Komentari na vest

Oglasio se Partizan: Nepromišljeni gestovi bacili ljagu na novi rekord i priču o ljubavi

E

Efes pivo

pre 21 dana

Kad su mogli da ovacijama i apluzima docekuju svakog njihovog rvata u Areni a da vredjaju Srbe poput Milutinova i zvizde,sto ne bi mogli i da se pobiju izmedju sebe na tribinama sa upaljenim bakljama,sve je to normalno za njih!
O

Otac Makarije

pre 20 dana

Pises kao da si popio 45 Efes piva pa ne znas ni da li si posao ni da li si dosao….
I

Izbila tuca

pre 21 dana

PALILI BAKLJE I POBILI SE IZMEDJU SEBE NA TRIBINAMA,ENO IMA SNIMAK NA YT-BU!
B

Bububbivf rcr

pre 21 dana

Ma ćuti kad nije bilo sveže ljudetine, samlevene i ćevapčića...kakve baklje kakvi bakrači...Tu ugkedan gost iz prijateljske nam Karsijake.
S

Slavuj

pre 21 dana

@ xx. Kažeš Zvezda ove godine imala prosječno 18000 gledalaca. Stvarno ste pokušali sve da stignete Partizan po posjeti i sezonskim kartama koje ste pojeftinili koliko ste mogli samo da ih prodate i opet 4000 manje od Partizana čije su sezonske bile skuplje 40 posto ili čak više. Tako da ta tvoja priča o posjeti stvarno nije istinita mada ste pokušavali i duvanjem brojki i to nije pomoglo. Mobilizacija, škole, dijeljenje sponzorima ništa nije pomoglo. Kažu da je veliki dio sezonskih otkupio telekom pa dijelio svojim radnicima, kao bi pomogao i to kao vaš glavni sponzor pored skupštine grada i Vesića koji sipa šakom i kapom , a skoro ste dobili još 4,5 milona od Vesića tako da ste stigli Partizan po budžetu, a čak za 8 milona više od Žalgirisa koji vas je dobio u obije utakmice i ima 3 pobjede više od vas. Nema šta zaslužili ste obzirom da promovišete Bg i srpsku košarku kao neku veče u Turskoj, kada ste ispisali istoriju.
L

Luja

pre 21 dana

Odi ti gledati Dinama i Ajduka.
Đ

Đeneral Draža

pre 21 dana

Još jedan cenzurisan komentar, ko zna koji po redu, iako uvek komentarišem dešavanja na utakmici i oko utakmice bez pljuvanja i prepucavanja, ko zna šta gospodi ne odgovara. Ovoga puta verovatno to što nisam pisao baš hvalospeve o Kukoči i Rađi nego neke realnije, životne stvari. Hvala i za cenzuru.
M

Miki 761

pre 21 dana

Dali ce biti sankcionisani navijaci koji su se potukli, koji su palili baklje, koji su pravili sranja? Dali ce im biti zabranjen ulaz u halu od strane kluba, dali ce ih kaznite EL (Bodiroga) ?
T

Todos

pre 21 dana

Salvador Dali?
G

Gost 2602

pre 21 dana

Za divljanje kvazi navijača koristite eufemizam- "nepromišljeni gest". Zar se onakvo ponašanje navijača (koje nije viđeno ni u jednoj dvorani u Evropi) može nazvati nepromišljenim gestom? Neko ko vas finansira, odgađa na neodređeno vreme plaćanje poreza, za vas je glavni krivac posrnuća Partizana?! A da nije možda glavni ( jedini) krivac nedodirljivi i nadobudni Željko Obradović, čovek koji je preskupo plaćen, a da za tri godine nije osvojio gotovo ništa ( jednu, slovom i brojem ABA ligu)?

PFK NIŠ

pre 21 dana

A gde pise da svi moraju, svaki put, da skandiraju Radji ili Kukocu? Prvi put kada dosli treba da budu srecni sto su uopste dobili aplauz, tako da...
P

Pedja 55

pre 21 dana

MA ne misle oni na njih zna se na koga se misli.
c

cccc

pre 21 dana

Jel bilo i večeras 20 i kusur hiljada, nekako se videlo dosta slobodnih mesta.
G

GramMozgaBez

pre 21 dana

Ti sto pale baklje u zatvorenom prostoru nemaju gram mozga
J

Jedan Covek

pre 21 dana

Mene kad vredjaju kazu da je atmosfera bila fenomenalna,a Radju kad vredjaju kazu da je bacena ljaga. Sad je sve jasno,verovatno one pare za Pantera (a koje nisu iz budzeta) je dao Radja :)
P

Prder i ja,generacija

pre 21 dana

Tebe kada vredjaju,to je ogroman razlog,a Radju kada vredjaju(pretpostavljam da se nisu ni rodili,kada je ovaj igrao kosarku),tako da onaj prvi vredja sve nas.
O

Ojo

pre 21 dana

Zvezda je život
р

рндуљо бре

pre 21 dana

Вечити фолиранти. Да им је била утакмица за пролаз, клечали би, ћутали пред Западом, додворавали му се и шлихтали. А храбри су кад је готово све па и да их казне небитно, нешто мало новчано, то је тај ЈСД ген.
O

Ojo

pre 21 dana

Priča oljubavi obično udavi
K

Killy

pre 21 dana

Gde je matematika, i kod jednih i kod drugih? Sta kad ne bude vise Telekoma, Gasproma...Ok, 5-6 miliona eur od ulaznica, ali to su plate 2-3 bolja igraca da se ne lazemo, i na kraju nagrada 350.000e, Zvezda cak 0! Ima nekih para za pobede u Euroligi ima i drugih triskova, avioni, hoteli, zakup dvorane, pa i taj porez na kraju krajeva...ali realno troskovi su puno, puno veci! Samo pitam gde je matematika, i ne vodi li sve ovo u jos vece dubioze?! Neki ameri se slade i koriste situaciju, moje misljenje. Preplaceni su za ono sta donose.
p

podesen

pre 21 dana

Telekom izašao iz KKP u Zvezdi ostao.
Š

Šta Silvester

pre 21 dana

Sta Silvester kaže za bakljadu ? Sledeći nastavak Rokija, mora bakljada da se ubaci
G

Gorosts

pre 21 dana

Nikada nisam bio da gledam Zelja uzivo, ali zato sam u laficima danas
Š

Školovani ljudi

pre 21 dana

Umesto što država baca nenormalne pare na Zvezdu i Partizan, bolje da daju besplatno obrezovanje u školama i fakultetima, bar da omladina uči i da završi neke škole.
y

yoyoOo

pre 21 dana

možda i najbolji komentar ikada ovde
F

Forever Young

pre 21 dana

Ovo je komentar godine ahahaha 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣
B

Bravo legendo

pre 21 dana

@Školovani ljudi. Besplatno obrezovanje u školama i fakultetima 😆😆😆
G

GostW

pre 21 dana

Prpa bato, a? Rekao glavni sponzor da nema vise para ako mu skandiraju, i oni odmah da se ograde. #manismomidrzavniprojekat
D

Džokk

pre 21 dana

A kad vredjaju srpske reprezentativce klub ćuti
B

Brine

pre 21 dana

Baš ih briga za srpske reprezentativce ,ovo su njihovi puleni

Mali peca

pre 21 dana

pa koko su uneli baklje ako je zabrabjeno
J

Jozo Ljubuški

pre 21 dana

Roki suze roni zbog ove nepravde i tragedije prema našem partizanu. Ne mere se ustavit...
a

antipatetika

pre 21 dana

Čekajte, pa otkud ovo? Mislim juče na "uvek objektivnom mocartu" ni reči o ovome. Kakvo sada saopštenje kada je juče atmosfera bila idilična? Zbunjen sam

VecaBg1971

pre 21 dana

Pa morali su jer su svi ostali objavili pre njih...morali su i oni
O

Ojo

pre 21 dana

Pitanje za Mozzartsport: Jel treba da pišemo samo komentare koji odgovaraju partizanu (državnom projektu )
B

Brinr

pre 21 dana

Bravo za komentar ,koliko puta sam napisao i poslao komentar koji nisu objavili jer im smeta
K

Kada bi objavljivali

pre 21 dana

Sce vaše nebuloze, ne bi moga da se pročita komentar koji nije pun zadrtosti i frustracije... Iovako je potpuno bolesno koliko te dementne energije ostavljate na vestima svog rivala, zamisli da sve puste, pa svaka vest o KK Partizanu bi bila zbirka plitkih i izobličenih rečenica, o čekaj, i ovako je!!!
N

