Komentari na vest

Poceko objavio spisak Italijana za Mundobasket, čeka se još samo Kari Pešić

s

spisak

pre 10 meseci

Nije Srbija jedina, spisak nisi objavili Grci, Dominikanci, Libanci, Juzno Sudanci, Portorika ci itd
B

Bafana

pre 10 meseci

Zar se Datome nije penzionisao…?
h

hakdjoeb

pre 10 meseci

Posle SP-a se penzionise
F

Fredi

pre 10 meseci

Zaboravio Kari :))
s

sssssssss

pre 10 meseci

dovoljno da procitas da im igra Fontekio i da ti se kosa nakostresi... Nas on redovno ispostuje trojkama.
p

prepelica

pre 10 meseci

Naši su zvali nekog stranca a to nije Panter.
i

ime gosta

pre 10 meseci

Postoji razlog zašto se objavljuje kasnije, taj razlog se zove stranac u reprezentaciji. Prateći trendove i Srbija se odlučila na ovaj potez, samo znajući da to narod neće prihvatiti prolongira se spisak. Jednostavno Srbi ne mogu da prihvate to, ali kad su mogli Englezi i Nemci kao najveći nacionalisti i mi ćemo. Pa nismo mi veći rasisti od njih?

francuskapresuda@gmail.com

pre 10 meseci

Nismo, mi smo tradicionalisti.
Z

ZzzRrr

pre 10 meseci

Deda zaboravio ☹️
F

Filipppp

pre 10 meseci

Kako nas ovi Italijani redovno ispraše sa nekim pjanama u timu to je katastrofa

Crno Beli Partizan

pre 10 meseci

Nisu oni baš toliko slabi. Uglavnom svoje nedostatke nadogradjuju željom i energijom. Mi to nemamo još od kada je Sale došao na klupu. Tada igrači nisu imali neki pritisak od strane javnosti koja se nije trudila da sastavlja spisak, nego samo da bordi reprezentaciju. Plus je Sale okupio ljude koji će da grizu i da budu podredjeni timu. Imali samo Bogdana, Tea, Bjelicu i donekle Raduljicu, sve ostalo još nedorečeni ili prosečni igrači koji su radili šta im je rečeno, a ne da im diriguju menadžeri i klubovi. I sada ne treba da silimo da igraju najbolji, nego samo oni koji će da se iscimaju, uz par kvalitetnih pojedinaca. Sve predodrediti Jokiću, Miciću i Bogiju, a ostalo radilice, pa makar to bili likovi iz ABA lige ili nekih drugih takmičenja koja su na tom nivou. Svi ostali koji bi radije da se čuvaju, ne treba ni da dolaze.
L

Legolass

pre 10 meseci

Dobijasmo i mi njih sa sve Galinarijem, Belinelijem, Barnjanijem, Datomeom, Heketom, Đentileom...
J

JEDAN JE

pre 10 meseci

MI IMAMO SVOGA BOGA,IME MU JE BODIROGA ! Moze Somborski saptac konja uzeti Jos 10 mvpija i titula,Ali Kad su u pitanju SRBSKI igraci, nije ni do kolena Bodiju !
m

marsovac555

pre 10 meseci

Kari u Pirotu jede slano jagnje i seen-uje.
D

Dubl

pre 10 meseci

Pa kad neće Pešić... ajmo mi da krenemo, da mu damo ideju. Evo šireg spiska, vi pročistite ispod u komentarima, pa da Svetislav preuzme: - Micić, Avramović, Jaramaz, Jović S. - Bogdanović, Gudurić, Marinković, Nedović - Kalinić, Dobrić, Jović N. - Petrušev, Pokuševski - Jokić, Milutinović, Mitrović, Smailagić, Ristić Po svemu sudeći, Jokić neće igrati, Kalinić je najavio da će razmisliti... pa uzmite sve u obzir i dodajte ko fali :)

francuskapresuda@gmail.com

pre 10 meseci

Micić, Avramović, Jaramaz, Jović S. - Bogdanović, Gudurić, Marinković, Nedović - Kalinić, Dobrić, Jović N. - Petrušev, Pokuševski - Jokić, Milutinović, Mitrović, Smailagić, Ristić Milutinovic:-D Micić, S. Jović, Avramović - Bogdanović, Marinković - Kalinić, Dobrić/N. Jović- Mitrović, Petrušev/Pokuševski - Jokić, Milutinov, Smailagić.

francuskapresuda@gmail.com

pre 10 meseci

Micić, S. Jović, Avramović - Bogdanović, Marinković - Kalinić, Dobrić/N. Jović- Mitrović, Petrušev/Pokuševski - Jokić, Milutinov, Smailagić.
B

Birca14

pre 10 meseci

Jokic igra 100 %, i to svi iz njegovog okruzenja vec znaju, jedino se jos nije dogovorio sa Pesicem oko pocetka priprema. Tako da ne sirite lazne informacije! Jokic je zamolio da krene od 31.7. sa treninzima!
O

Orko

pre 10 meseci

Problem je sto se eliminacione utakmice igraju na jednu pobedu, i tu moze da se poklopi los dan za favorita, a dobar za autsajdera, i eto iznenadjenja, kao prosle godine! Da se igra na tri dobijene nikada nas Italijani ne bi izbacili!
b

bokibre

pre 10 meseci

Ja mislim da Pesic ceka da vi Jokic mogao na miru da uziva jos u Srbiji. Kada bude objavio da preskace svetsko mu nece biti tako opusteno jer ce ga opet mnogi da pljuju. Nekako razumem coveka kome kosarka nije glavna tema u zivotu i koji je igrao vise minuta ove sezone nego tri nasa sledeca igraca po kvalitetu zajedno. Ali bi ipak trebao da igra za svoj narod
g

gialci

pre 10 meseci

Чека се Пешић јер нико не зна шта ће бити са Јокићем. А не зна се са Јокићем јер се пренемаже и одлаже одговор. Он нас све зајебава док му Срби до бесвести кличу "МВП МВП". Фудбалери сви сплавари али Јокић који има више сплаварења од свих фудбалера је супер лик зато што "није то исто".
0

0211

pre 10 meseci

miniraš bzvz. Jokić igra, nađi devojku ili posao.
L

Ljuba Dj

pre 10 meseci

Nista posebno! Ispod kosa preslabi! Cetvrtfinale maksimum! Ako se budemo susreli, naplaticemo im za sve poraze