Od grča do majstorice: Arsić o vezanim rukama FMP-a, Jovanović po optimizmu pred obračun u nedelju

Vreme čitanja: 2min | pet. 01.06.18. | 12:06

Čačani su podigli Borac u poslednje dve četvrtine utakmice s FMP-om… Treneri dva izjednačena tima iz prikrajka priželjkuju plasman u finale

Grad košarke je bio šesti igrač na parketu kraj Morave. Da nije reč o novinarskim floskulama, odnosno priči bez pečata i potpisa aktera, govore i izjave trenera Borca i FMP-a. Mora se priznati da su Čačani prelomili meč s Panterima u poslednje dve četvrtine susreta. Tako su karte za veliko finale Superlige protiv Zvezde ostale na stolu. Čeka se majstorica, odnosno dan odluke, a ono što je u ovom momentu bitno je da se Jovica Arsić i Vlada Jovanović debelo merkaju, i da su saglasni da favoriti u njihovom slučaju ne postoje…

Izabrane vesti

Krenimo od priče u prvom licu, odnosno ocene stratega Borca Jovica Arsića. Gde je Borac sinoć bio, i šta ga čeka u Železniku?
“Počeli smo u grču, ali kad dođemo do igre i publika napravi ambijent u našem hramu mnogo nam je lakše. Ruke protivniku su bile vezane jer ovo je i za njih novo iskustvo. Važnost utakmice je učinila svoje, to pokazuje i realizacija bacanja. Pred meč mi je bilo prosto neverovatno da porazom zaključimo sezonu u našoj dvorani, pred našom publikom. Mislim da ćemo imati snage da se ovde ponovo vratimo u finalu”, optimista je Arsić, koji već u nedelju putuje na noge FMP-u.

Strateg FMP-a Vlada Jovanović veruje da će biti bolje u majstorici.
Prvo čestitam Borcu na trijumfu. Znali smo da će biti teško. Poznata nam je i atmosfera u dvorani kraj Morave. Imali smo prednost, dugo smo vodili, ali nismo izdržali do kraja meča. Igračima nemam šta da zamerim, igrali su koliko su mogli. Očekujem da budemo na nivou u trećoj utakmici i da odemo u finale”, konstatovao je Jovanović.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
FOTO: Star Sport


tagovi

KK BoracČačakKK FMPJovica ArsićVlada Jovanović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara