""
""

Pakao u Laktašima: Majstorica odlučuje o tituli!

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.06.13. | 16:58

"Sve ostalo je na nama, puni smo samopuzdanja, krenućemo maksimalno od prvog minuta i verujem u naš trijumf", poručuje Branko Jorović

Košarkaši Širokog slavili su na Pecari (86:76) i izjednačili rezultat na 2:2 u finalnoj seriji bosanskog plej-ofa. Igokea je uspela da se vrati u igru u drugom poluvremenu ali ne i da preokrene rezultat pa će prvaka odlučivati peta utakmica koja se igra u Laktašima.
"Pobednika u četvrtom meču odlučila je serija trojki domaćih igrača koji su se odlepili na 15 razlike što mi na kraju nismo stigli”, kaže za mozzartsport.com, krilo Igokee, Branko Jorović.
"Večerašnji duel koji počinje u 20.30 odlučuje o prvaku BiH i smatram da smo favoriti u našoj dvorani. Imaćemo značajnu podršku sa tribina, odigraćemo agresivnije u odbrani i nikako nećemo dozvoliti protivniku da nam postigne 50 poena za poluvreme".

Jorović se jedino pribojava sudija koje su donosile pogrešne odluke u Širokom.
"Ipak, igramo u Laktašima i nadam se da se neće ponoviti takvo deljenje pravde. Uostalom nećemo se obazirati na suđenje. Sve ostalo je na nama, puni smo samopuzdanja, krenućemo maksimalno od prvog minuta i verujem u naš trijumf. Obradovaćemo navijače koji deset godina čekaju titulu a zatim očekujem veliko slavlje", zaključio je Jorović.

Izabrane vesti

(FOTO: MN press)


tagovi

Branko JorovićIgokeaŠirokiSrbija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara