"Ivanović i Čakajac"
"Ivanović i Čakajac"

Okončana uspešna saradnja Borca i kompanije Mozzart!

Vreme čitanja: 2min | čet. 31.07.14. | 17:21

„Samo u sezoni 2013/2014. uložili smo 200.000 evra u klub jer smo želeli da pomognemo Borcu“, kaže Čakajac

 

Ivanović i ČakajacPosle tri godine okončana je uspešna poslovno-sportska saradnja između KK Borac i kompanije Mozzart. Dosadašnji koordinator UO KK Borac Mozzart Sport i regionalni menadžer kompanije Mozzart Ivan Čakajac je istakao da je Mozzart u Borac ušao kad je klub bio u najvećim problemima.
„Samo u sezoni 2013/2014 uložili smo 200.000 evra u klub jer smo želeli da pomognemo Borcu“, kaže Čakajac i dodaje.“To je veliki novac i za sponzorisanje naših večitih rivala. Kompanija se na ovaj korak odlučila jer u budžetu za sponzorisanje klubova nema više tolikog novca“.

Izabrane vesti

Da li ste zadovoljni saradnjom sa klubom?
„Doveli smo Borac u jedno pristojno i dosta dobro stanje. Zatečena situacija na početku saradnje nije bila sjajna, bilo je mnogo dugovanja iz minulog perioda. Velikim entuzijazmom, pristupom i velikim novcem koji smo davali uspeli smo da odigramo Superligu, da vratimo publiku u dvoranu, da saniramo halu kraj Morave... KK Borac je na dobrom putu, svetla je tačka u Čačku, dobro je vođen od strane direktora Marka Ivanovića, ali je potrebna veća pomoć grada i čačanskih biznismena. Saradnja je bila obostrano zadovoljavajuća i možda se u nekom budućem periodu ponovo vratimo u klub“, zaključio je Čakajac.

I direktor kluba Marko Ivanović napominje da je saradnja sa kompanijom Mozzart bila više nego uspešna.
„Mozzart je došao u veoma delikatnom trenutku za Borac, sigurno da bez njihove pomoći klub ne bi mogao da stane na zdrave noge“, kaže Ivanović i dodaje.“Nadam se da je Mozzart zadovoljan sa onim što smo uradili, imali smo nasleđen dug, pre nego što je Mozzart stigao u Borac, negde oko 200.000 evra. Pored Mozzarta imali smo pomoć od grada Čačka, Telekoma, NIS-a, Autočačka, PS-a, Dunava, Brazila, Čačanske banke, Dajrekt Medije i svih ostalih sponzora...”.

Puno toga je urađeno u Borac Mozzart Sportu.
„Uspeli smo da isplatimo igrače, trenere, zaposlene, dobavljače… Rešili smo problem tri četvrtine dugovanja, sve uz pomoć Mozzarta. Zahvaljujem Mozzartu na svesrdnoj pomoći, bio bih zadovoljan ukoliko su i u Mozzartu zadovoljni našim radom“.

Ivanović ističe da se iskreno nada da će se saradnja sa renomiranom kompanijom nastaviti možda u nekom drugom obliku.
„Imali smo svesrdnu Mozzartovu pomoć, uspeli smo da postavimo stolice u dvorani, sad smo zamenili parket, uspešno smo od poplave sačuvali dvoranu, omogućili da utakmice može da posmatra maksimalan broj navijača. Imali smo najverniju publiku kroz Superligu. Vratilo se poverenje igrača u klub. Vrata Borca će uvek biti širom otvorena za Mozzart i nikad nećemo zaboraviti šta su uradili za nas i sve zavređuje mnogo više od zahvalnosti“, zaključio je Ivanović.  

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

Borac MOZZART Sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara