"Košarkaši Osečine u novoj opremi"
"Košarkaši Osečine u novoj opremi"

Novi dresovi za novu ligu

Vreme čitanja: 2min | pet. 21.07.17. | 09:32

Košarkaši Osečine izborili su plasman u viši rang takmičenja, a utakmice će igrati u sportskoj opremi koju im je donirala kompanija MOZZART

Košarkaši Osečine u novoj opremi

Novi dresovi koje su predstavnici kompanije MOZZART uručili KK Osečina stigli su u pravi čas, pred početak priprema za jesenji deo sezone, koji će košarkaši igrati u višem rangu takmičenja. Osečanci su s pripremama počeli gotovo istovremeno kad i reprezentacija Srbije, što potvrđuje činjenicu da je Srbija zemlja košarke i da se basket igra na svakom koraku.

Izabrane vesti

Košarkaški klub Osečina je za predstojeću sezonu izborio takmičenje u Drugoj srpskoj regionalnoj ligi, prvi put posle 1998. godine. Najveća satisfakcija za dalji rad i napredak kluba je to što su za četiri decenije postojanja ekipu uvek činili i vodili igrači koji su prošli sve mlađe kategorije KK Osečina. Mlađe kategorije su ujedno i osnovni cilj postojanja kluba u kom trenutno dva trenera rade sa više od 50 devojčica i dečaka. Klub je prethodnih godina uspešno organizovao međunarodni turnir Osečanski pobednik koji je okupio timove iz Valjeva, Beograda, Loznice, Kragujevca, Kotora, Maribora, Trebinja.
„Mi smo mali klub, ali iza nas je 40 godina duga tradicija i veliki trud, rad i volja što je dovelo do toga da se izborimo za bolje rezultate. Ova donacija za nas predstavlja veliku podršku i daje nam dodatnu motivaciju za igru na terenu. Verujem da će i druge kompanije prepoznati talenat naših mladih nada i podržati nas. Ovom prilikom bih želeo još jednom da zahvalim kompaniji MOZZART i nadam se da ćemo budućim rezultatima opravdati njihovu podršku“, izjavio je Miloš Jovanović, član Uprave KK Osečina.

Akcija „Novi dresovi za nove šampione“ pokrenuta je u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, razvoja lokalnih sportskih klubova i podrške talentima. Kompanija MOZZART je dosad obezbedila opremu za više od 15 klubova. Nakon Osečine, akcija podrške klubovima biće nastavljena širom naše zemlje u cilju ostvarivanja najboljih rezultata.


tagovi

deo tvog životaMozzart

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara