Komentari na vest

Ostoja najavio povratak bivšeg igrača u Partizan: Marinković logičan izbor

m

milos654

pre 9 dana

Dwight Howard!
K

Karlo Veliki

pre 9 dana

Partizan prvo treba da ocisti nepotrebne. Andjusica, Jaramaza, Kaminskog, Kabokla, Ponitku, Smita, Nanelija, Pantera,....pa tek onda da osvezava i pojacava roster.. Voleo bih da dodju Gose-Wilijams, Dimitrijevic, Nakic,...mozda Djurisic, Lucic,...Svideo mi se plej IGOKEE mislim da se zove Goran Filipovic.. Klasa je za sve nase, ali ZOC ne voli anonimuse, nema poverenja u njih..Ako KKP ne bude igrao EL, ZOC ce otici, a ceo sadasnji roster bi se rsformirao.. Ako bi se to dogodilo voleo bih povratak Vujosevica na celu Soportskoog sektora i Trinkijerija...
A

Alan Brut

pre 9 dana

Nadimku " vo iz Tilave , Rade" imao sam nameru da odgovorim, ali posto je VO u pitanju ne zelim da gubim vreme...Samo da kazem da se nalupao za desetku, to nije problem, vec ONAJ sto dozvoljava da jedan "vo" ima prednost u odnosu na ozbiljne komentare.
N

Neogranicen Budzet

pre 10 dana

DRZAVNI KLUB!
Ž

Žoce odlazi

pre 10 dana

Dalas Mur
P

Princip

pre 10 dana

A porez?
D

Dajvak

pre 10 dana

Samo da se Zagorac ne vrati, pa drugi ko god hoće. Dosta mi je jedan Anđušić u ekipi. 🖤🤍
И

Иштван

pre 10 dana

Драган Милосављевић се враћа, поуздан извор 100%
I

Ivan3333

pre 10 dana

Ostoja kaze ono sto navijaci zele da cuju i onda samo ubaci najvjerovatnije. Dok je Zeljko tu je i ostoja cim ode Zoc nek se sprema za tretman koji ima vazura.
M

MVPČAČAK

pre 10 dana

Kad ode Žoc, možda se mi ugasimo a vi igrate cipiripi kup...
I

Ivan FCRS

pre 10 dana

Samo ne znam sta bi Marinkovic dobio dolaskom u Partizan osim novca koji se podrazumeva. Imao je jednu od najboljih sezona u karijeri, logicno bi bilo da posle toga napravi korak unapred, a ne da se vraca u Partizan.
M

MVPČAČAK

pre 10 dana

Dobio bi punu Arenu, igrao bi za NAJGLEDANIJI KLUB U EVROPI A ČETVRTI KLUB U SVETU PO GLEDANOSTI.Ima nešto lepše od novca...
@

@mvp

pre 10 dana

Dobio bi kraj karijere kao Zagorac, Dangubic ove sezone Andjusic i Jaramaz. Boga mi ni Smajlagic nije daleko. Mozes ti da skaces i koprcas se Srpski igraci nisu budale ne treba im blejanje i ponizavanje na klupi najvoljenijeg vam kluba. Ovaj vam je od kluba napravio gasterbajter klub jer drugacije nikad nije radio.
J

Jgfcbgf

pre 10 dana

MVP, posto Cacani vode Partizan, jel nisi i ti neki deo tog ekspertskog tima! Jel vas Borac je u fazi raspada a vi brinete o Partizanu! Jel vam se nisu javili slucajno Lesor i Trejsi?
p

podesen

pre 10 dana

Dimitrijevica na pleja,covek partizanovac od malena,sasuo bi svakom minimum 20 poena,garantujem zivotom.Ubacio CSKA 40 poena nije trepnuo .Perasovic mu trener grli ga non stop,a Perasovic je gori od Obradovica kad je ljut.Inace igra u Uniksu za 600 000 evra.
M

MVPČAČK

pre 10 dana

Dimitrijević je odličan plej koga bih voleo videti u PARTIZANU. Dati mu naš pasoš pošto je SRBIN.
B

BOMBO KLAT

pre 10 dana

@@MVP... Nenad Dimitrijevic rodjen u Skopje 23-02-1998.Malo sutra Srbin.
g

gost u gostima

pre 10 dana

vanja s obzirom da se poznajemo licno, ostani pametan i normalan momak kao sto i jesi i ne vracaj se u zabokrecinu zvanu srpska kosarka i generalno srbija, pogotovo sa tvojim politickim stavovima i javnim izrazavanjem istih. uzivaj u Spaniji , mlati lovu pa se druzimo opet kad se vratis.

