Novak Đoković (© Star sport)
Novak Đoković (© Star sport)

Đoković prognozira: Partizan ide na F4

Vreme čitanja: 2min | čet. 28.03.24. | 17:06

Zanimljiv odabir najboljeg tenisera sveta

Evroliga je nastavila putem zvaničnih kanala da objavljuje prognoze brojnih poznatih sportista kada su u pitanju učesnici Fajnal fora. Sada je na red došao najbolji teniser sveta - Novak Đoković. Navijače Partizana će posebno obradovati Novakovi izbori.

Naime, Đoković vidi ekipu Željka Obradovića na završnom turniru iako crno-beli trenutno muče muku da se plasiraju u plej-in. Pored kluba iz Humske tu su još Panatinaikos, Monako i Olimpijakos.

Izabrane vesti

Novak nije davao izjavu povodom odabira kao što je to bio slučaj sa Dončićem i Bogdanovićem, već je samo osvanula grafika na kojoj se vidi četiri kluba pored Novakovog lika.


Svi znaju da je Đoković veliki navijač Zvezde i da je nebrojano puta bio na utakmicama crveno-belih u elitnom takmičenju, ali je u poslednje vreme krenuo da se pojavljuje i na Partizanovim i to zbog sina Stefana koji je veliki navijač crno-belih.

Povodom toga je davao vrlo zanimljive izjave za Sport klub.

"Nadam se da to šalje dobru poruku. Neki kažu da sam svom sinu "dozvolio" da navija za Partizan, a Zvezdaš sam. Pitaju kako sam to kao otac mogao da dozvolim? Nisam ja njemu ništa dozvolio, niti sam to uradio da bih se nekome dopao, nego sam svom sinu dao izbor da navija za klub za koji hoće, i da se s tim u vezi oseća kako želi. To je suština svega" rekao je Đoković krajem 2023. i dodao:

"Svom sinu sam rekao da, što se mene tiče, može da ide na utakmice Partizana, i kada igra sa Zvezdom kao što je to nedavno bio slučaj, pa smo svi zajedno porodično išli, ili kada igra protiv bilo kog drugog tima. Može da navija za Partizan, ali onoga trenutka kada ga budem čuo da vređa Zvezdine igrače, ili da pogrdno peva protiv najvećeg rivala, ili nekih drugih timova, tog trenutka se završava njegova kampanja prisustva košarkaškim utakmicama! On to zna i za sada to poštuje".


tagovi

Novak ĐokovićKK Partizan

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara