Komentari na vest

Niti je slučajno, niti je manjak sreće: Ovom timu očigledno nešto fali

J

Jeneah

pre 29 dana

Navijaćemo za Zvezdu u poslednjem kolu, bez nje smo out.
A

Alan Brut

pre 28 dana

Posle II sv. rata i nakon formiranja "VECITIH" njihova saradnja je bila na vrlo visokom nivou, pa su klubovi jedni drugima pozajmljivali igrace za utakmice sa strancima, a sve radi propagiranja Jugoslavije, usput i Srbije sa Beogradom.. Danas je druga prica... Ova dva kluba su kao dve prostitutke koje jedna drugoj otimaju posao, pa onda iznose sav prljav ves u javnosti.. Da bi se izbegli ekscesi i vredjanja najbolje je da svako gleda u svoje dvoriste... Jedino me brine preCednik, on ne izlazi iz Partizanovog dvorista.. On toliko brine o Partizanu da zna koliko je duzan.. Sto nije brinuo za AGROBANKU koja je bila od interesa za Srbiju, a koja je otisla u stecaj zbog njegovog kluba...?
s

soichiro

pre 30 dana

ja vidim problem partizana malo drugacije...ne igramo tranziciju vec uglavnom resavamo iz pick and popa ili iz povratne lopte....nista neobicno za zeljka i kad ide sut za tri nema ko da nas dobije...ali kad krenu da biju kao oly sinoc na pocetku cetvrte cetvrtine, sto je sasvim legalno, mi pravimo greske jer pokusavamo opet da igramo tako, a posle izgubljene lopte se iz tranzicije lako daju poeni...realno je juce viliams gos sa one dve trojke presudio...obe bile na isteku i obe usle....posle toga smo imali jos jednu sansu da ih dobijemo ali je dozier umesto suta ili ali up pasa kaboklu probao nesto izmedju, i iz toga je primljen kos iz kontre...aleksa neupotrebljiv, jaramaz kao da nije nikada igrao kosarku, trifa bezenergije, smajli senka onoga od prosle godine...kaboklo i frenk izgledaju dobro u paru....nedosajalo je zekovo ludilo.
t

tebrica

pre 30 dana

sticem utisak da navijaci crvene zvezde, odnosno botovi, kampanjski, ciljano, verovatno i placeno, psuju, ponizavaju, omalozavaju Partizan i Zeljka Obradovica. I to ne na nivou rivala, nego onako bas bolesno i maliciozno do bola. Da je sezona UZAS jeste, da je Zeljko omanuo i u selekciji tima a i u vodjenju istog jeste, ali tolika mrznja od strane "komsinice" je ili orkestrirana, ili prosto ne mogu da prebole da je osvajac 9 titula EL trener Partizana, pa onda da bi njima bilo lakse, pljuju coveka koji je kosarkaska institucija. Sta on da prica Panteru koji svaki mec igra sta on hoce? Sta da Zeljko kaze PJ Dozieru koji se ponasa kao da je dosao na ekskurziju ili neki "Summer basketball camp" Sta da im radi? Pa vristi na igrace svaku utakmicu. Zovete ga "rumeni" koliko se secam.. Prosto ova sezona je kompletno promasena, od selekcije igraca, pa do ideje i zamisli da PJ i Panter budu ti koji ce da resavaju kad se lomi. Ko je kriv, trener ili igraci, to je pitanje sta je starije kokoska ili jaje. Ono sto je cinjenica, nisu zasluzili ovoliku podrsku i pune tribine, zasluzili su zvizduke i praznu halu. Zalosno je da vise zelje imaju da se dokazu ekipe koje dodju u BG nego nasi igraci. Zastitni znak Partizana ove sezone je bio da u 4 cetvrtini ne mogu da ubace vise od 10 poena u proseku. Igraci ne uzimaju otvorene suteve, nego cekaju 23 sekunde da istekne, pa sutnu iz najteze moguce pozicije. Skokova u odbrani nema, bukvalno ne radimo to ko da se NBA igra. To je do zalaganja, moze da se dere trener da crta i da objasnjava, ali kad ti igraju ljigavci i placenici, to ti je sto ti je. Panter ako ne bude otisao na kraju sezone sam, a mi ga ne oteramo ili ga ne prodamo, necu otici na utakmicu sve dok on i PJ Dozer ne budu napustili klub.
m

mudzhibur

pre 30 dana

Najveći nedostatak ekipe je taj što nema rutinere, koji mogu utakmicu mirno da privedu kraju. Od odgovornosti su oslobođeni samo Trifa,Smajli i Koprivica, ostali nisu na potrebnom nivou igranja Evrolige. To je apsurdna situacija, pošto su svi u igrački najboljim godinama. Još jedan apsurd je da igrači koji su u ekipi dve ili tri sezone, pola sezone traže formu ili mesto u timu, prosto ne znaju šta trebs da rade. Sa takvim pristupom nema sreće !
W

Warehouse G

pre 30 dana

Kako može Partizan biti iza Žalgirisa i Milana kad ima isti broj bodova i bolji međusobni skor od oba?!
I

Idiokratija

pre 30 dana

Zato što se tabela tokom takmičenja formira na osnovu koš razlike (u slučaju istog broja bodova). Tek na kraju se redosled ekipa pravi na osnovu međusobnog skora.
Z

Zemunac13

pre 30 dana

Prava je majstorija izgubiti sedam tekmi u zadnjim sekundama !
a

arroyo

pre 30 dana

karma rođaci, mnogo ste poleteli, mnogo lajete, živite u iluziji, e pa realnost je teško svariti
D

Dajte im 50 miliona

pre 30 dana

Jedino resenje je da sledece sezone Panter,Ledej, Kaminski, Naneli , Douzer, Avramovic budu rezerve a da se Zocu dovede najkvalitetnija moguca petorka, da ima desetoricu igraca kao u Feneru kada mu je Naneli bio 8,9 igrac ....
O

Ojo

pre 30 dana

Svom igraču zvižde,Hrvatima aplauz,pametnom dosta.
M

MJK

pre 30 dana

Zeljko Zeljko i Zeljko... ovo su sve cisti njegovi porazi
M

MVPCACAK

pre 30 dana

neverovatno je da mi zbog ovi placenih botova trpimo trenera od kog je ostalo samo ime i arogancija.
H

Haha

pre 30 dana

Fali jos 20 meleona na ovih 20+ meleona jer Zeljko ne zna da radi sa manje od 40 meleona,drzava da reaguje pod hitno,kao i BodiROGa da zavrsava bar po jednom od ovi (Pukl,Radovic,Javor,Obrknezevic,Belosevic,Boltauzer) bar jedan po utakmici,po mogucnosti dvojica i osvaja se EL.
V

View

pre 30 dana

ovom timu fali Trinkijeri.

Bojank91

pre oko 1 mesec

Sećam se izjave Pantera kad je rekao nakon jedne od pobeda kako nisu previše razmišljali već su igrali instiktivno. Valjda je hteo da poruči da Žeks nije imao nekog uticaja
A

Aa

pre oko 1 mesec

Legenda Željk če to riješiti samo trebamo imati vjere,a on vjeruje u igraće
@

@Aa

pre 30 dana

veruje u igrace a posle svakog poraza ih kritikuje? nisu intaligentni, ili setimo se izjave "pogledajte sa kim ja radim?!"
P

Pa da

pre oko 1 mesec

Fali još jedno 10 milona.
D

Djape45||

pre oko 1 mesec

Prosto, u top8 na tabeli, trenutno, je 6 timova koji su i po asistencijama u top8. Jedini koji nisu tu su Panata i Monako, koji su puni ko brod, imaju strašne igrače koji mogu da igraju 1na1. Znači, da bi Žoc igrao top8 mora da se uloži bar još 10 miliona. Žalosno je što je naša Zvezda ovako osakaćena, što povredama, što lošom selekcijom i doselekcijom tima, gde ubedljivo najskuplji i najbolji, bar je trebao biti, igrač ode posle nekoliko mečeva jer veze nema a ne dovede se dostojna zamena, u top10 u većini timskih kategorija. E zato treba da verujemo Janisu i ovome što on radi.
J

Janise

pre 30 dana

Ajde slavi top 16 na drugom mestu
G

Gost1234

pre 30 dana

Janise-evo naidjoh sad na reprizu, kako ste slatko ucutali kad ovaj promasi trojku na kraju)))))))))))))))))) pih fuj
A

Avenger

pre oko 1 mesec

Ne znam kako to nema dovoljno kvaliteta? Evo uporedite minutažu jednog Larencakisa i Avramovića, a Aleksa je dosta bolji igrač. Igrali ste kolektivno agresivnu odbranu, a neki igrači vam imaju minutažu poput Majka Džejmsa ili Larkina, za koje se zna da ne zapinju u odbrani. Zamor materijala je problem partizana, a ne manjak kvaliteta.
5

54799

pre oko 1 mesec

Oartizan ima bolje (i skuplje) igrace od Baskonije,Valensije,Bajerna,Zalgirisa,verovatno i Virtusa.Od gotovo svih ekipa koje se bore za plej-of.Kad se na to doda i najveca podrska publike,onda je sve ispod 8 pozicije neuspeh.Navijaci Partizana treba da odluce da li im je bitniji obradovic ili rezultat.Oboje ocigledno ne moze.
N

Niibub

pre oko 1 mesec

Navijači odlučili i zato ne njake! Volim Žoca ko dedu!
R

Realno samo

pre oko 1 mesec

Nemoj dirati u osinje gnezdo zvano Obradovic. Mene napljuvase po komentarima za trenera, a ja tvrdim samo je on kriv. Trinki u Zalgirisu sa 3x jeftinijom ekipom stigao Željka…
b

bitniji nam je

pre oko 1 mesec

obradovic.. p.s. kakvo je vreme u predgradju? top 16 , vama je covic odavno bitniji od svega..
p

pop87

pre oko 1 mesec

isto sto je i milan kalinic pitao popa sa TDI radija,da li su da ostane zeljko jos tri godine a da ne osvoji nista,ili da dodje novi trener i da se uzimaju trofeji,na sta je pop kao iz topa glasao za zeljka.po meni nema logike i ne razumem mnoge navijace sto su pre za zeljka a ne rezultate
@

@binltniji nam je

pre 30 dana

vreme u Beogradu je vedro, ali vlazno od vasih suza od sinoc
e

eeeelač

pre oko 1 mesec

Pa fali plej. Pravi plej koji ume da smiri loptu kad je agresivna igra
J

Jhiblo

pre oko 1 mesec

Eto ti znas bolje od đeda Žoca!
d

draft 2024

pre oko 1 mesec

jel se prijavile mlade nade nase balsa i trifke
J

Jojpjo

pre oko 1 mesec

Jesu na Grand festival Zlatni megafon! Prošle godine Smail- aga osvojio..Dalhe ide, dalje ide
R

Realnoo

pre oko 1 mesec

Partizan nema pleja, kraj priče. Egzum, Madar, Avramović prošle sezone. Ove godine samo Avramović. Jaramaz i Smit deluju kao bivši igrači, ne dobijaju ni 2 min. u Evroligi što puno govori. PJ Doužer igra toplo hladno, da li je problem što se nije navikao na evropsku košarku ili njegova istorija povreda ne dozvoljava da on bude ozbiljan igrač, pitanje je. Ljudi koji pljuju Pantera su smešni, naravno da Panter promašuje kada je u međuvremenu postao i plej. Prenosi loptu, probija, razigrava (čovek uz Kaminskog postao najbolji asistent ekipe). Sve što nije njegov posao, on nema ni fizičku konstituciju da to igra i onda naravno da se umara, da ga non stop biju i da promašuje ono što je rasterećen prošle sezone pogađao. Greška u selekciji ekipe i to je to, ništa strašno. Crvena zvezda pogreši svake sezone u selekciji pa nikom ništa.
G

Gistgist

pre oko 1 mesec

Imate 4 plejmekera.Jednog koji je igrao finale zapadne konferecije NBA,jednog koji je igrao finale svetskog prvenstva,jednog koji je godinama evroligaski igrac i prvi plej hrvatske reprezentacije,i jednog koji je pre vas,nastupao za Bajern u evroligi.Nece biti da je problem u plejevima,vec na drugoj strani,na onoj na koju vi grobari ne zelite da pogledate.
W

Wowi

pre oko 1 mesec

Wow najbolji asistent ekipe koja je najgora po broju asistencija!, Wowi
@

@realno

pre oko 1 mesec

...zvezda toliko svake godine omasi da je prosle sa duplo manjim budzetom od onog koji partizan ima ove, imala 17 pobeda, nedostizno za partizan ove godine. a i ove, partizan je trebao da zameni 3-4 igraca, i doveo je proverene nba i evroligaske igrace, dok je zvezda promenila ceo tim i to uz znacajno manji budzet. i pored svega, u direktnim duelima do sada ove godine, pokazala da je bolji tim.
R

Realnoo

pre 30 dana

Mnogo fantazirate. Po vašim komentarima bi se reklo da Partizan ima najjači tim u Evroligi a ima tim koji realno jeste negde oko te pozicije 10. Partizan nije doveo NBA igrače u naponu snage koji igraju svake godine finale NBA lige nego igrače koji su tamo škart. PJ Doužer nema kolena, dečko ne može da igra dupla kola Evrolige a da posle nema problema. Takav igrač ne može tokom sezone da uhvati bilo kakav normalan ritam gde god da ode da igra i pravo je pitanje kako će se njegova karijera i odvijati na dalje, samo gledajte. Kaminski je klasa ali potpuno potrošen i izraubovan NBA igrač koji takođe nema snage za mnogo minuta na terenu, Smit je bio igrač Albe iz Berlina ekipe koja je uvek zakucana za dno Evrolige, čim je otišao na viši nivo Virtus koji je ipak iznad Albe, klupiran je odmah kao i u Partizanu, to vam valjda govori da nije nikakva klasa, Jaramaz ne znam šta se dogodilo ali on jedva da može Evrokup da igra, Ponitka prosek, Anđušić, Trifunović, Smailagić, šta reći, Naneli najstariji u ekipi, godinu dana stariji nego prošle godine...Partizan je prošle godine imao 50% jaču ekipu.
J

Jtd

pre oko 1 mesec

Ukratko da ne duzimo, najlosiji tim lige u asistencijama sto je veoma ocigledno kad ih gledate. I jos nesto veoma bitno, partizan gubi od boljih, ne slucajno, ne karma, magija, trikovi, gube od boljih i to je to
L

Lmomlno

pre oko 1 mesec

Gubi i od gorih...I jeste karma.
F

Fudbalista

pre oko 1 mesec

Prvo da kažem da nisam od onih što se u košarku razumeju kao i u sve ostalo. Suđenje ove godine na utakmicama koje sam gledao uverilo me da osim osnovnih pravila malo toga znam, jednom ono što mi se učini kao faul - bude faul, drugi put ne. Ipak, gledam moj Partizan i jasno mi je da nam fali jedan pravi plej, igrač koji ume da organizuje napad, da ne kažem rukom nacrta igračima ko će gde da ide i kreće se i fale nam igrači ujednačenog kvaliteta pošto vidim ogromne oscilacije na terenu i na klupi. Škripi organizacija napada, žestoko, i škripi odbrana neverovatno. Opet, ne znam košarku dovoljno da mogu da kritikujem bilo koga već samo iznosim ono što se meni lično ne sviđa na terenu. Da li možemo da pobedimo obe utakmice do kraja, da ali možemo i obe da izgubimo i da me to ne iznenadi. Da li Efes može da izgubi jednu, može i nadam se da hoće taman koliko sam uveren da ćemo i u tom slučaju sami sebe da zajebemo pa i mi izgubimo jednu do kraja. Ipak, ovo je sport, i ovo je Partizan a to znači da je zanimljivo do kraja, taman koliko i da ću do kraja da se nerviram oko svega. Idemo dalje.
O

Ononnoj

pre oko 1 mesec

Jedan jako pristojan komentar.
@

@kkp

pre oko 1 mesec

Ovaj tim Partizana nema kvalitet za veće domete i tačka. To pokazuju i rezultati u ABA ligi. Nisu svi ti porazi slučajni. Problem je što iz nekog razloga u našim medijima ne sme da se realno piše o igrama Partizana, već se uvek nalaze neki drugi razlozi da opravdaju poraz. To je stvorilo još veća očekivanja kod navijača, koja su i u samom startu bila nerealna.
N

Noojojo

pre oko 1 mesec

Vidi, pišu se očigledne neistine i gluposti.Niko od nas nije blesav, svi znamo da je Željko najtrofejniji evropski trener.I to je minuli rad.Da li je i u ovom trenutku najbolji? Nije.Ali ti ovako poredane stvari u medijima ne nalaziš.Mnogo je učinio za Partizan povratkom.Marketinški ste ojačali, poraslo je interesovanje do maksimuma, suđenje protiv Reala u Madridu kao kod kuće. I to je to.Problem su nerealna očekivanja, upravo stvorena velikim marketingom i naivnošću navijača.
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

Fali Luča kapiten da drekne pojedinima koji samo čekaju plata da im legne.
B

Bibibibi

pre oko 1 mesec

Luča odmara u Sijerinskoj Banji.Nakon toga Koviljača pa Vrnjačka.Pa dolazi da viče ako Pomfritije ne zabrani!
M

Minhenska.cuclica

pre oko 1 mesec

Ah Luca talent kapiten hahahahahagag DVA poena na ep dno DNA on I Ogi
P

Prc

pre oko 1 mesec

Sve stručnjak do stručnjaka,pametnjakovići koji samo pljuju po igračima i treneru.Napred Partizan
L

Lmlnknh yvvyg

pre oko 1 mesec

Reci im!
R

Realan 2

pre oko 1 mesec

Previse je na panteru... Prevod lopte, organizacija, poeni, 37 minuta... Ne igramo timski Kao prosle godine, samim tim Kevin nema snage za odlucujuce poene na kraju...
L

