"AVTODOR"
"AVTODOR"

Predsednik ruskog prvoligaša isterao trenera i doveo - sebe!

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.03.15. | 15:44

Nesvakidašnja situacija u redovima Saratova...

AVTODORKao grom iz vedra neba, vlasnik košarkaškog tima iz Rusije, Saratova, Vladimir Radionov, odlučio je da otpusti trenera Sergeja Mokina i na mesto šefa stručnog štaba postavi nikoga drugog do sebe!

Ekipa Avtodora iz Saratova stoji veoma solidno na tabeli regionalne VTB lige. U konkurenciji nekoliko izuzetno kvalitetnih, evroligaških timova, Saratov se izborio za učinak od devet pobeda i 12 poraza, što je dovoljno za sedmu poziciju na tabeli, u Evročelendžu su došli do četvrtfinala gde igraju protiv Trabzona. Ekipu je u dosadašnjem delu sezone predvodio Sergej Mokin, sa mnogo uspeha, pa nije jasna odluka gazde tima.

Izabrane vesti

Da li je po sredi neki sukob ili nešto drugo, ne znamo, samo smo zaključili koliko je trenerski hleb nesiguran i koliko ga je teško zaraditi. Šta se sve morate da trpite kako biste preživeli u ovom poslu je zaista nezamislivo. Vladimir Radionov, gazda tima je inače i pre ove situacije voleo da se meša u posao trenerima, pa tako na sajtu VTB lige stoji njegova izjava 19. septembra u kojoj tvrdi da će Avtodor biti najbrži tim lige. Verovatno je smislio da tim ne igra kako treba, pa zato otpustio nesrećnog Mokina.

Ima nas raznih.

 

 

(FOTO: avtodor.ru/Screenshot)


tagovi

Vladimir RadionovSergej MokinRusijaEvropaAvtodor Saratov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara