Komentari na vest

Obradović: Neki igrači daju sve od sebe, dok se neki ponašaju prilično indolentno

G

Gost uvek

pre 6 meseci

Na kraju sezone se podvlači crta. Svi mi veliki treneri i selektori iz fotelja, znamo šta treba da radi najbolji trener godinama u Evropi. Uvek pljujemo po svojima, najmanje cenimo svoje, zato nam i ide tako u državi, društvu i životu
u

uvek ali uvek

pre 6 meseci

Su krivi igrači od 2005. kada su izgubili od Grčke 19 razlike petorica bili u diskoteci do 5 ujutru,gde su ovi bili sinoć što se ne zalažu
J

Jelenko P

pre 6 meseci

Dokle vise.Mozda bi ,konacno, trebao krenuti od sebe pa onda prijeci na druge.
p

puce igokea

pre 6 meseci

Grohotom se smejem...ali GROHOTOM🤣🤣🤣
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Niko igokei 1 ne moze da zabrani da pukne od igokeje 2
d

da,daa,daaa

pre 6 meseci

Zvezdasi bicu ljubazan nazvscu vas tako,ostavite vi partizan na miru i bavite se svojim spilbergom sa tegla naocarima. Zalizani miško koci avramovića i to je istina koja će izaći kad tad na videlo a vi zvezdaščići mršš od partizana crvena bando
a

alibi

pre 6 meseci

Kako ste dobili Zvezdu u EL i kako Fener???? Pitate li se nekada. Samo na uaaa,na sudije i pritisak.prosle godine pustio Vas Fener u istanbulu inace bi bili 17ti u tom trenutku i sada na Zocka isto. Umislili ste da ste neko i nesto, a niste niko i nista,napaljena ekipa sa napaljenim trenerom kome se sve tolerise,napaljeni navijaci i podrzani kao niko od medija u novijoj istoriji Srbije. Svi se sazalili da dignu crnobeli svet.
Г

Групни

pre 6 meseci

можда би се и питали шта је од свега тачно, да ти каже неко ко навија за рецимо Макаби, Ливерпул, Реал ... али ВИ ? ви што сте силазили на паркет против Будућности !? што сте пљували једног а гађали лоптом другог тренера, што је Њањави био болестан, "иначе, знате, не би то прошло тако ...", ВИ да причате о притиску !? па ви сте последњи у Васељени што имате права да се жалите на космичку правду !
t

tomas ue

pre 6 meseci

A zvezda je bas sjana..bas su nako čedni i posteni..
T

TrofejTasmajdana

pre 6 meseci

kazu najtrofejniji?? Najtrofejniji,a deset godina nista nije osvojio iole vredno. Sasko Filipovski bi bio bolji sa legijom od 17 stranaca u dve godine. Devet u novembru prosle godine,osam trenutno. A jos dva se merace,ali Amera. Voli Zoc 10 stranaca i bar sedam amera,a toliko nemaju u timu ni NBA americki timovi.
B

Bivši igrač

pre 6 meseci

Ma sram te bre bilo te sede glave, demagogu i licemeru jedan. CEPAM, i nisam jedini godišnju kartu, dosta si nas vise obmanjivao i prodavao maglu. Ej bre 3 godine si tu, od 9 mogucih osvojio 1 trofej, kakav uspeh. 3 godine ne mozes da dovedes pleja. Gubis od Reala posle 2-0 i vodjstva od 18 razlike u drugom poluvremenu petu utakmicu. Gubis kup R. Koraca isto posle vodjstva od 15 razlike. Ne izlazis da igras KLS, poklanjas Zvezdi 2 titule. SC Derby, Mega, Igokea, zamalo i Cibona sve tvoji porazi jer tvrdoglavo počinjes utakmicu sa petorkom koja nije ni za klupu i posle juris zaostatak, pa valjda se prvo napravi razlika , pa onda ubacuju rezervisti, koliko jos poraza da bi to shvatio. 16 izgublhenih lopti, skok nikakav, otvoreni sutevi za 3 poena, sve iste greske vec tri godine. I po cemu si ti najbolji trener? Objektivno medju najneuspesnijima s obzirom na budzet sa kojim bi Vujosevic svake godine bio u F4. Nikad ti nisi kriv, najbolji jesi, ali ne u Partizanu, jer to nisi ničim dokazao. Teško razočaranje i prodavanje magle. Sa stotinama navijača si zavrsio. Dosta si nas pravio budalama.
M

Mnogo ti je lose

pre 6 meseci

... u zivotu kada komentarises vesti Partizana a predstavljas se ovako. Partizan igra lose, Zvezda takodje pa isprati malo sta se desava, zaobidji nad.
B

Bivši igrač

pre 6 meseci

Da mnogo mi je loše zato sto pratim Partizan dok se ti nisi bio ni rodio i volim ga kao oci svoje, a ovoliki porazi bas bole. Sta nije tacno u mom komentaru? Treneri su prolazni, Partizan ostaje. Moje mišljenje dele i bivsi igrači i treneri,a ali zbog respekta prema Žocu, neće da kazu javno. Nisi na nivou da bi se sa tobom raspravljao, ni kosarkaskom ni drugom.
@

@Bivsi igrac

pre 6 meseci

Frustriran si momce, jos veci je problem ako si iz kosarke, bivsi igrac, i volis Partizan. Onda spasa nema. Za tvoju informaciju, meni je kosarka zivot vec 40 godina i usko je povezana sa Partizanom. A u pravu si, mnogo ti jos treba da bi sa mnom komentarisao kosarku.
K

Kula

pre 6 meseci

Stojimo 100% iza tvog komentara, sve rečeno jezikom brojki i cinjenica, a ovaj sto mu je mnogo loše, razumi ga, srvarno mu je loše, ne vidi dalje od nosa, a pokazao koliko se razume u kosarku, sve sami minusi na komentare.
d

da,daa,daaa

pre 6 meseci

BIVŠI IGRAČ,ksko si providan batice mnogo si providan,cigiligi. A ako i jesi grobar pocepaj odma godišnju takav nam i netrebaš jado jadna,gde nam je bio partzan dok zeljko nije došao gde??? Pa tamo gde fa je demagog sa teglama na očima postavio a sad nemože tako i nikad više moći neće. Aj ti bavijaj za zvezdanu botuuu
d

da,daa,daaa

pre 6 meseci

BIVSI IGRAČ,pojma nemaš to se vidi po komentaru baš za koga navijaš,ajde da se dogovorimo gde da se nadjemo na tribini na sl utakmici,da proćaskamo da vidiš da i nisi toliki znalac,ti si potpisujem zvezdaš,potpsujem. A svakako imam staza na tribini koliko ti nemaš ni u svom krevetu.
B

Bivši igač

pre 6 meseci

Da, daa, daaa blago tebi sa takvom pameti, dok si se igrao u pesku ja sam u Hali sportova i trenirao i navijao za Partizan. Potpisujem ja da ti nemas bas veze sa kosarkom. Sto se tiče nalaska sa nekim poput tebe, nema svrhe, kao sa nekim zvezdasem, a u svakom slučaju bilo bi porazno po tebe u svakom smislu. Ako nisi imao nesto pametno da kažeš, argumentovano bolje da si i dalje slagao lego kocke.
@

@da, daa, daa

pre 6 meseci

Ajd bijedo miči se ako nemaš nešto pametno da zboris. Čuj ti bi se s čovjekom našao, a sta bi htjeo jado. Sve je lijepo objasnio, to ne znači da ne voli Partizana nego da nije muflon. Nije ti neko davno izvukao uši, čuj prijeti ćovjeku zbog nečeg što nas sve boli.
b

bebs

pre 6 meseci

mozete da me povredite ali ne i da me povredite
Г

Групни

pre 6 meseci

ако је до мене, а није до мене ... доведеш и ти мајстора за електрику, ти га бирао, па се искундачи ... Жељко не греши, Жељко осваја, а "стручњаци" анализирају и дела Микеланђела и Бонапарте па и самог Бога ...
S

Saša Le

pre 6 meseci

Izvini da li se Bonaparta bavio slikarstvom ili vajarstvom, ne sećam se baš tačno šta smo učili u školi?
S

Seoska džukela

pre 6 meseci

Pa i ta tri igrača koji su dali sve od sebe posebno su se istakli u zadnjoj četvrtini i zamalo da prelome utakmicu u korist partizana. Moraš više da ih pritiskaš i urlaš na njih da se zalažu od prvog minuta a ne pred kraj kao sinoć.😉
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Najviše je urlao na sudiju.
S

Seoska džukela

pre 6 meseci

To sam i napisao.😉
9

9996644

pre 6 meseci

SVI KRIVI SAMO TI NIKAD NIZASTA. TI SI IH BIRAO TI SI TRENER. DA NIJE MALO I DO TEBE?
P

Prolaznik1

pre 6 meseci

Partizanu je prioritet Evroliga, a Zvezda ako i kojim čudom bude imala prednost domaćeg terena na kraju, to ne znači apsolutno ništa u borbi za ABA titulu. Pri tom Partizan se pojačava, forma će se podizati, dok kod Zvezde ne vidim prostora za napredak. Igrač koga smo najviše platili i polagali u njega najveće nade, je u potpunom kanalu, Kuzmić, Ilić, Lazarević su smejurija, tako da Partizan sebi lagano može dati luksuz od par poraza u ABA ligi.
S

Samo Činjenice

pre 6 meseci

Haha, je li ti sam sebe lažeš!? Sad ne znači domaći teren!? Ja sad potpisujem da ako cigani budu prvi, a biće da ih ne može na tri dobiti ni Denver! Kome mažeš oči!? Po tewbi je OK poraz od Mege i ovaj sinoć? Ko se pojačava, mi? OK, ali ak ostvarno misliš da cigani neće dovesti centra i beka sa poenima u ruimama u narednom periodu, ti si lud! Kiksali smo, a nismo smeli i to je sve! A u EL se vraćaju rusi, dolaze Dubai, Londoni i ostali jadi, nema više 2 iz ABA!
F

Feđa PFK

pre 6 meseci

Ako nam je kako si napisao prioritet Evroliga, kako dozvolismo kiskeve protiv Mege i Igokee!? Svi znamo da su direktno vezani za tu istu Evoligu! Teško će više biti ikad 2 iz ABA lige u EL, a cigani odoše prema prednosti domaćeg terena!
P

Prolaznik1

pre 6 meseci

Ja navijam za Zvezdu, ili sam barem nekada navijao za nju. Prioritet Partizanu je rezultat u Evroligi, a to koliko je Zvezda dobra, pokazalo se u oba derbija, drugom posebno. Što se tiče toga da će Zvezda dovesti centra i pleja ili bek šutera, možda se i desi, ali onog trenutka kada sezona već bude izgubljena. Povrh svega je to što je Grk mrtvo puvalo od trenera, em bez autoriteta, em apsolutno nije do sada pokazao nikakav trenerski pečat na igri ekipe. Tako da to ko će biti prvi na kraju ligaškog dela, nije nebitno, ali nije od presudnog značaja.
o

ostani samo..

pre 6 meseci

Jedan prolaznik..koji verovatni nije ni konzervu sutnuo u zivotu..
Г

Групни

pre 6 meseci

нажалост, почетна петорка у овом мечу није на нивоу потребном за Партизан, уз срећу са шутом за три Игокеа је стрпљиво скупљала одпатке, а Партизан низао грешке и промашене нападе ! стићи 30 поена у последњој четвртини је подвиг ! зашто се није оверио тријумф, па одговор је да ноншаланцијом неких из поменутог првог дела Партизан није заслужио победу !
s

sreca za sut

pre 6 meseci

Za 3p? Ljudi imali 75% suteva orvorenih, trning sutevi kao oni na zagrevanju, nema tu srece, nego odbrana i zalaganje
Z

Zivkovic

pre 6 meseci

Mislim da se prirodnije stvari desavaju Zvezdi,izgubis od jace Barse ali dobijes Zadar.Partizan dobije Fener ali izgubi od Igokee ili Mege!To je,izgleda,psihologija u pitanju.
j

jn

pre 6 meseci

Fener je bio bez 5 igrača, a pobeđen je zahvaljujući pomoći sudija koje su i tad režirale preokret sa laganih -15 (realnih -30 da se nisu sudili smešni faulovi). I včrs bi sudije režirale identičan preokret, ali kada preteraš i kradeš ovoliko slabiju i jeftiniji ekipu desi se neka kosmička pravda poput ovako ludog koša, autokoša Trifunovića itd...
G

Goss

pre 6 meseci

Pa po tvojoj priči mi svuda imamo sudije znači da osvajamo EL lagano jesi to mislio lupetalo
И

Ишизаки

pre 6 meseci

Срам вас било. 76 поена примите за три четвртине, не браните шут за три поена док у нападу играте незаинтересовано као да ће победа да се поклони. Срам да вас буде. ФМП ће бити први у регуларном делу, имаће предност домаћег терена што значи пушиона од АБА лиге коју називате приоритетним такмичењем. СЕДАМДЕСЕТ ШЕСТ ПОЕНА ЗА ТРИ ЧЕТВРТИНЕ!!!
Ф

Феђа Падињак

pre 6 meseci

Жељко, тргни се мало више и ти! Ово до сада све је више среће, него памети. АБА лига оде низ воду, у ЕЛ осакаћеног Фенера и осакаћене цигане не знамо ни сами како смо добили!
d

dezurn1kr1vac

pre 6 meseci

Oni u 2 sezone promene dva trenera uz ta dva trenera promene ceo taj sastav sto ide uz trenera svi ti pomocnici , dovedu u dve sezone 18 novih igraca i pricaju kako smo mi nesto tu drzavni projekat !? Aloo , pa dal ste ljudi normalni ?? Pa samo ste na trenere i raskide ugovora sa njima dali vise para nego Partizan za sva pojacanja ove godine ! Jedan Kampaco vas je ojadio za tih 3 meseci u Zvezdi koliko Kaminski uzima za godinu dana ! Bolje se pokrijte usima ..
t

tebiiiii

pre 6 meseci

druze stvarno nije dobro. Ti blage veze nemas...
d

dell

pre 6 meseci

Jeste drzavni projekat, kao i Zvezda.
d

dezurn1kr1vac

pre 6 meseci

@Tebiii druze izgleda nije jasno nesto .. Reci mi sta od ovoga sto sam napisao nije tacno ?! Pa koliko je para Ivanovic ?? Koliko para onaj pre Ivanovica ?? Koliko para je sadasnji trener ?? Koliko para su ovi trenutni igraci a koliko su para bili ovi iz prosle sezone da racunamo samo (Vildozu , Kampaca ) bez ovih Hasana , Hollanda , Nedovica , Petruseva, Bentila .. Odakle bre druze ??
i

igor978

pre 6 meseci

A zbog čega je to tako, treneru?! Ko je doveo/selektirao tim sa takvim igračima!? Jel potpisujete ugovore sa igračima da igraju samo EL, ili ima nekoga da u igovor stavi neku klauzulu da plata jednim delom zavisi i od ABA lige!? Jer ako se kojim slučajem vrati CSKA u EL, samo će prvak ABA ići u EL, a sa ovakvom igrom u ABA vi na kraju nećete biti ni drugi ma tabeli
D

Dr Ćovke...

pre 6 meseci

A vest je o Komšinici ili... nesto me buni količina njihovih komentara... just wondering
д

д.г.

pre 6 meseci

Ја не могу да схватим човека. Најтрофејнији је тренер Европе са огромним искуством. Треба да буде господин. Онакво понашање и злоупотреба угледа према судијама је срамно. Да ли је то вредно урушавања угледа који има. Чак му је и понашање према својим играчима проблематично. Урушава само свој углед. Против Игокее је заслужио бар три техничке.
x

x123

pre 6 meseci

Polako deco iz stjepana supanca,novembar je. Ne izuvajte se pre potoka. Pravo ide od marta,brinite vi o vama. O najskupljem timu u istoriji na ovim prostorima i o Nejpiru koji oce da ide...
a

ala lazes

pre 6 meseci

ahhahaha kakva laz, vasa. igokea ima najskuplji tim lazovi, to svako ko poznaje trziste zna
.

.......

pre 6 meseci

Najskuplji tim u istoriji srpske i regionalne košarke je bio vaš (ili Igokein svejedno) od prošle sezone. A sad je još skuplji jer su stigla dvojica iz 2 Alžirske lige. Mnogo su jeftini. Spin doktori čuveni iz Aleksandrovca.
h

hzdvs

pre 6 meseci

Koliko cigana sou, opustite se Partizan je institucija za vas u basketu 🤣 mi barem znamo za koga navijamo ,pa i kad gubimo .
K

Koga/cega?

pre 6 meseci

Igokeu? Genitiv?
z

zar je bitno

pre 6 meseci

hoce li ovaj covek nekada biti za nesto kriv???
t

torbicis

pre 6 meseci

Kriv je,priznajem .. Za 9 titula Evrolige Za silna zlata sa reprezentacijom Za mnoge proizvedene igrace Da mu se sudi!!!
p

pitam se

pre 6 meseci

Koga je Željko proizveo kao igrača?
@

@torbicis

pre 6 meseci

Ali nije kriv za poslednje mesto na olimpijadi i poraz od Kine i top16 na ep sled. god. na kom je bio domaćin. Tada je jedini put u istoriji naše reprezentativne košarke jedan trener svu krivicu svalio na igrače, a on dobar i naivan
I

Istina.

pre 6 meseci

Košarkaška lopta preskočila je Drinu u dva pravca! Partizan iz Beograda i Igokea iz Aleksandrovca potpisali su juče ugovor o poslovnoj i sportskoj saradnji, kojim će se FUZIONISATI.....Kraj Price!
D

Dr Excel

pre 6 meseci

Ja jednostavno nemam šta da krijem i cifre koje su se vrtele po medijima bar kada je KK Crvena Zvezda u pitanju nisu tačne jer je njima pridruženo nešto što je bila BIVŠA Zvezda. Kraj priče. Jedan klub nikada nije izgubio od drugog. Tata kupi mi klub. Kupite sebi klub pa radite šta hoćete.
A

Axaxa

pre 6 meseci

Što se nije desilo. Dva kluba, dva matična broja. Mislite o tome.
I

Ivan FCRS

pre 6 meseci

Dok nije dosao ovaj drugi put u partizan puno toga nisam znao o njemu. Neobjektivan je, nema uopste obraza kada vidi da se nesto dosudi na stetu protivnika, uopste ne povlaci rucnu, drzi sudije konstatno pod pristiskom da misle da su nesto pogresili na njihovu stetu. Vrlo inteligentan i pokvaren trener.
R

Ros

pre 6 meseci

Može mu se. On je ŽELJKO ONRADOVIĆ, najveći i najtrofejniji trener u Evropi! Što neko pre mene reče - kraj priče!

Milos Bozic

pre 6 meseci

Ti si ih selektirao!
S

Samo 7k...

pre 6 meseci

Bilo ih u Areni gledalaca samo 7K hahaha...koja "institucija" u navijanju woow...🤣
S

Samo 7k...

pre 6 meseci

Bilo ih u Areni gledalaca samo 7K hahaha...koja "institucija" u navijanju woow...🤣
B

Bob.f

pre 6 meseci

Ako neke navijace C.z nije sramota da uloze 100 mil u f.k i gube od koga stignu...Mene je sramota kao navijaca Partizana da moj klub pored ovakvog budzeta i toliko placenih karata gubimo od Mege i Igokee kuci..Zeljko i uprava su krivi sto nemamo plejmejkera...Sramota!!! Dosta vise bre znate ko je on..To u sportu ne postoji bio si vise nisi ides u penziju...pozz
.

....

pre 6 meseci

Ne preteruj, nije 100 nego 200 miliona. Plus bonusi. A vaše mukice u basketu svi došli iz 2 Alžirske lige da igraju za bus plus i semenke.
G

Gost1717

pre 6 meseci

Kukali ste za cetrom, pa ih imate 6, Brazilac, Kamin, Ledej, Smajli, Balsa i Tristan..doveli Mvp Ep Ponitku, iz Nba Douzera, iz Bajerna rep.pleja Srbije Jaramaza, zadrzali Pantera uz veci ugovor i ostale..pa kud više sa dovođenjem?!
G

Grohotom....

pre 6 meseci

....se Smejem...ali GROHOTOM🤣🤣🤣
k

kica zloca

pre 6 meseci

I sta je pokazao taj kaminski i koboklo a obojica imaju nba karijere?Zasto je zoc odmarao douzera?Zasto smo gubili 21 razlike pa tek onda krenuli da igramo?Gde je nestao avramovic posle derbija?zasto je energija na pocetku bila losa a imali u el kuci utakmicu znaci nismo putovali?mnogo su me iznervirali malopre da ne mogu da shvatim da vec dva poraza u abi a tek ide buducnost cedoli derbi kod cigana.ova sezona klizi bas smo usrali motku
L

Lik

pre 6 meseci

Igrali ste kad su sudije počele da vas vraćaju. Toliku pomoć imate da nije normalno. Nesportska, tehnička, faul u napadu, to za vašu "momčad" ne postoji, kaj ne.
P

Prava istina

pre 6 meseci

Masina nam ocito nije nastelovana da krademo dva puta u toku 24.00 h. Radicemo na usavrsavanju izjavise Duljaj i Obradovic.
N

Nordsjeland x6

pre 6 meseci

Treba pitati dodika kako je zadovoljan duelom izmedju dva njegova privatna kluba....
B

Bob.f

pre 6 meseci

Ako neke navijace C.z nije sramota da uloze 100 mil u f.k i gube od koga stignu...Mene je sramota kao navijaca Partizana da moj klub pored ovakvog budzeta i toliko placenih karata gubimo od Mege i Igokee kuci..Zeljko i uprava su krivi sto nemamo plejmejkera...Sramota!!! Dosta vise bre znate ko je on..To u sportu ne postoji bio si vise nisi ides u penziju...pozz

Marko L

pre 6 meseci

Hahahahah ovi sto komemtarisu ne zasluzuju ni na radiju da prate Partizan. Koliko ste jadni. Navijaj i voli Partizan UVEK!!!
M

Mega.

pre 6 meseci

EVO SAD OBJAVILI DA JE U ARENI BILO SAMO 7K GLEDALACA...KAKVA "INSTITUCIJA" U NAVIJANJU🤣
M

Mega.

pre 6 meseci

EVO SAD OBJAVILI DA JE U ARENI BILO SAMO 7K GLEDALACA...KAKVA "INSTITUCIJA" U NAVIJANJU🤣
B

Borky10

pre 6 meseci

Naravno kad se izgubi igraci su krivi al zato kad se pobedi "ja sam bog" , " ja sam im rekao", ""naravno da smo pobedili jer su mene slusali" itd. Nista novo.
O

Orky

pre 6 meseci

Šta god on rekao, ti bi bio Mile kontraš.
O

Odlazi zeljko

pre 6 meseci

Jedini si trener u celoj Evropi koji sa 35.mil budzetom i 2.6mil panterom po sezoni u zadnje tri godine koliko je u klubu osvojio samo JEDAN trofej od mogucih 10 koji su bili u opticaju,a jos na sve to cak 2 puta u 3 godine pobegao iz lige zbog straha da ne izgubi triplu krunu od Nebojse kao sto je to bio slucaj predprosle sezone!
D

Dileje Sever

pre 6 meseci

A tebi krivo što vam nije uzeo sve?
D

Dr Ćovke

pre 6 meseci

.... ali DILEJE sever... prajsles :D
m

milaneze

pre 6 meseci

Zvezda/Fmp -- Partizan/Igokea, jel vam sad jasnije?

Sve je uzalud

pre 6 meseci

Pre bi se ubili nego da se pomire sa tim ali i sa mnogo toga drugog.

КоТоГовориИстину

pre 6 meseci

Испраши те Јовановић ко газа гаскојн килу белог
t

torki

pre 6 meseci

Znači neki ovo a neki ono....
D

Danci 6.kom

pre 6 meseci

Cрамота је за државу како је све око кк пртизана болесно..Да ли је председник да ли су навијачи или играчи ,а тренер је у посебном лудилу!
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Jel krenula video analiza utakmice, jel se završava u ranu zoru????? Pa vi ste krenuli da gubite pre onog datuma u Decembru, jooojjj a tek kada prodje taj datum, opet se vraćate u kameno doba i KK i FK.
U

U inat dusmanima

pre 6 meseci

@corleone... Cvekla od 3 mil.po sezoni je malo neUrozan...🤣🤣🤣
U

U inat dusmanima

pre 6 meseci

@corleone... Cvekla od 3 mil.po sezoni je malo neUrozan...🤣🤣🤣

951357

pre 6 meseci

Krenula je.
M

MOODY

pre 6 meseci

hey, sorry guys, they just translated to me what i needed to do, next time i will be better i swear!!
.

....

pre 6 meseci

А Додик му лепо рекао, мој клуб да победи, мој. Ал изгледа да није сконтао ко треба. Дал клуб где је Милорад власник или клуб где је почасни председник.
.

....

pre 6 meseci

Јел Жоћ био задовољан својим суђењем самом себи?
H

Hajde

pre 6 meseci

da sad ne pricamo o kosarci, jer smo izgubuki
P

Preža

pre 6 meseci

Komentatori na B92 blagi užas. Samo sto nisu zaplakali na kraju.😂
C

Campazzo7

pre 6 meseci

Ja sam gledao na Areni, komentator jadan kao i sudije. Onaj što je prenosio Zvezdu je navijao za Zadar. Odgledaću još jednom Igokeu al na B92, sjajna utakmica!
p

pitam za druga

pre 6 meseci

A jel igrao kaboklo od 2.7mil po sezoni?
s

sšmali

pre 6 meseci

od 619 miliona
U

Ujka Zitko

pre 6 meseci

Ponovo vas tim sa 50x manjim budzetom ugasio ahahahaha
a

au

pre 6 meseci

Milioniti out gospodine obradovicu trudili se ne trudii dzabe nam kada vi forsirate nerezonsku odbranu.. Gde em to sto svi svakog preuzimaju em sto centri iskacu do centra na jednog se zalecu trojica nasih igraca sve lici da protivnici imaju laksi suterski trening.. Da niste promenili odbranu pukki bi 30 razlike ovakva odbrana se ne igra ni u dzej ligi a vi konstantno 3 godine igrate istu odbranu
@

@ssss

pre 6 meseci

Objasni mu majstore kakva se odabrana igra.Ipak ti to bolje znaš od Željka.
a

au

pre 6 meseci

Kada mi neko odg na komentar o odbrani kao ja d kazen zeljku to su oni koji su u vreme duleta vujicevica navijali za zvezdu i rad a sad pune arenu da bi na ins. Bili vidjeni oni koji nikada nisu osetili kako se u toj areni naviijlo 2 utakmice protiv makabija i oni koji nisu shvtali da igraci u pioniru ne mogu u to vreme da izgube jer podhtava parket i krov
D

DEF

pre 6 meseci

A KO ZELJKO KO? RECI MU IME!? Jel to onaj sto ima minus 20 indeks poena jel taj ?Onaj sto moze da radi sta hoce i igra koliko hoce? Jel ima jos neki? Ili je samo Vukcevic kriv i jedino njegovo ime smes da kazes? Gde je hladjenje za te igrace? Jel cekamo Pantera da dodje da izmislja poene da bude kao sve je ok ? Jel ce opet braca grobari da mi lupaje minuse jer ja moram da padam u nesvest a necu zbog Obradovica? Druze ,Aleksa,Ledej,Jaramaz i jos neki po to tvojoj volji...ako ih ne posaljes na hladjenje izgubice ti naredne 2 u El i sl vikend u Aba a ti kako hoces.Malom Trifketu svaka cast i treba da igra sto vise! Ove treba da bude sramota zajedno sa trenerom koji sebi ovo dopusta pred kraj karijere.Necu nista vise da kazem.
C

Comi Pec

pre 6 meseci

Ledej?????
d

def

pre 6 meseci

@comi Da pogledaj partiju Ledeja protiv Fenera za 32 min na terenu 2 poena.Sta je on neki organizator igre ili defanzivni specijalac pa igra 32 min ? Sta to vidi Zeljko sto mi ne vidimo? Pa dodjes u situaciju da ti desetkovani Fener umalo odnese pobedu iz Bg.A da ne pricam o broju suteva koji uzimaju najbolji suteri i o broju suteva koji uzimaju Avramovic i Jaramaz.Ne zna se ko pije a ko placa.
Б

Блок

pre 6 meseci

Овде доста коментара у фазону питајте га за суђење ...Па сетите се дербија у Арени,други део сезоне,лигашки део...Оно је најсрамниије суђење икад виђено...и шта је рекао ...Најбоље суђење. Сетите се.
B

Basile

pre 6 meseci

Istina, ako se ne varam, a ne varam se. Svi unutrašnji igrači Crvene zvezde imali su po 5 faulova. Ako nisu dvojica su sigurno ispala, ovi završili sa 4 pod nenormalnim opterećenjem.
m

mudaa

pre 6 meseci

Hvala ti Mudi za ovaj ugodan ostatak veceri! Ziv bio! Đe god te sretnem imaš pivo od mene!
Z

Znači

pre 6 meseci

Treneru više igrajte košarku, a manje marketinga, osvajanja turnira u laktašima, gubljenja od derbija u kupu. Beznačajne pobede na tašu bakljade, aleksini oblaci td. Spustite se na zemlju, manite marketing kao klovnovi. Najbolji trener to mora regulisati. Ne daj da ti ekipu odvlače i ruše marketing majstori, goni ih od terene. Ovo ti je bratski savet.
0

015

pre 6 meseci

I ti prodje bez tehnicke veceras, pa kako covece, kako? Sci-fi😁
K

Knele-CG

pre 6 meseci

Najveća prevara trenerska ikada. Upumpali mu preko 100 miliona za 3 godine da bi osvojio 1 trofej. I taj na silu. Uvijek mu svi krivi samo on nikad. A sekta na tribinama šta god da im uradi ćutaće. Ako im kaže da ćute ćutaće.
L

Lazar 1980

pre 6 meseci

Oteli ste u fudbalu..Hteli ste i ovo...Pa malo mnogo i vam bilo..
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

Pitm kao Zvezdaš, ima li i trunka krivici sa tvoje strane?
n

nemam ostavio

pre 6 meseci

ostavio sam savest covicu i terzicu i onom ko ih postavio..
0

015

pre 6 meseci

I ti prodje bez tehnice veceras, pa kako covece, kako? Sci-fi😁
E

E

pre 6 meseci

Zoć, opet mora da se vadimo protiv komsinice😂😂😂
0

015

pre 6 meseci

Pred svojim navijacima se mozda i izvadite, pred nasim tesko zao mi je.
t

tsoG

pre 6 meseci

Jaramaz je katastrofalan, promasuje slobodna, gubi lopte, ne zna loptu da ubaci u igru, igra u odbrani mu je gora od balerine i tako na svakoj utakmici. Zeljko treba da ga zakuca za klupu kao Danila prosle sezone.
S

Soichiro

pre 6 meseci

Sudije su pravila sitne greske a ako vam je ovo u 4 4 za neke faulove setite se badtina koje kk reciklaza naziva odbranom na Ivici faula... Zocov poraz jer je na pocetku okrenuo sa neozbiljnom petorkom a ne najacom...
,

,ft

pre 6 meseci

Sta bi bile krupne greske,da su odneli Partizanov kos u magacin u poslednjoj cetvrtini ili bi i to bilo sitno.
Ž

Željko zulumćar

pre 6 meseci

Možeš li jednom u životu da priznaš da si kriv za poraz? Da si ti najveći krivac (ne jedini) ali da si TI TAJ! Suđenje nema potrebe komentarisati...

PFK NIŠ

pre 6 meseci

Dokle ces da vrtis jednu te istu pricu? Daj bre covece, dosadan si vise, ili ih podigni ili kaznjavaj! Na sta lici da onako igraju Kaminski, Avramovic, Koprivica, Smajilagic, Naneli? Ono je klasican bol u ku***!
N

Naxel

pre 6 meseci

Da se Zelimiru dodeli neko priznanje za odlicno odsudjenu cetvrtu cetvrtinu.
i

igokeasi...

pre 6 meseci

Angazujte sledeci put u kosarci onog fudbalskog sudiju sa meca protiv Cukaruckog da vam sudi i da produzi mec koliko god treba dok ne pobedite,kad ste mogli u fudbalu da dajete gol u 96tom minutu a utakmica se igra do 95tog moze tako isto i u kosarci....
S

Sto

pre 6 meseci

Da ne, mi nemamo novac da angazujrmo igrace od 5 miliona koji gol ne znaju da daju ni u nasoj ligi.
@

@igokeasi

pre 6 meseci

Upravo tako tebra,svima je vec jasno da oni u fudbalu protivnika mogu pobediti jedino i iskljucivo uz pomoc njihovih jsd sudija i penala,to je jasno svima cak i deci!
G

Ggv

pre 6 meseci

A to sto je bila produžena do 99-og to ne spominjes? Kao nikad nisi video da se produžetak produži bar minut? Ajde razguli!
@

@sto

pre 6 meseci

Rece navijac kluba koji placa 6.mil pantera i 6.5 mil kabokla za dvogodisnje ugovore!
s

spiritus movens

pre 6 meseci

Stefan Mudi is my hero!
B

Bruka

pre 6 meseci

Ma ti nikad nisi kriv. Iskljucivo tvij poraz. Isto si radio protiv SC Derbija, Cibone, Mege, počinjao sa nebuloznom petorkom i doziveo 2 poraza, a mogao si i 3. I opet to uporno radis počinjes utakmicu bez najbolje petorke i onda juris rezultat. Od 9 trofeja za 3 godine isvojio si samo jedan. Gotovo je Zelimire, grobari su te pročitali i tvoju demagogiju, kako si uzvratio na toliku ljubav navijaca, sram da te bude.
v

vsskool

pre 6 meseci

Zoz odlazi
t

trkx

pre 6 meseci

Opet igraci krivi.... majku mu kako nikad nisi ti
K

Kako

pre 6 meseci

Je Bjelica?
P

Posle meča

pre 6 meseci

Kako je Žoc pivo, jel prija?
G

Gost9

pre 6 meseci

Za onu situaciju,kada prljavi udara Tanaskovica po glavi,a oni "gledaju"snimak,suspenzija debela.
s

slicnaaaaa

pre 6 meseci

situacija kada Vukcevic u kontri Igokeeee sa ledja gura Tanaskovica u prvom... Nesportska kao kuca... Sramno sudjenje sinoc... Otimanje,,,
m

metalika moj dobar

pre 6 meseci

bas tako Zeljko...imam utisak da neke zanima samo evroliga ,ovo igokeo,mega,mornar njih ne dotice
j

jsjdjsjsjsjsjskLzlzjxi

pre 6 meseci

Gospodo novinari, Hoce li neko nekada pitati na koga covek misli? Ili stalno tako u krug, pricacemo, analaziracemo, gledacemo video bla bla…
r

retro

pre 6 meseci

Gospodine Obradovicu da li ste zadovoljni kako ste sudili u 4 /4 ?
S

Sta kazu sudije?

pre 6 meseci

Jadnicak onaj sudija, ova mrga se dere na njega on jedva i svira onaj faul Lideja cudo da nije presudio da je Tanaskovic napravio faul na Lidejom.
t

tsoG

pre 6 meseci

A kada Milosavljevic pravi cetvorokorak pa tek onda bude fauliran? Svira se faul a ne koraci koji su prvo napravljeni.
s

senilko

pre 6 meseci

de ti dožer?

Sliks17

pre 6 meseci

Voleo bih da neko Zeljku postavi pitanje sta misli o sudjenju. Posto je on velicina verujem da ce biti objektivan i realan
g

giop

pre 6 meseci

A u Areni muk....
m

militao

pre 6 meseci

čestitam navijačima zbezde na najvećoj pobedi u ovom delu sezone.
2

2806

pre 6 meseci

smesan si sam sebi!!!
D

DidierDrogba11

pre 6 meseci

a opet igrači krivi, a najbolji trener galaksije je sigurno u pravu
m

mali srbin

pre 6 meseci

Eto ti i sudije!
h

hojb

pre 6 meseci

A ti i tvoji asistenti nikad niste krivi, samo neki igrači? Gde ti je Doužer? Tvoj poraz
Ž

ŽocCc

pre 6 meseci

Postava sa početka drugog poluvremena 5+3 je mogla da okrene utakmicu, šteta što nije bilo nadoknade vremena...
a

apatapa

pre 6 meseci

pa da uvek drugi krivi
S

Saša Le

pre 6 meseci

I sudije su dale sve od sebe da pobedite ali Mudi im upropastio trud.
a

arroyo

pre 6 meseci

hajde da pričamo o košarci, što sad ne pitate koliko su dali srpski igrači i ko ovde širi mržnju kad se sa tribina nikad ne čuje psovanje
T

Toto-ko-tunjo

pre 6 meseci

Neku o suđenju, ako imaš obraza?
p

pop9

pre 6 meseci

Popi nesto presvuci se koliko si se oznojio,nije lako i da vodis tim i da sudis?!
G

Grajkula

pre 6 meseci

Mene je sramota njegovo izivljavanja nad sudijama. Jedan, primer, trenirao sam kosarku skoro 15 god, izgurao sam omladinski staz i to je to. Htedoh reci, izuzetno smo morali da postujemo sudije i njihove odluke. Igraci i treneri, bilo je sramota da se sumnja u neku odluku. Danas samo sto nije jahao sudije...
Ž

Željko bre

pre 6 meseci

Pa nikakav komentar o sudijama? Realno nema smisla kada je Ledej bez lopte udario igrača, da to bude faul protiv Ledeja? A da li se iko zapitao da li je bio isprovociran? Da li je uzeo dnevnu terapiju? Ne to niko ne pita i još faul sviraju, sreća pa su sudije bile kao i uvek na mestu, pa da ne dosude namernu.
u

užas

pre 6 meseci

Sme li iko da ga pita o pritisku na sudije? Da li je bilo reči o tome? Je li zadovoljan suđenjem? Jesu položile sudije ispit za licencu kod njega?
m

mrkivuk

pre 6 meseci

Vlado ,Nebojsa je ponosan na tebe.
d

dva

pre 6 meseci

Oni su krivi za sve.
P

Peticija

pre 6 meseci

Da obradovic dobije tehnicku
k

kme kme

pre 6 meseci

Opet igraci krivi 😂
i

igraci krivi

pre 6 meseci

Nego kako..Svi su krivi osim njega..Ljubi ga kumasin
g

godtq

pre 6 meseci

A sta se ti sekiras, mi navijaci Partizana ga podrzavamo i tu se svaka prica zavrsava.
u

uru

pre 6 meseci

Manje prosipaj pamet, više radi
Б

Блок

pre 6 meseci

Судије дају све од себе ...док и противник не промашује за три...па одједном стану да шутирају тројке. Срамно суђење!!!!!!
m

mudi

pre 6 meseci

Jesi ti poslužio sudije na večeri posle utakmice.
а

армата

pre 6 meseci

како желимир из кола у коло не добије техничку....стално приговара, гестикулира
G

Gallina

pre 6 meseci

Jel opet nisi cuo nikakve povike o Covicu sa tribina?
P

Psi hi

pre 6 meseci

Cudno nisi pricao o problemima u drustvu…
i

istorijska sezona

pre 6 meseci

Nmvz, barem osvajate Euroligu.
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 6 meseci

“Mi smo u poslednjoj cetvrtini podigli agresivnost”. Da. Poceli ste da igrate ragbi bez da vam se ista sudi. S druge strane, igokea nakon 2 min usla u bonus, sviraju im se neki izmisljeni faulovi u napadu, ne priznaju kosevi, namerna za ledeja nista… I sto je najcrnje od svega, sudije su dosta situacija “gledale”… Zaista ne pamtim da sam gledao veci pokusaj otimacine. Ali, ima Boga…
R

Realnost

pre 6 meseci

Problem motivacija… Hmm lakse izgleda motivises sudije nego svoje igrace
V

Vasilis

pre 6 meseci

Zelimir nije kriv epizoda 635. Sudija koji dodeli Zelimiru tehnicku, bice mu zabranjen dozivotno rad u kosarci.
v

vladaHM

pre 6 meseci

Cak se i na slici dere na sudije...
S

Samo gledajte

pre 6 meseci

Sad sledi jos veci upliv drzavnih miliona za igokeu2