru “,Zvezde i onoliko neozbiljnosti nema dovoljno pristojnih reci da se iskritikuje!!!Sram ih bilo
0

011.011

pre 12 meseci

Vildoza od Decembra, u svadji sa kosarkom.Sem par meceva, lik se bukvalno zeza.
P

PopajFJ

pre 12 meseci

Arhivirao je njih Zadar zato kad je bilo mnogo draze i potrebnije !!
a

ajde reci

pre 12 meseci

sta ce biti ako zvezda osvoji abu hoce li zadar uopste biti bitan?
r

reb8888

pre 12 meseci

...ne znam kada je to potrebnije nego u plej-ofu. deluje da ne pratis kosarku dovoljno dugo da bi shvatio takve stvari a s' obzirom na koliko je orocen projekat, ne isplati ti se ni da ucis...
h

hdhs

pre 12 meseci

Ovo na sve lici samo ne na kosarku
V

Vasilis

pre 12 meseci

Vildosa koliko je to neozbiljan covek. Nije on klinac, pa kao bubice, odavno zreo kosarkas. Ona "odbrana" u 4/4 je za ozbiljne sankcije. Lik em je psihicki slab, em priznao da se svadjao sa trenerom i saigracima jer ga je ostavila devojka zbog toga sto jurio prostitutke po Bg klubovima, em x puta promasio bitne suteve, komoplikovao bez potrebe,...Nema potrebe da ostaje sledece sezone.
o

ok

pre 12 meseci

A sto mislis hoce li ostati ovi kod komsija. Svima isticu ugovori. Tamo samo stranci i igraju utakmice ovi domaci uvezbavaju aplauz i unistavaju karijere. Bitno je da Madar napreduje. Lova je cudo.
y

yye

pre 12 meseci

joj valja opet kroz onaj cirkus u Morači prolazit.
n

nema smisla

pre 12 meseci

katastrofalna igra u napadu ...