Bojan Urosevic

pre 10 dana

Provereno sigurno 100% dolaze Codi Miler Mekintajer i Vanja druga pojačanja u zavisnost koliko se promeni Roster i jak centar je prioritet Kaminski verovatno ostaje a Caboclo ide
L

Lektor na strazi

pre 10 dana

Ako je 100 posto, zasto onda ovde pises o tome? Da li to koristi Partizanu, sta mislis?
p

podesen

pre 10 dana

Kaminski i Dozer odlaze,Bruno ostaje ima ugovor i za iducu godinu.Ova prva dvojica ugovore samo ove sezone.
K

Kljaja

pre 10 dana

Stizu Boldvin i Hauard, provereno 101 posto! A mozda dodje i Mirotic, s njim su u zavrsnoj fazi pregovora!
U

UPDP

pre 10 dana

Egzum, Bogdanovic, Bertans, Vukcevic, Lendejl Gos, Marinkovic, Lucic, Veseli, Lovernj Mekintajer, Madar, Papapetru, Lesor, Milutinov
T

Televizor

pre 10 dana

Lucic ne zeli da se vraca u Srbiju, on zivot i posle kosarkaske karijere nastavlja u Nemackoj.
C

Coki Cole

pre 10 dana

Moze Vanja, taman da Zoc ima na koga da se dere sledeće sezone
,

, MVPČAČAK

pre 10 dana

Do kada cenzura na moje normalne komentare? A objavljujete bolesne i nebulozne ciganske komentare pune mržnje i zla prema svemu što je crno-belo? Sram vas bilo.
K

Karlo Veliki

pre 6 dana

Veliki pozdrav za tebe i Cacane, uz poklik: KK Partizan- Beograd, iz Čačka.
P

Pouzdan Izvor

pre 10 dana

Boris Dalo
R

Realnost

pre 10 dana

Ovde jedino od onog sto je realno da dodje u Partizan,pojačanje bi bio Vilijams Gos.Ljudi se uhvatili Vanje,koji je samo mladja verzija Andjusica.Pogledajte koliko šuteva uzima Marinković tokom meča,kada bi Andjusic imao tu slobodu imao bi iste,ako ne i bolje procente.Jedino gde je Marinković ispred Andjusica to je odbrana
P

Pst

pre 10 dana

Gresis Marinkovic nije spreman nije navezbao aplaudiranje a malo mu fali za zauske. Uvezbace na klupi kao Andjusic
0

011

pre 10 dana

Osim Marinkovića ostalo sve rekovalescenti. Džaba toga što poznaju klub kad ne mogu fizički da isprate, a to se videlo i ove sezone. Lučić večito povredjen, ni Lovernj ništa bolji po tom pitanju. Malo bolja varijanta teškog rekreativca i penzionera Teodosića.
O

Ok

pre 10 dana

Vidis bato taj rekreativac sto ima u levom jajetu svi tvoji gasterbajteri nemaju u glavi. Ako dodjete do finala ABA lige pojasnice ti to. Zapamti igraci igraju utakmice ne treneri.
H

Haha

pre 10 dana

Ja garantujem da ovakvo bahacenje i ovakve budzete ne bi imali ni u njihovoj rvatskoj.
H

Haha

pre 10 dana

Ja garantujem da ovakvo bahacenje i ovakve budzete ne bi imali ni u njihovoj rvatskoj.
H

Haha

pre 10 dana

Ja garantujem da ovakvo bahacenje i ovakve budzete ne bi imali ni u njihovoj rvatskoj.
H

Haha

pre 10 dana

Ja garantujem da ovakvo bahacenje i ovakve budzete ne bi imali ni u njihovoj rvatskoj.
K

Kmeek

pre 10 dana

I šta je poenta ovog teksta. Sem Marinkovića niko neće da dodje. Čemu toliko nabrajanje igrača.
G

Grobarcina

pre 10 dana

Tako je bre top suter idemoooo 💪😆
P

Partizanska škola najbolja

pre 10 dana

Vanja je i jedini igrač koji je ponikao u Partizanu uz Miću Berića
r

rea

pre 10 dana

Jeste, Nenad Krstić je igrač Crvene zvezde, iako je za prvi tim Partizana krenuo da igra sa 17 godina. Dražen Dalipagić? Tripković i Veličković takođe. Sale Đorđević je poznat kao dete zvezde, iako je u prvom timu Partizana od svoje 16 godine... imalo bi se tu nabrojati još barem 7-8 giganata evropske i svetske košarke dok komšinica ima 2 ili 3 igrača u svojoj istoriji, ne moraju ni da poniknu u klubu čak, koja su vredna pomena - Moka Slavnić i ... Moka Slavnić!?
k

kakvi ste vi spin majstori

pre 10 dana

@rea posto se vidi da ste totalno zaslepljeni i da pojma nemate samo cu ti reci da proguglas koji je jedini kosarkaski klub na svetu koji ima cetvoricu igraca koji su ponikli u njemu i clanovi su FIBA kuce slavnih.. hvala i dovidjenja!
B

Burek

pre 10 dana

Rea, evo da ti pomognem - Sale Obradović i Aca Trifunović (inače otac vašeg igrača kojeg pljujete). Inače, u fudbalu je totalno obrnuta situacija
m

miile

pre 10 dana

nje sine...prvo Vračar,pa FMP...pa Partizan
V

Vo iz Tilave,Rade

pre 10 dana

Teska prica. Ja se nadam da ce neko nekad napisati odakle su dosli i pod kojom silom Kica,Divac. Dalipagic je verovatno dobrovoljno,tako i moj cakijas iz Bosne Danilovic. Pecarski iz NBA,Grbovic dobio diskoteku i presao. Djordjevicu otac Vojin.itd.Vi svi znate da je Zvezdina kosarka priznata u Evropi. Podmladak je godinama bio u vrhu. A onda? Onda je dosao spasioc. I nidje nas nema. Partizan nidje veze. Ko je poniko u Partizanu? Niko! Ja znam da je Bogdan dosao ali i on je Zvezdas. Hocete li pitati njegove profesore za koga je navijao. Da nabrojim samo par Svetskih igraca ili su ponikli u Zvezdi ili su Zvezdasi Duci ( koji je sam i Kucu i Praju prangijao) pa stara garda Nikolic itd. Pa Moka,Obradovic,Radmanovic,Tarlac,Milicic,Teo grande,Pedja najbolji suter u istoriji kosarke itd itd. Zaboravio sam da su u partizanu ponikli i navijali svim srcem posteni Petrovic,Brkic pa jos neki. Ali oni koji pricaju da je neko ponikao od igraca lazu. Mica Beric mozda jeste i taj Bogdan ostali niko. Neka neko napise kako je Divac prvo za Zvezdu potpisao dosao na pripreme pa neko stopirao itd. Kako je Paspalj vatreni crveno beli navijac dosao u partizane.
w

wowww

pre 10 dana

milicic ... a haha...cega se pametan stidi
B

Boners

pre 10 dana

@ Zaboravio si da napises sa koliko godina je dosao u Partizan. Sigurno nije slucajno stigao pa eksplodirao kod vas. Bogdanovic dosao sa 17 kao najveci talenat i kapiten juniorske reprezentacije.
P

Pobeda je resenje

pre 10 dana

Serz Ibaka se pominje kao potencijalno pojacanje Partizana.
K

Kikili

pre 10 dana

Lovernj bi sigurno pokidao u Partizanu. Covek se budi sa Partizanovim grbom na ruci svaki dan, igrao bi srcem kao i pre 10 godina. Vreme je da se vrati.
M

Milos B

pre 10 dana

A ti znas?
T

The Black Crowe

pre 10 dana

Da razrešimo ovo odmah… NIKO od ovih se neće vratiti u Partizan.
P

Pedja108

pre 10 dana

Ne vidim razlog da se Vanja vrati. Pa, sigurno ima bolje uslove za trening, zivot u Spaniji nego ovde. Cilj svakog igraca je da ode u inostranstvo, a ne da se vrati. Znaci, da bi trebalo debelo platiti njegov dolazak. I ako mu ide OK, logicno je da gleda bolji klub, koji je u vrhu EL, a ne u donjem delu.
G

Goss

pre 10 dana

Turcin ce da spiska sve pare ovog naroda
e

efempe-ov najbolji projekat

pre 10 dana

zadnjih deset godina branko lazic 🤣🤣🤣
k

kkkp

pre 10 dana

verovatno je vanja, mada voleo bih da se radi o mileru mekentajeru, strasan plej a to nam i fali, o lesoru necu ni da pricam to je nemoguce, steta za evansa iz zalgirisa, ocigledno drzava nema bas toliko da nam pokloni
t

terajj

pre 10 dana

porez nije plaćen od 2017 finansijski izveštaj ne predaje godinama
7

7

pre 10 dana

Tegi kaže 12,13 ekipa ima veći budžet žeks kaže zvezda ima mnogo veći budžet drug ostoja koji kaže da su u top8 po budžetu znači ova dva šire laži i spinuju
S

Ssove

pre 10 dana

Буџет је између 20 и 24 милиона евра.
R

Rebel

pre 10 dana

Eee, to je zato sto je znas razliku izmedju neto i bruto plata, a ja namerno necu da ti objasnjavam. 6 miliona od pomenutih 20 je otislo za porez
n

novicav

pre 10 dana

?
S

SAMO NEKA NAROD GLADUJE

pre 10 dana

Za drzaavni projekat iz laktasa pare nisu problem
b

brt

pre 10 dana

opet ostoja navlaci navijace da kupe sezonske karte,svaki dan tri izjave.
J

Jugoslav Gliša

pre 10 dana

Videćemo šta ako budemo igrali evrokup, onda niko od njih neće hteti da dođe. Sačekajmo kraj sezone pa ćemo videti.
A

AV Partizan

pre 10 dana

Gospodaru daj nam jos malo je 30 miliona evra narodnih para
J

Jöle 39

pre 10 dana

Vratiti Marinkovića, Lučića i Lesora. Dovesti Dimitrijevića i Monekea.
D

DDF

pre 10 dana

Lesor ne ide iz Panatanaikosa do sledeceg leta sigurno...Lucic zbog godina i povreda ne zeli da odmaze klubu,Marinkovic zbog podrske protiv vlasti pitanje jel ce uopste videti OI
K

Kjjj

pre 10 dana

Može i Miler Mekintajer što da ne, treba nam neko sa asistencijama u rukama.
O

Ostojina momcad

pre 10 dana

Hvala preCedniče što nam plaćaš licence, što imamo najveći budžet u košarci, najskupljeg trenera itd... Hvala za sve. Živeo preCednik živeo Partizan.
T

Top Gun

pre 10 dana

Kad pogledaš koliko je Partizan igrača promovisao čudo jedno.
B

Burek

pre 10 dana

Videćemo ko će doći, ali sam lično siguran za Lučića da sigurno neće - nije samo zbog toga što ima ugovor sa Bajernom do sledećeg leta, nego zato što je zimus bio izvređan od strane nekog od igrača Partizana, tako da mi ne deluje realno da će hteti nakon takvih tenzija da se vraća u našu košarku
H

Haha

pre 10 dana

Sezona jos nije zavrsena ovaj deli nove ugovore i dovod igrace,sa najvecim budzet u istoriji na ovim prostorima vec izgubio 2 Kupa i nije uspeo ni u Top 10 da udje,a velike su sanse da ne uzme ni ABA Ligu ni KLS,ali nema veze sto ce sa budzetom od 20+ meleona i 0 NULA trofeja da zavrsi sezonu i udje u Ginisa,tu je drzava da da jos drzavnih meleona od ovog napacenog naroda da bi mogla sekta u crnom jos jace da se bahati,bolece vas na kraju jako!
M

Mordd

pre 10 dana

Realno, vanja jedini deluje kao opcija Da sam na njegovom mestu, bih ostao u španiji i za manje pare. Koji će mu ova naša ludnica i da ga psuju kada veže dve loše utakmice?
!

!!!

pre 10 dana

Drzavni projekat iz zg-a moze samo da bira igrace
P

Partizan le

pre 10 dana

Naravno uz pomoc naseg predsednika i top 8 budzeta dovescemo najskuplje
L

Lično ja

pre 10 dana

Mi našeg predsednika (Ostoju) ne volimo, i on to odlično zna. Ne skandiramo mu više samo jer je Željko tražio. A ako misliš na predsednika koji je vaš najveći navijač, njemu skandiramo, za razliku od Uktrakop ćutologa. I sve dok je tako, vaše prebacivanje nama za to nikako ne stoji.
F

FMP leee

pre 10 dana

Nabroj i ti tvoje limene plastične igrače iz ugašenog kluba koji su ostavili nedavno trag ili igraju ove sezone pristojnu ulogu u Evroligi... Ček, a da...
m

merllin_pfc

pre 10 dana

Top 8 je ove godine a president je najavio veci buget za sljedecu godinu I novi ugovor za Zeljka 2+5 godina
G

Gostinjo

pre 10 dana

Uz pomoc vaseg predsednika dovodite po 20-tak igraca po sezoni, od kojih 3-4 sluze da samo masu peskirima
ш

шипу

pre 10 dana

рацку