Lnlnln

pre oko 1 mesec

Previše mu para
S

Sale84

pre oko 1 mesec

Koja timska igra druže? Asistencije su vam u proseku timske koliko ih ima jedan bolji plej po utakmici...tako je bilo i prosle sezone. Vi timsku igru nemate apsolutno nikakvu, u najvecem broju slucajeva sve se zavrsava na trojkama pantera, nanelija, ledeja i to je to.
@

@Sale

pre 30 dana

Verujem da komentarises u fazonu samo da odgovoris ili da se rugas, ali Partizan najmanje sutira za 3 poena 🙂🙂🙂 dok fmp kojeg krasi timska igra, ne moze dobiti utakmicu bez 55% šuta za 3..
K

Kićan

pre 30 dana

Nije problem Panter. Problem je poverenje u njega! Glavinja 20 sekundi oko centra bez pokušaja za prodor ili pas i onda gatamo da li će da da ili ne sa 8 metara?!? Zato nema asistencija!
L

Limunadu daj konobaru

pre oko 1 mesec

Ekipa NEMA TAJ POTREBAN KVALITET i to je svakom coveku pri svesti jasno.Prosle sezone se igrala el posle skoro decenije i moglo je na neki faktor nepoznanice za rivale da se napravi iznenadjenje,tako se poklopilo.Svi se sad nadaju u Zeljka ali ni on ne moze sa ovim igracima,nije mu to real,panata ili fener gde ima 12 podjednakih igraca i jos 3-4 koji su odlicni i cekaju sansu da upadnu u roster.Covek radi najbolje sto moze sa time sto ima,cak i preko toga.Sanse jos postoje ali ako se sklope rezultati.
L

Ldkdkd

pre oko 1 mesec

Jedino da Pomfritije nazove Babarogu u Euroligu!
I

Ima kvalitet

pre oko 1 mesec

Ima ekipa kvalitet i to vise nego dovoljno, ali je problem u organizaciji igre koja ne postoji. Bek suter ti je glavni organizator koji u 30 godina uci kako to da radi. Umesto da smo doveli klasicnog pleja, natrpali smo kombo bekova koji nisu ni jedno ni drugo do kraja, osim Pantera, koji moze da odigra pomocnog nekih 2 minuta maks po utakmici, a ne glavnog pleja u odlucujucim trenucima. Em se potrosi za sut, em nista ne organizuje.
K

Kikili

pre oko 1 mesec

Efes ovo nece ispustiti, al ae da odradimo sto je do nas.
P

Prolaznik1

pre oko 1 mesec

A Baskonija, dva lagana gostovanja? Prvo Real, pa Italija i.lošiji međusobni skor sa Partizanom....
L

Lsksksks

pre oko 1 mesec

Odradite fasujte od Valensije.
S

Stevvica

pre oko 1 mesec

Fali jedan Gos na pleju,a ne prodavac magle PJ... Fali Evans umesto Pantera... Fali Lucic na tri/cetiri... Fali jedan centra koji ce da zida, a ne ovi suteri za tri...
G

Gost 978

pre oko 1 mesec

Cela nova postava 🤣 Nema klupe nigde nema ko da udje i prelomi utakmicu sa 5 igrača nemožeš ceo meč protiv Olimpijakosa i sličnih koji igraju sa 10 igrača
L

Ldkdkkdkd

pre oko 1 mesec

Al kako pa imate najvećeg deda Žocu?
d

dndnnd

pre oko 1 mesec

Partizanu fali neko poput Lucica da prebije ove manekene sto ne znaju loptu iz auta da izvedu,ne mogu da razumijem da treniras kosarku 20i kusur godina i da ne umijes loptu da izvedes ili da preneses preko pola to su osnovne stvari.Panter je tuga ziva jer jednostavno nije plejmejker nije neko ko ce da asistira on je bek suter ono sto je igrao prve dvije godine i on i naneli.Douzer je razocarenje veliko,nisam ocekivao da ce biti kao Exum ali sam makar mislio da je eksplozivan igrac da ce da krene na ulaze a on samo poludistanca zali boze onoliki raspon ruku kad odbranu na preuzimanje nema snage da iznese.Fali Lesor ali ne nuzno jer prosle godine je igrao po 40 minuta ove sezone sasvim solidni su Kaboklo i Kaminski,ali simptomaticno je to da obije sezone skok je bolna tacka da ne znam kako to da objasnim da je sreca nije jednostavno je neznanje
L

Lskekd

pre oko 1 mesec

Na šta tebi liči Lučić na Kristijana Golubovića? Luča je pristojan dečko jedino 3/4 godine povrede.
J

Ja i ti

pre oko 1 mesec

Fali mu kapiten sa m.....
5

56789

pre oko 1 mesec

FALI HRABROSTI!!!!30 MIN DOBRE IGRE I ONDA NIKO DA POGODI NOGE TESKE RUKE JOS TEZE! SUTIRAJU 26 PUTA I POGODE SAMO 4 PUTA UZ PROCENAT 22%
N

Nonn

pre oko 1 mesec

Ovaj viče fali damu, ti hrabrost pa dogovorite se više!
D

Dzi

pre oko 1 mesec

Fale domaci igraci imaju samo Aleksu od nasih... Par beogradskoyugoslovenskih igraca... Balsu, Trifu, Djusu i do skoro Tristana.. Kod nas zrenjaninac Davidovac Valjevac Teo, Ljubovija Lebranko, Nova Varos Nedovic, Novosadjanin Luka Mitrovic, itd itd...Srbija brale, do skora knindza Ognjen... koji su nasi Brale...stvarno Nasi.
L

Lnonono

pre oko 1 mesec

Meni je Ðuša najjjači
x

x

pre oko 1 mesec

Panter je prosle sezone napravio nevidjenu glupost, kada je naseo kao frajer na spanskog provokatora, on misli da mu je to Amerika, dosao Ljulju da probacuje kroz noge i provocira namazanka 30 sekundi do kraja utakmice na +20, pa rodjace dodji vamo. To niko ne sme da kaze ali isklucivi krivac je on i trener koiji mu je to dozvolio,umesto da su utakmicu mirno zavrsili i prosli dalje. Sta bi posle bilo moze samo da se nagadja, ali niko ne m moze da garantuje da ne bi uzeli titulu u onom zanosu.
d

dezurn1kr1vac

pre oko 1 mesec

Druze to je bilo , ovo juce je vec proslost i zaboravljeno . To sta bi bilo kad bi bilo , to su bajke .
r

rajaram

pre oko 1 mesec

mislim da trebner ima jedan kriterijum za Pantera i par stranaca, Lidej, apotpuno drugia domace igrace, ne znam, ako je taj tristan toliko los, otkud je dobar za Filu(mozda i nece proci), drugo igra bez pleja ne ide..mada im ja zelim plasman u plej in, ako nista drugo da se malo izloze, ispucaju ispadnu i dodju kod nas , na finale abaaaa
B

Biububub

pre oko 1 mesec

Uzeli ste. ..Kituluu
G

Gostiona

pre oko 1 mesec

Mislim da osim Pantera nema nikog ko ima herca da uzme i resi utakmicu,nema beze svi u cosak a panter i kaminski se vrte u krug i izgubi panter snagu.Bori se s dvojicom trojicom a ostali gledaju! Tezak period!Ali nisu adekvatno uzeti igraci koji trebaju!Mozda gresim!Sta je tu je mora se napred!Stvarno gubimo utakmice koje imamo da privedemo kraju pobedom!
d

dezurn1kr1vac

pre oko 1 mesec

Bukvalno ! Celu 4/4 su se svi krili , niko da preuzme odgovornost i sve se ceka od njega ! Na njemu se igra najjaca odbrana , mnogo puta i ne sude ocigledne faulove nad njim ! Sinoc je bez sumnje (po meni) utakmicu izgubio Doužer . Njegove izgubljene lopte i onaj zicer su nas kostale pobede ! Panter se mnogo trosi jer nemamo pleja . On prenosi loptu , on mora u dribling da bi sutnuo jer njemu niko ne pravi situaaciju gde ce da bude sam . Mnogo se trosi ! Ostale ne bih komentarisao .. Andjusic , Jaramaz , Aleksa ,Trifa nisu za ovaj nivo kosarke i to se najbolje vidi u ovakvim utakmicama 🤷 . Kako god sada bilo Partizane moj volim te 🖤🤍
Z

Zocika

pre oko 1 mesec

Zao mi je zao, sto sto si na 13. mesto pao, za uzvrat i Abu si izgubio
d

dezurn1kr1vac

pre oko 1 mesec

Polako za ABA .. 😉
p

pakao

pre oko 1 mesec

Svi koji napadaju Pantera , nemaju pojma o kosarci. Prosle godine je igrao beka klasicnog, Madar i Exum su igrali pleja ,i razigrali ekipu. Sad Panter igra pleja prevodi loptu i drzi je 20 sec u svom posedu, gubi energiju, Svi su vec provalili, da kad je gusto lopta ide njemu i ceka se da on to resi. Zato uvek ima po dvojicu cuvara i normalno da vise ne moze da resi utakmice. Prosle godine nije bio toliko opterecen jer su odgovornost preuzimali i Exum i Lesor pa cak i Naneli.
N

Nininib

pre oko 1 mesec

Čeka vas namašćen kolac u aba
F

Fali

pre oko 1 mesec

Fale Lesor i Exum. Ni Kaminski ni Bruno ne mogu nadoknaditi ono sto je bio Lesor. Decko je pre svega igrao srcem i voleo klub i navijace. Dozier ne moze da nosi patike Exumu, usporio nam je igru max. Bas ono sto je rekao i Hezonja da smo sporiji nego prosle godine, i nije pogresio. Dozier i Kaminski su nam usporili igru za 70%. Dozieer nema nista sem suta sa poludistance, i ponekad dobro odigrane odbrane. Exum je donosio dosta toga, prenos lopte je bio sigurniji, zaletao se od kosa na kos, probijao, zaleti se i znao si ili ce biti kos ili ide faul. Dozier to nema, i max je spor, razumem ga ne sme zbog kolena raditi neke stvari koje je Exum, al zato se trebao naci neko slican Exumu. Fali nam plej, Panter ove godine ne moze igrati kao prosle jer je maksimalno opterecen na prenosu lopte i ubise coveka, prosle godine su tu bili Exum i MADAR koji mozemo da ga mrzim ili ne, ali fali. Decko je bio siguran na prenosu lopte i uvek oslobadjao Pantera tog zadatka i Panter je igrao rasterecenije. Muka mi je kad vidim Pantera na prenosu lopte. Losa selekcija igraca, beskorisni domaci igraci. Balsa je tu koliko godina nije napredovao nista, covek dobija ove godine dosta prostora u Abi to dobro koristi ali u EL on ne zna ni koga cuva u odbrani a kamoli da da kos, Jaramaz je cist promasaj decko je apsolutno zaboravio igrati kosarku. Sta reci za Trifunovica tek koji dobije zadatak da odigra JEDNU OBRANU, on ukanali sve ali apsolutno SVE. Andjusic prica za sebe. Po nas navijace a i njih je najpametnije da se ne plasiramo u plej in, jer i sve da igramo to sanse nemamo jer cemo ici na Virtus ili Baskoniju i to u GOSTIMA, a mi u gostima ove godine u EL nismo dobili ni jednu bitnu utakmicu (dobili smo na pocetku tipa Zalgiris, Valenciju) aj tad smo i licili mozda na nesto. Prosto na kraju sezone, ako budemo igrali EL sledece sezone, treba se resiti nekih igraca i naci igrace koji su sposobni za Euroligu i ne cekati poslednji voz da bi potpisali igraca. Pod tim igracima podrazumevam Jaramaza, Andjusica, Doziera, Smitha ciju ulogu i ne znam, pa cak mozda i Nanelija koji je polako usao u odredjene godine i bilo bi pozeljno na njegovo mesto dovesti nekog mladjeg igraca za te pare. Ne znam sta reci vise, ali realno je da su i Zvezda i Partizan ove godine totalni promasaj.
R

Realno samo

pre oko 1 mesec

Ako jos jednom uporedis kaminskog i lesora potvrdices da pojma nemas ni o cemu. Kaminski školuje svakog centra u EL sa pola muke. Exum fali tj plej.
F

Fali

pre oko 1 mesec

@Realno samo, da pogotovo u odbrani sto svakog skoluje. Ja ne kazem da je decko los igrac, al je Lesor bio dusa tima. Decko koji je svaku utakmicu ostavio srce na parketu.
@

@fali

pre oko 1 mesec

Po pisanju ti se vidi da kosarku gledas kroz prizmu koliko ti je neki igrac drag. U tri utakmice kod kuce, Kaminski je Kotsara, Tawaresa i juce Falla napravio na decu. Covek je najpismeniji centar u Evropi pa nekoliko mesta prazno. Pricas o njegovoj odbrani, saberi poene 3 centra protivnickih igraca pa napisi komentar jos jednom.
K

Khanbg

pre oko 1 mesec

A kad je Jaramaz znao ista o kosarci, pa je sad kao zaboravio? Od vasih 5 domacih igraca, kad se spoje, ne vrede kao jedan normalan. Iz svega toga, Aleksu izopstavam. Ali ni on nije konstantan. I da, Lessor ne moze vodu da nosi Kaminskom. Partizan lose izbalansiran tim, isto kao i zvezda.
i

igor978

pre oko 1 mesec

Fale vrhubski plej i jak centar, fali kapiten jer Panter to ne može biti, fali jak karakter i mentalitet pobednika koji nemaju Dožer, Kaminski, Kaboklo, Smith, Jaramaz, Smajli. Anđušić, Koprivica, Ponitka…Pri tome Nanali na zalasku karijere, prosto mator ne može više…Ovo su igrači koji ne bi ni u jednom timu EL imali bilo kakvu bitnu ulogu, bili bi u trećoj rotaciji od 11-15 mesta u rosteru, a kod nas su maltene nosioci igre. Fali nam takođe sportski Direktor koji nas neće posvađati pola Evrope i koji zna da odabere pojačanje…Pogledajte centre koje su doveli u sred sezone Efes i Oly kada nije bilo nekih opcija, a pogledajte šta mi dovodimo na početku sezone i koliko plaćamo takve panjeve…
Đ

Đeneral Draža

pre oko 1 mesec

A šta tek mi da kažemo kojima je Zvezda u srcu, kakve naši stručnjaci nađoše zamene u sred sezone???
N

Niinibyb

pre oko 1 mesec

Fali vam, ukratko sve
S

Srborbatele

pre oko 1 mesec

Ja ne znam da li su ljudi coravi ali Partizanu fali plej koji ce da organizuje igru, a ne igrac koji ce da ubaci 20 poena jer tih igraca ima previse. Mucno je gledati Pantera na pleju iz utakmice u utakmicu. Partizan ima bekove koji igraju iz akcije ili protokom lopte ali igra 1 na 1 im je slabija strana. Vidite samo koliki je uticaj imao samo Madar koji je visak u Feneru, takav tip igraca fali Partizanu. Dovodi se Smit koji je isto bek kao i Jaramaz, gomila nekih slocnih igraca. Da imaju Evrokup pleja bili bi u 5 ekipa. Samo kada se setim ono panicno gubljenje lopti protiv Virtusa i Baskonije iz razloga sto nema ko da pretaba loptu.
J

Jnibubulj

pre oko 1 mesec

Ljudi su ćoravi
g

gaga70

pre oko 1 mesec

Partizan je "raunao" da posto od poslednjih 5-6 utakmica do kraja da ce da dobiju sve kod kuce i da ce lagano da udu u top 10 pa mozda i top 8. Ako tako racunas onda stvarno ne zasluzujes ni da udes u top 10. Bez OGROMNE podrske sa tribina partizan bi garant ove sezone bio kao asvel i albe. Nema NIKAKVE ideje ni u napadu ni u odbrani. Drzimo loptu 20 sekundi i onda PANIKA i "sta cemo sada"??? Mislim da je i aba titula nemoguca misija a za sledecu sezonu ni EL nije garantovana! Kako i sta rasmisljaj uprava je DRZAVNA TAJNA!!!
N

Nkninin

pre oko 1 mesec

Brao
Z

Zvezdas 73

pre oko 1 mesec

Ispostavice se da je vrhunac Zocovog projekta bio u trecoj utakmici protiv Reala prosle godine. Tad je prevalilo na drugu stranu i ne menja smer. Ostace sve pobede njegove a porazi od igraca. Ostace ogroman ego. Bude li odlucio da nastavi dogodine , srusice ceo oreol koji je pravio. Partizan mu je dao da bude on kao pojedinac veci od samog kluba, posvadjao se sa agentom koji drzi 2/3 igraca za Evroligu, posvadjao se sa drzavom i zahvalio se za drzavno sponzorstvo koje bilo ko normalan moze da razume iskljucivo i samo kao HVALA ALI NE TREBA. Izgubio je svlacionicu , to se vidi. Kad komanduje faul, a igrac, Panter , to ne radi, kad izgubis loptu na prvom dodavanju posle tajm auta, to se vidi da ga ni ne slusaju sta vice , urla i crta. Ni te konce vise ne drzi. Bude li bilo sto mislim da je moguce u Berlinu, nastace haos, a pre toga je Buducnost za borbu za drugo mesto. Ali sami ste ga napravili vecim od kluba...
N

Ninnin

pre oko 1 mesec

Deda Žoc veći od PFC!
K

Khal Drogo

pre oko 1 mesec

Фрустрирајућа сезона евролиге за оба српска евролигаша. Очигледно су и Звезда и Партизан машили код селекције тима. Нагомилали су стране и разумљиво не баш јефтине играче, имају их по осморицу у саставу, но могли су за расположиве буџете довести боља рјешења. Знам да није лако доћи до играча до којих би тренери Звезде и Партизана жељели доћи. Иако јесу обезбиједили респектабилне буџете за наше прилике, оба тима код борбе за оне понајбоље играче мимо ен-би-еја, не могу парирати најбогатијим евролигашима (Реал, Барса, Пао, Монако, Милано, Фенер). Такође врстан играч, доказана вриједност, ако има исту понуду (рецимо око 1,5 мил. $) од Партизана гдје постоји велики притисак, велике тензије, превише страсти која доноси и велики стрес и рецимо Монака или Милана, гдје је све то опуштеније, релаксираније, са мањим притиском,.већина ће изабрати опцију два. И то је једноставно реалност. Но и поред наведеног се могло боље бирати код састављања тима. Надам се да ће се извући поуке, а надам се да ће се српски евролигаши умјесто оријентације странцима више окренути српским играчима, има и у српским клубовима и уопште добрих српских играча, ту је четворка из Меге (Ђуришић, Плавшић, Миљеновић, Филип Јовић) и још неки занимљиви играчи, који истина нису још евролигашки ниво, али добро напредују и врло брзо ће то постати.
r

rea

pre oko 1 mesec

Sreća pa su domaći kvalitetni igrači jeftini - Nedović to najbolje zna. Elem, nije tu problem u stranim igračima, Zvezda je gomilala istrošene igrače, dok je Partizan previše dovodio solere, a premalo igrače koji mogu da obezbede siguran prenos lopte. To je legitimno, zaista, mnogo ekipa se danas oslanja na igru 1 na 1 i iskuljučivo protok lopte, ali tu je problem što nedostaje igrač sa sigurnim poenima kakav je bio Dante. Kada kažem sigurnim poenima, ne mislim na 15-20 po utakmici, već na način na koji dolazi do njih, superiorno iz par šuteva po utakmici i sa linije penala. Bez Dantea, ovaj Partizan je nesposoban da izvuče slobodna bacanja kada napad škripi.
@

@rea

pre oko 1 mesec

...pa ako uporedis ucinak pantera i nedovica i njihovu cenu, nedovic jeste prilicno jeftin igrac. ove sezone ima bolju statistiku u svakom parametru a vise je od duplo jefiniji. i ne postoje istroseni i neistroseni igraci, vec samo dobri i losi. zvezda je platila cenu sto je imala mali broj dobrih i nije imao ko da ih zameni kada ne igraju. istroseni nedovic je odigrao vise utakmica od pantera, teodosic od avramovica, tako da to ne pije vodu. zvezdu je kostao sabaz, kasnije povreda topica i promasaji na centru, svi sem bolomboja. mada, kada promenis celu ekipu, i sabaz ti je jedini starter koji je stigao, ne mozes mnogo ni da ocekujes.
g

gf

pre oko 1 mesec

Pa nemože se "padavičariti" i trzati glavama ceo meč, mora se i neki koš iz igre dati.
s

sasa70

pre oko 1 mesec

Iskreno misli da proslogodisnji tim bi ovogodisnjeg od 10 utakmica dobili 10 puta i nebi bili ni blizu ni u jednoj utakmici da izgube. Nema NI JEDAN igrac iz prosle sezon sto je napredovao ove sezone, Panter je 50% slabiji. Ni jedno ovogodisnje pojacanje nebi igrali u prosloj sezoni, pa cak ni na klupi da sede. Znaci ove godine su "pojacanja" UZASNO lose selektirani. Nedaj boze da kojim CUDOM se plasiramo u top 10, samo imamo da se vise brukamo.
M

Ma da bre to

pre oko 1 mesec

Ma daj ne bulazni, kaminski i kaboklo ne bi mogli da igraju...druže kaminski školuje centre po evropi. Kaboklo odakle je došao veruj mi da je vrhunski igrac....
c

cao cao

pre oko 1 mesec

Razocarali smo navijace - epizoda 47... Zeljko nam se istrosio, nema reci za konferenciju, verovatno zato sto ih nema ni za svlacionicu. O igracima se moze pisati do prekosutra, ali ako taj Panter 7 meseci ne moze da veze 2 dobre utakmice, prvo je trener kriv. Pored kapitenske trake koju ne treba da ima, bi ozbiljno poradio sa njim. Motivacija fali? Skini mu ono sto si mu povecao letos, kondicija fali? Radi na tome. i tako dalje. Partizan ne lici 20 % na proslu godinu. Lose zamene za Egzuma i Lesora. Mislim da ce nesto (dosta toga) iskociti iz svlacionice ili kad ispadne iz EL, ili ako ne osvoje Aba ligu
B

Bubububb

pre oko 1 mesec

Žoc se istrošio? Taj tekući je ulaz u Aladinovu pećinu!
I

IVAN 82

pre oko 1 mesec

Ovaj sto lezi na slici(panter) je nas problem ove sezone a bogme i zadnje 2. Cim on uzme loptu,drzi je po 20 sekundi, pa sutne preko ruku,ili je izgubi ili ono sto najmanje radi asistira,to jeste dade lootu zadnih 5,6 sekundi nekome, to je problem Partizana,naravno i Zeljko koji mu je sve to dozvolio. Zeljlo kaze svi su kosevi isti na mecu. Nisu i nikad nece biti kos u 2 min isti i onaj u 38, Panter da je barem 2,3 napada zavrsio u zadnja 2 min nanogim utakmicama pa i sa 6,7 poena on bi bio heroj. Ovako kad se izgubi,dzaba mu i 17,20 poena. Jednostavno nije to sto Zeljko misli i mnogi navijaci Partizana. Toliku slobodu da je Zeljko dao Panteru,pa to nije dao mnogo vecim imenima kroz karijeru sto je trenirao.Volio bih da ne budemo 10ti, da se nekako ova utakmica u Podgorici dobije,pa da se fokusira tim,forma za polufufinale i finale ABA lige. Gde ocigledno moramo biti bolji od zvezde ako mislimo da igramo sledece godine Evroligu,jer ocigledno je da ce iz ABA lige samo prvak.
G

Gostii

pre oko 1 mesec

Generalno sta me najvise nervira u ovoj ekipi Partizana je Panter. Da li je moguce da decko svaki napad privatizuje loptu i ceka do nekih 10 sekundi da bi poslao pas i onda je opet trazi nazad. Sto se mene tice, hvala mu za sve, ali vrlo rado bih raskinuo ugovor sa njim.
S

Spaanjolac

pre oko 1 mesec

Kriva je postavka igre. Covek nije plej zato je lopta kod njega non stop. Opterecen i u odbrani i u napadu. Igra po 40 minuta sto nije nimalo lako. Pre bih rekao da nije napravljena selekcija oko njega kako treba i to je razlog sto igra losije u odnosu na proslu godinu. Nece mi neko reci da ce uzeti kljucne poene na utakmici neko drugi ali problem je u tome sto je on preko 35 minuta vec u igri kada dodju ti momenti.
J

Jesse Custer

pre oko 1 mesec

Aha, znači, kad Partizan izgubi posle preokreta, onda je Partizan sam sebe pobedio. A kad su oni volšebno dobijali posle preokreta one silne utakmice, onda je šampionsko srce, nema predaje, čudesne pobede... Po vama, protivnik se izgleda ništa ne pita kad igra protiv Partizana. Jer ako pobedi, to je zato što je Partizan sam sebe pobedio, a ako izgubi onda je Partizan i za to zaslužan, jer je bolji. U suštini, ako pitate Brezovca, Partizan je najbolji tim na svetu i možete ga pobediti samo ako on sam sebe pobedi.
F

Filippoinzaghi87

pre oko 1 mesec

Svaka ekipa koju je Partizan okrenuo nije gubila na nacin na koji Partizan gubi… od izvodjena auta, prenosa lopte i bacanja cistih lopti protivniku u ruke, previse amaterskih gresaka, naravno ptitisak protivnika te tera u greske, ali ove greske su previse za ovaj nivo i ne b smele da se dese da igras 7 na 5 a kamoli 5 na 5, tako da ta tvoja prica pada u vodu
n

no name x

pre oko 1 mesec

Dovoljno je pogledati broj asistencija.Ako si medju poslednjima po broju asistencija u Evroligi onda je 14 dosadasnjih pobeda premija.
l

loša sezona

pre oko 1 mesec

Nažalost u ovaj tim više niko ne veruje niti očekuje išta od njih (siguran sam da je i Željko shvatio da ne može tu ništa specijalno da se uradi)..sinoć ceo sektor 215 u Areni u neverici gleda, svi mi godinama kupujemo ista mesta i poznajemo se, svi zaprepašćeni u neverici lošim kvalitetom ekipe na koju je potrošen ne tako mali novac. Zadržati Aleksu, ugovore još imaju Panter i Leday za sledeću sezonu, i sve ostalo rasterati od stranaca pa i nekima od naših se zahvalititi jer nemaju kvalitet za EL..voleo bih takođe da vidim Panteru leđa jer on nije lider niti može da nosi ulogu koja mu je data, a preskup je igrač kada se u obzir uzmu sve mane koje ima (loša odbrana, slabo telo za igru 1 na 1). Očajna sezona zbog očajne selekcije igrača, nema tu šta više da se doda
J

Jnjnini

pre oko 1 mesec

Koja ista mesta godinama kupujete?
F

Figaro

pre oko 1 mesec

Fali plej
P

Prtzn

pre oko 1 mesec

Zoran Savic! Zna se ko je sastavljao ekipu, definitivno lose radi posao…
J

Ja i ti

pre oko 1 mesec

Ekipu sastavlja Obradović a Savić traži pare od Ostoje da to kupe.... Jel ti stvarno misliš da bilo ko dovodi igrača bez odobrenja i amina trenera.
K

Karlo Veliki

pre 28 dana

Obradovic je taj koji imenuje koje igrace zeli u timu, a Savic je da to realizuje u granicama mogucnosti... Naravno da Savic mora sa Ostojom da definise budzet pa onda da krene u akciju... Ova sezona je potpun promasaj i ako KKP ne bude u EL, Obradovic ce otici... To moze biti i dobro ukoliko se dovede neko od; Pesic, Vujosevic, Trinkijeri, Lukajic,...Canak.. KK Partizan je najbolji kada je na duge staze i raste.. Naravno, mora i tu, kao kod kredita, da postoji GREJS period... Da se saceka 2-3 godine.. Kao nekada kada su dovedeni Kica I Praja, i kada je kk Partizan poceo da cveta...
J

Jamb

pre oko 1 mesec

Previse igraju na individualna resenja i predvidivo, narocito na kraju utakmica. Kad god vidim tekst "sve je u nasim rukama" ili slicno, znam da ce nasi da kiksnu, ko god da je Par, CZV ili reprezentacija.
r

rotten

pre oko 1 mesec

jednostavno prekratka klupa. Igraci tipa Alekse, Trifunovica, Jaramaza su igraci za ekipe sa dna ABA lige. Nosioci igre mogu izdrzati tri cetvrtine, posle toga je mucno gledati tu nemoc nastale od istrosenosti i gubitka snage
U

Ububu

pre oko 1 mesec

Alexu ne diraj
B

Baxter88

pre oko 1 mesec

Pa fale dobar trener i jos jedno 3-4 kvalitetna igraca, sve ono sto sad nemaju...
I

Istina jer

pre oko 1 mesec

Svi pravi Zvezdaši žele da Zvezda izgubi od Efesa !!!
J

Jamb

pre oko 1 mesec

Opet se pravi toksicna atmosfera, bljutavi komentari, koje uglavnom pisu botovi ili klinci, i sa jedne i sa druge strane. A i rukovodstva licemerno govore da bez jednog jakog kluba nema drugog, a onda se saplicu medjusubno. Tako da, cak iako navijam za srpske timove, vise mi nije to to. Sami smo sebi najveci neprijatelji.
R

Realno istina

pre oko 1 mesec

@Jamb normalna reakcija u danasnja vremena. Zalosno ali nekome odgovara ovakvo stanje. Da se hoce brzo bi se sve rascistilo. A ovako uz svu mrznju ako se ponekad izvuce ziva glava super.
D

Dajvak

pre oko 1 mesec

Izgubiće zvezda od Efesa, ali izgubiće i Efes od Fenera - na vašu žalost.
s

sve je to normalno

pre oko 1 mesec

sta je skoluje barcokas