Komentari na vest

Ostaje u Zvezdi: Tompkins i pre debija do ugovora do kraja sezone

A

ABCDE

pre 2 meseca

Jos jedan potez koji samo veliki mag Covic moze da povuce?!? Kad docekamo da Covic ode iz Zvezde,kamen,na kamenu u klubu nece ostati. Sve je pokradeno iz kluba,ili ce biti, pa ovako nesto postaje potpuno normalno. Raduljica je za ovog med i mleko,kao i Kuzmic u odnosu na Gilespija,Topic od Sabaza itd....
c

cule87

pre 2 meseca

ti živiš u bajci. odakle bre da ode, to je njegov klub. nije to više ta zvezda iz koje on može da ode, to je njegova zvezda, njegov klub. vi volite zvezdu i to je ok, samo što to nije taj klub iako se tako zove...
J

Jackie Treehorn

pre 2 meseca

Tompkins će se u potpunosti oporaviti početkom jula. Tada će biti u mogućnosti da nam pomogne.
m

metalika moj dobar

pre 2 meseca

i u basketu imate kulibalija .haha alal vera.Video Coki kako tvorza radi pa ko veli i ja cu vikendicu,audi, salon lepote ...
O

Ok

pre 2 meseca

Ti si tuki sto te boli uvo za coki. Nije te sramota da coveka pogrdno nazivas. Nece tvom klubu to pomoci bicete visoko plasirani za vas na drugo mesto ABA lige. Poklon od coki.
T

Top8

pre 2 meseca

Sasa Obradovic - Nikola Topic, Vasilije Micic, Andrej Lucic, Nemanja Nedovic, Marko Guduric, Andrej Kostic, Ognjen Dobric, Nikola Saranovic, Nikola Kalinic, Dejan Davidovac, Nikola Jovic, Filip Petrusev, Luka Mitrovic, Uros Plavsic, Stefan Marjanovic.
P

Paa

pre 2 meseca

Na ovaj komentar lupaju minuse samo grobari. I to iz straha, naravno.
L

Laki92

pre 2 meseca

Na prvu sve ovo deluje kao nebulozan potez, da si doveo igrača koji je u procesu rehabilitacije i da mu ti za to vreme još i plaćas platu, ali sa druge strane verujem da su mu primanja u ovom trenutku presmesna, verovatno je i najmanje plaćen igrač u timu s obzirom da j
Z

Zaza Paculia

pre 2 meseca

Decko je tu maltene dzabe, da proba da se vrati, zeli jos da igra. Bice uskoro u rotaciji, mozda vec za vikend u ABA, pa ako se pokaze do kraja sezone da moze da se vrati, potpisace i za sledecu sezonu.
A

Aleksakg

pre 2 meseca

Ma kakvi za smesne pare, ja sam cuo da je cak on platio da dodje i ispuni decacki san.
N

News

pre 2 meseca

Zasto se povredjenom igracu daje ugovor? Koje su ovo kombinacije
@

@pitanje

pre 2 meseca

Твојим логиком, то је као да си испао у осминифинала ЛШ или у четвртфиналу. Јака ствар. Оно што је успех су трофеји, а Звезда је ту далеко доминантија од Партизана.
j

jjjj

pre 2 meseca

U pravu si ali ne možeš da porediš uspeh u Evroligi i ABA ligu i KLS. Partizan treba da igra samo Evroligu a juniori ostala takmicenja. Pehare ostavljamo vam po meni su skroz nebitni.
@

@jjjj

pre 2 meseca

Sad su nebitni jel? A kad ste ih osvajali bili su bitni. Isto važi i za ABA od prošle sezone. Važno vam je kad osvojite, z suprotnom nije važno. Sve je jasno ovde.
d

dsgfg

pre 2 meseca

@jjjj da u pravu si nekad je to nesto imalo smisla i znacilo, sada samo novac. Tamo gde moze vise da se zaradi to treba igrati. A to znaci Evroliga. Ostalo gubljenje vremena, ABA liga ocajna, KLS katastrofa. Bezpotrebno trosenje igraca i mogucnost povredjivanja za sta ..... prijatelju samo novac, prihod. Pehar nema nikakvu vrednost. Pobednik ABA lige dobija koliko novca prilikom osvajanja prvog mesta 0 ali 0 dinara. A pogledaj koliko novca dobijaju ostali prvaci drzavnih prevenstva (Nemacka, Spanija, Italija, Francuska) . Pozdrav
S

S.T.A.L.K.E.R

pre 2 meseca

Ja sam još na početku rekao da je jako teško igrati zahtevna takmičenja sa timom gde je većina igrača 30+. EL plus ABA a onda u kritičnom delu sezone i Kup i na kraju kada je najveća potrošnja borba za trofej u ABA. I onda imamo situaciju kakvu imamo. Logično je da ne možemo dovesti Džejmsa, ali mi je neverovatno da naša skauting služba ne može da nađe mlađe igrače, pa i manje poznate koji će fizikalijama moći da iznesu jak tempo. Takođe se bojim da nas i sledeće sezone čeka ista situacija.
A

ABCDE

pre 2 meseca

Ako Covic ostane,zasto bi situacija bila drugacija sledece sezone,kad je ovakva 10 godina unazad!? Covicu odlazi!!!!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

Ne znam koja je poenta dolazak Tompkinsa. Ako ga Zvezda mesecima oporavlja i sprema da se vrati u staru formu, a on na kraju sezone ode iz Zvezde, onda je to katastrofa. Ako su u Zvezdi sigurni da mogu skroz da ga oporave i vrate u staru formu i da ostane i sledeće sezone u Zvezdi, onda mi je to ok.
Х

Х Х

pre 2 meseca

Поента је да у финалу АБА Лиге да свој допринос, као и Топић и Теодосић. Томпкинс ће наредне сезоне бити друга четврока.
D

Don Vito Corleone'

pre 2 meseca

@XX. U pravu si, trebaće nam Tompkins u finalu Aba lige, ne toliko u Areni, ali u Podgorici je uvek teško igrati.
F

Forever Young

pre 2 meseca

@Vito. U finalu na našem domaćem terenu u Areni, ne može Budućnost da nas pobedi, ali u pravu si da nam spremni Tompkins treba za utakmicu u Podgorici.
К

Краљ

pre 2 meseca

Гази шампионе !!!
A

Aleksakg

pre 2 meseca

I posle Kampaca - Kampaci

Gost55

pre 2 meseca

Vidim da su neki ga neki vec poceli porediti sa Raduljicom, a nisu upoznati o cemu se radi. Tompkins je doveden za utakmice plejof Aba lige. On ima ugovor do kraja sezone. Doveden je za male pare jer je povredjen.
P

Pera genije

pre 2 meseca

Plus potencijalno pojačanje za sledeću sezonu.
M

Maestro

pre 2 meseca

Strasno na sta smo pali,dovodimo igrace u procesu rehabilitacije,koji treba da prodju jos dve-tri faze da bi mogli da zaigraju!Doktorska disertacija na temu:Kako sa budzetom kao Valensija i Baskonija biti dosta nize na tabeli od njih!
U

Ugioo9

pre 2 meseca

Pogledaj ko igra za Valensiju,recimo,pa onda reci da budzeti isti.Zvezda dovodi veterane,povredjene i eurokup nivo igrace jer nema novca za one bolje i skuplje.Van pameti je misliti da smo doveli Tompkinsa,jer neko u klubu misli da je povredjen igrac bolji nego zdrav.Nije Covic kriv sto dovodi ovakve igrace,kriv je sto nije obezbedio budzet poput onog koji partizan ima.I zato treba da ode.
@

@maestro

pre 2 meseca

...nije mi jasno odakle vam ideja da bi igraci valensije i baskonije za iste pare dosli u srbiju. amerikanac koji igra u spaniji za milion bi tesko dosao u srbiju za manje od milion i po. a onda imas igrace koji su preplaceni i tim koji na papiru vredi 15 miliona , a u realnosti 10. zato zvezda mora da dovodi ovakve igrace, koji nemaju drugu soluciju, ili tipa jago, koji ce doci zbog evrolige. sabaz je najbolji primer, koga je zvezda morala da plati vise od realne cene da bi dosao i videli smo kako se zavrsilo.
T

TAKOO JEEE

pre 2 meseca

Bravo za Covica , dovodi igrace koji ce grejati klupu godinama kao Raduljica, Kuzmic a na spisku su...Mazes nam oci igracima tipa njega i obecavas F4 a mi smo blizu fenjera, ljulja ns se i 16 mesto...
N

Nadrealisti

pre 2 meseca

Ovaj će da pređe i Raduljicu po učinku i minutaži. Mi smo bogata država a Zvezda i Partizan se ne finansiraju od iste. Najbitnije od svega je da su tu rezultati. Evroligaši drhte od večitih.
P

Pitanje

pre 2 meseca

A zašto Partizan u isti koš sa Zvezdom? Da li je Partizan igrao prošle godine četvrtfinale i za dlaku ispao da ne ode na F4? Jeste. Pa to je super uspeh za neki naš klub. Sasvim je moguće da Partizan I ove godine dođe do četvrtfinala. I kako je to onda isto sa Zvezdinim 13-15-16 mestom svake godine?