Ne treba

pre 21 dana

Ma jok, vi se radujte kada ste na -45.
p

podesen

pre 21 dana

Sta ti je zivot kad ovi sto se ne pale na top 8 drze predavanja timu koji ima samo ove sezone 5 pobeda vise .Da se igra jos 3 kola Asvel bi ih obisao i oni prosipaju pamet ovde.A da li je leglo ovih 4.5 m evra od kss i zasto je uplaceno ako moze da se zna.Ali od ovih iz Zeleznika zelim odgovor.Da ono protiv nasilje sve mi jasno za to ne mora.
N

Nenad B.

pre 21 dana

Zaista je neobjašnjivo da navijači kluba za koji ne znaju ni kako se zove, seire na svakoj vesti o Partizanu. Taj njihov klub sa takmičarskim utakmicama u EL redovno završava oko Nove godine, gubi sa 45 razlike, ali bitno je da se oni raduju našem neuspehu. Pitam se o čemu bi pisali da ne igramo EL? Rezultat Partizana u ovoj EL sezoni jeste neuspeh, ali smo bili konkurentni za prolaz do poslednjeg kola, nismo se obrukali, izgubili vašar utakmica na jednu loptu, ali to je košarka (videsmo noćas šta Denver sebi uradi). Partizan je za ove dve godine od povratka u EL uradio više nego oni mučenici za 10. Druga je stvar što smo mi prošle godine podigli standarde pa su i očekivanja bila velika. Mogu samo da zamislim šta bi ovi sa svojim najskupljim timom u istoriji, kako reče Čović, dali da odigraju 5 plej of utakmica sa prvakom Evrope.
G

Gost1234

pre 21 dana

nenadk- ne bi dali ni pet para za trecerazredno takmicenje u Evropi!!!!!! Ja bi licno jako voleo da se sav novac iz naseg kk preusmeri u nas fk!!!!!! I da se redovno igra najvece i najznacajnije klupsko takmicenje na svetu, liga sampiona……….
N

Nensd B.

pre 21 dana

@ Gost1234; I da u tom takmičenju u LŠ završiš kao 32. od isto toliko učesnika. Neprocenjivo zadovoljstvo???
G

Gost1234

pre 21 dana

nenadk-32 na svetu i nije tako lose))) Ako uzmemo u obzir da je NBA u kosarci ono sto je LS u fudbalu, a koledz kosarka odmah iza NBA, mada neki kazu i da je NCAA popularnija u Americi dosta od NBA, dodjemo na to da je raspala euroliga jedno veliki nista..,::::::
B

Bihugugtctcrcrxr

pre 21 dana

Nemoj se nerviraš! To kod tebe je ozbiljno! Gubite finale Aba lige! I da biće vremena za analizu.
K

Kalčopolista

pre 21 dana

Eto uzeli smo i taj drveni pehar za 11to mesto u EL. Očekujem još 2 drvena pehara za 2 mesto u Aba i domaćoj ligi. Pre ću dočekati penziju nego titulu u fudbalu i košarci.
J

Jbbibuhi

pre 21 dana

Nećes sredicemo da radis do 80!
B

Bbggdd

pre 21 dana

Kulminacija cirkusa. Ne zna se sta je gore? Da li ovi jugosloveni koji se lizu sa svima i pate od kompleksa nize vrednosti ili "veliki Srbi" koji su najveci ali jedino po stadionima, halama i mitinzima. Tu se posebno isticu fudbalski navijaci jednog drugog kluba. Mozak nam je ispran. Polarizovani smo kao hipnotisana gomila. Ili si sa nama ili protiv nas. Vlast ili "opozicija". Nema sredine ili neceg van tog spektra.
R

Rund Edin

pre 21 dana

Vi Srbijanci pravite najbolju atmosferu, al ga i na kraju userete sa glupostima. poz iz Sarajeva.
M

Mjz

pre 21 dana

Mi nismo srbijanci, mi smo Srbi, a ako ti se ne svidja ti gledaj Siroki Brijeg,a nas Srbe pusti da radimo sta mi mislimo da treba, pozdraav
S

Snoopy

pre 21 dana

Mjz Pa nas i Srbi iz Krajine i ostali koji nisu iz SRBIJE zovu srbijanci
l

laLa1

pre 21 dana

Tacno ne treba ni ulaziti vise u aplikaciju zbog komentara. Sta cigani uradise, da na svakoj Partizanovoj vesti 95% samo njihovi komentari, neverovatno. Bolest.
S

Sta...

pre 21 dana

popiji terapiju...
y

yoyoy

pre 21 dana

sad sam hteo to da napišem za vas ali x 10 godina.... jbg tolike pare sve uloženo i ...banana....nemate više šta da pratiite pa je zato bila koncetracija na basket...užas
g

gost1978

pre 21 dana

posle utakmice hapseni grobari zbog skandiranja
J

Joksa1986

pre 21 dana

Sta li Stalone misli o svemu ovome ??? :) :) :) :) :)

Kalčopolista®

pre 21 dana

Ovo se zove vernost prema klubu! Kada znas da si ispao, dodjes napunis, prepunis halu i ispratis voljeni klub kako dolikuje! Nismo kao komsije koje se busaju da su kosarkaski “pismena” publika, (istina je da i dalje veruju da ofsajd postoji u kosarci) koji kada izgube sansu za prolaz, ne dolaze u halu i ostave klub da igra pred vise nego polupraznim tribinama uz dominantne zvuke skripe patika! To je razlika izmedju nas i njih, izmedju velikih i malih izmedju evropskog prvaka i komsije evropskog prvaka, izmedju kako Pol Dzordz rece great Partizan and red something!
N

Naxel

pre 21 dana

@Kalcopolista ...dok suze kvase tastaturu
B

Boners

pre 21 dana

Prosle godine protiv iste Valensije, sezona tek pocela, a pola dvorane prazno. Igrali Evroligu posle deset godina i vec posle nekoliko slabih rezultata nema verne publike.
D

Drndo

pre 21 dana

Sve za licencu jer zivimo u poremecenom vremenu gde se umesto rezultata gleda broj navijaca,pare i ostale gluposti
G

Gost333

pre 21 dana

Kalco, slobodno pogledaj neku utakmicu Zvezde na kraju prosle sezone u EL kada smo vec ispali (Fener npr), pa mi reci da li se cula skripa patika, hvala
M

Mikula

pre 21 dana

Samo vatate na marketing i na galamu, za 3 godine vas Žoc sahranio, nemate pojma. Da ste dali Čanku ovakav budžet imao bi 100 puta bolju igru. Sve neuspehe prikrivate nekom šatro ljubavlju i punom arenom, a muda bi pojeli što izostaju trofeji.
R

Raskid opak

pre 21 dana

Stalone raskinuo sa Partizanom
d

dezurn1kr1vac

pre 21 dana

Bar nisu drmali konstrukciju koša , ili bacali kese sa urinom na trenera 🤷 .. Neki su i to radili a sad glume "gospodu" . 🙄
F

Forever Young

pre 21 dana

Ovi što su drmali koš i bacali kese sa urinom, bar nisu pravili ćevape od ljudi.
p

podesen

pre 21 dana

Zaboravio si svinjske bubrege i papke.
P

Partizan iznad svih

pre 21 dana

Umesto da se sakrijete u misije rupe posle one sramote vi se razgalamili ,obraza bez ! 45 u minusu …..imate vi puno vecih problema kojim trebate da se bavite ! Skoro 400 hiljada navijača u Euroleague , preko 19 hiljada prosek po utakmici ! Vi to niste imali sve ukupno od nastanka 2012. Godine kada niko nije mogao Fmp-u da zabrani kako će se zvati !
Х

Х Х

pre 21 dana

Звезда ове године имала просек 18.000, ви 19.000. Много дуже сте били у конкуренцији за плеј-ин, не идете на домаће утакмице у фудбалу, Европу нисте играли. Ми смо играли ЛШ, идемо на све у фудбалу, значи имали смо бар 20 утакмица више од вас. Тако да је тих 1000 људи мање једно велико ништа.
M

Mile led

pre 21 dana

Ti bi trebao da budeš u mišijoj rupi, posle 11 godina bez titule, posle 11 godina i osvojenih par trofeja. Posle tri puta zaredom rutiniranja od Zvezde. Ajde u rupu.
J

Jbbjvtxrxrch j

pre 21 dana

Tamburanje u finalu Aba! Biće vremena za analizu.
N

Nenad1246

pre 21 dana

A sad je ovo uspeh sa minus pobedama. Prošel godine je bila sramota za bolje?
D

Don Vito Corleone'

pre 21 dana

Šta na ovo saopštenje ima da kaže gospodin Silvester Stalone, zna li se šta???

Toto-ko-tunjo

pre 21 dana

Državni projekat. Prop'o.

Kalčopolista®

pre 21 dana

Pozdravio te klark kent sa onom izjavom posle derbija!
N

NemanjaGlob1

pre 21 dana

Zaboravili ste da citirate Silvester Stalonea.
X

Xxxx

pre 21 dana

Koje forsiranje price o ljubavi , Zeljku , atmosferi, gledanosti ali dzaba..ne kapiraju da ne moze nista na silu.
@

@ssss

pre 21 dana

Kako na silu zemljače?Pa u totalno nebitnoj utakmici su imali više gledalaca i navijali bolje od vas u bilo kojoj vašoj evroligaškoj utakmici.Kao što su Delije za fudbal pojam,tako su Grobari za košarku!
N

Naxel

pre 21 dana

@ssss Druze, ne govorimo o zadnjoj utakmici.Pricamo o zadnje dve sezone gde pokusavate sve na silu..na silu da uzmete trofeje, na silu da budete najbolji navijaci na svetu, na silu da budete najgledaniji, samo vi volite svoj kub i niko drugi ,forsiranje Zeljka i opravdanje njegovih neuspeha ..mozzda vi to ne vidite ali sve je kod vas vestacko i na silu
G

Gigson

pre 22 dana

Zbog baklji u prvoj utakmici play-ina, verovatno bez publike.
B

Bibkbzvz

pre 21 dana

Ali je tu šarmantni Memet, bozadžija iz Karšijake.
K

Karlo Veliki

pre 22 dana

Postoji snimak ucesnika u paljenju baklji i protiv njih drzavni organi treba da sprovedu postupak... KK Partizan nosioce ekscesa treba da kazni zabranom ulaska na utakmice KKP, ne dozivotnom kaznom, vec kaznom zabrane u trajanju od 5 do 10 godina...
R

Ratm

pre 21 dana

Hahahahaha....pa ti državni organi su im i obezbedili baklje...
P

Pedja108

pre 22 dana

Bili i ostali klub primitivaca. Atmosfera na tribinama nikad prava navijacka, nego kao skup pecinskih ljudi. Oni zvizde i svojim bivsim igracima, a kamoli da nece zvizdati Radji. Za kazne ih bas briga, sve ce to drzava da plati, pa da sune nove milione, da Zeljko opet moze dvadesetak stranaca da dovede tokom sezone. Te ce osvojiti EL, pa biti medju 4, pa medju 8, a onda nisu sposobni ni medju 10. A sve zato sto i nisu bili sposobni da dobijaju u gostima. Vazno da Savic trckara okolo i tuzaka Zvezdu. To niko u svetu nije radio, da tuzakas i lobiras protiv kluba iz svoje zemlje. Ali i to je u sklopu imidza Partizana, kao i njegovih navijaca, a to je primitivizam.
K

Kondor007

pre 21 dana

Pedja 108 ti pecinski ljudi kako ti nazva partizanove navijace , to su nasi preci tako nemoj da se stidis njih i u tvojim zilama ima gena od tih pecinskih ljudi , kao u nama svima . Sto se tice grobara na toj utakmici to imaju da resavaju organi koji su duzni da cuvaju red i dostojanstvo Srbije i njenih naroda . Zato neka kaznjavaju izgrednike da se to nikada vise ne ponovi .
S

SUNĐER BOB

pre 21 dana

Bravo za komentar!
N

Niko123

pre 21 dana

E ako verujes Covicu, onda si u gadnom problemu.Nego, ko je promenio komplet sastav?ko ima najveci budzet?Da nije Zvezdafmp?
H

Hibbibivzvz

pre 21 dana

Zoka bizon? Ne bi on to, ne bi nikada.
I

Ivan FCRS

pre 22 dana

Bar oterase zauvek Kukoca i Radju. Pomislili ljudi na jedan kratak period da su stvarno dobrodosli. Poceli da uzivaju i stalno da dolaze. Sad mi ih zao iskreno.
I

Ibubzcgvz

pre 21 dana

Zato je tu Memet, šarmantni bozadžija iz Karšijake!
P

Prti

pre 22 dana

U svemu ovome od tuce, baklji, parola, opate cirkusa generalno prvi put vidim da ima Srba medju njima. Vec sam mislio da ce pored onog J u JSD da prikace i H kao JHSD ali izgleda da ima i publike iz Srbije. Naravno vecina je iz H pa je cirkus i nastao. Drzite se braco iz Srbi koji navijate za Partizan nije vam lako kad su vam komsije okupirale tribine.
A

Aebre

pre 21 dana

Vi klicete Robertu Prosineckom a i zvizdali ste vasoj tribini kad su izneli transparent protiv Alena Omica tako da bolje je da cutite
С

Срб

pre 21 dana

200 максимално партизановаца је правих Срба којима је стало до српства и части у Арени остало се синоћ видело све.Неће вам бити лако да ове људе икад вратите на прави пут. Брука и срамота да звижде и псују људе који указују на то што је Рађа славио протеривање пола милиона Срба из Крајине са вековних огњишта.
N

News

pre 22 dana

Kako nije sramota sakice "navijaca " da vredjaju Kukoca I Radju

Marko Pavlovic

pre 22 dana

Prelepa atmosfera. Par jedinki nisu pokvarili užitak.....
H

Haha

pre 22 dana

Kakav cirkus,prvo transparent gde su bukvalno prozvali sami sebe,pa partizanovci popljuvali grobare,a na kraju bakljada da uvelicaju Top 11,cirkus kod njih uvek zagarantovan.
V

Vest

pre 21 dana

Kod vas Teo pravi cirkus po Istanbulu I to u poznim godinama.
J

Joksa1986

pre 21 dana

Vest@ dao bi ti pola tima da je Teo u Partizanu, ali jbg nije :)
S

Sale Kg

pre 22 dana

Pravi cirkus “Medrano“!
d

duja pfc

pre 22 dana

cili svit nek zna da partizan volim ja!braco niste tribal prozivat radju!bok djecki
Z

Zeljko1212

pre 22 dana

Pa kako sad to, nemojte pisati ovakve izmisljotine, da oni vole svoj klub najvise na svetu, nisu podeljeni u 5 frakcija, ne pljuju igrace kad izgube, ne zvizde bivsim igracima, prosto avangarda sto bi se reklo, sto kaze Zoc ovo nema niko
N

Nazad u Evrokup

pre 22 dana

Sta vas briga zbog paljenja baklji i kazne koja vam sleduje u EL kad od sl.sezone se vracate u EK na jos 13 godina isto ko i zadnju celu deceniju!

Marko Pavlovic

pre 22 dana

Osvajač ABA lige će ići u Evroligu
T

Top 13 klub

pre 22 dana

KK.igokea zvana Saopstenje😂
p

pfk partizan kk

pre 22 dana

sramote jedne, branite plaćenike sa tribine koji ućutkuju pošten svet. Ja sam SKUPO platio svoju sezonsku i ne može niko da mi zabrani koga ću i u kom kontekstu da pominjem. Ni ostoja ni huligani a bogami ni željko obradović nije partizan, MI smo partizan, mi živimo za partizan a ne od partizana
A

Aleksakg

pre 22 dana

Od reči do reči 👍
O

Ohuvuvz

pre 21 dana

Posten svet se pinaša posteno! Platio si kartu da gledas basket a ne da njake! Uostalom, ne budeš li dobar na tvoje mesto u Atmreni dovode Osto Ja i Đed Žota Memeta, šarmantnog bozadžiju iz Karšijake!
s

sekta

pre 22 dana

...se potukla izmedju sebe!
N

Neprocenjivo

pre 22 dana

PALILI BAKLJE DA PROSLAVE ISPADANJE IZ EL I TOP 12,PA SE P0BILI IZMEDJU SEBE!
J

Jovanjo

pre 21 dana

Bar su prvi u necemu..jos niko nije palio baklje na basketu pogotovu ne u evroligi..za pohvalu...ocekujem raspad kad ode rumeni