(MN Press)
(MN Press)

Okršaj Ponitke i navijača Partizana: Čiji grb nosite? (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | pet. 09.02.24. | 09:16

Učestvovao i Tristan Vukčević

Na svu muku, incidenti. Nikom nije bilo prijatno u Beogradskoj areni (osim košarkašima Bajerna, razume se) posle još jednog poraza Partizan Mozzart Beta. Ni igračima, ni treneru Željku Obradoviću, ni navijačima. A kad su tenzije podignute usled propuštene šanse da se Parni valjak primakne doigravanju posle osnovnog dela Evrope, onda se desi i ono što nije normalno. Niti uobičajeno.

Sukob. Igrača i navijača. Onih koji jedni za druge žive, koji iz sedmice u sedmicu dolaze na isto mesto i kreiraju ambijent o kome priča planeta. Samo što će posle onoga što se dogodilo u četvrtak umesto pozitivnog imati negativan predznak.

Izabrane vesti

Razlog je „dijalog“ Mateuša Ponitke i jednog od navijača crno-belih. Bilo je to u regiji kod protivničke klupe, a zatim je stao i kod kupa, na putu ka svlačionici. Ako ćemo da budemo politički korektni, onda je to „razmena mišljenja“, a ako ćemo nazvati stvari pravim imenom – incident. Desio se koji minut po okončanju meča u kome je tim iz Minhena slavio pobedu u napetoj završnici. To je toliko iziritiralo Grobare da su se iz kopa čuli zvižduci. Bili su to trenuci u kojima su igrači Partizana pokunjeni krenuli ka tunelu, ali su i sami razočarani ishodom i tretmanom tribine, kao i dobacivanjima pojedinaca, zastali ispred navijača i usledilo je prepucavanje, u kome su se našli Ponitka, kao Tristan Vukčević i navijači.

Šta je ko kome rekao, teško je odgonetnuti čak i gledanjem snimka koje su zabeležile kamere Sport kluba. Jedino se u gužvi, jer je morala i Žandarmerija da napravi štit između publike i igrača, čulo pitanje: „Čiji grb nosite?“

A posle toga...

Incident je potrajao nekoliko sekundi, pre nego što je Zek Ledej odveo Ponitku ka svlačionici, kako bi se strasti smirile.



tagovi

Mateuš PonitkaKK PartizanPartizan Mozzart BetGrobari

Obaveštavaj me

KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara