Panteri nezadovoljni pristupom: Rezultat dobar, ali igra…

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.02.18. | 19:24

Čak iako je nihov tim dao 101 poen

FMP je vrlo lako dobio četvrtfinalni meč Kupa Radivoja Koraća protiv Metalca, ali trener FMP-a Vladimir Jovanović nije zadovoljan pristupom njegovih igrača iako su dali 101 poen u ovom duelu.
 “Čestitke Metalcu na dosadašnjem delu sezone i da ispune ambicije u nastavku. Nedopustiv pristup u prvoj četvrtini mojih igrača,stegnutost koja je uticala da se izgubi veliki broj lopti, 11 je previše . U drugom poluvremenu je odigrala naša bolja fizicka pripremljenost i duga klupa. Što se rezultata  tiče mogu da budem zadovoljan pobedom ali ne i igrom”, rekao je Jovanović.

Izabrane vesti

Kapiten Metalca i najbolji igrač Đukan Đukanović nije bio zadovoljan pojedinim odlukama svog tima…
 “Zaslužena pbeda FMP-a. Prvih 20 minuta smo igrali koliko smo mogli sa jako kvalitetnom ekipom. U drugom je trebalo da nastavimo isto i da probamo da se suprotstavimo, ali ušli smo u kontraritam, neke napade ishiteno završavali,što je neverovatno”, rekao je Đukan Đukanović., dok je trener Poček istakao da je za Metalac bila čast što je učesvovao na Kupu.

Boriša Simanić je takođe naglasio loš početak duela svog tima.
Otvorili smo utakmicu dosta loše i sa dosta greška, 11 izgubljenih lopti što je nedopustivo. Drugo poluvreme smo malo stegli i napravili rezultat, tako završili utakmicu i ostaje nam da se pripremimo za sutra “, rekao je Boriša Simanić.

FMP će u polufinalu igrati sa boljim iz duela Crvena zvezda - Borac Čačak.

(FOTO: Star sport)


tagovi

Boriša Simanić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara